reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

martusia - ja mam z kamisa, też dobra, ale jak zachwalasz z winiary to napewno kupie przy okazji:)

Taka ładna pogoda a my raczej na spacer nie wyjdziemy bo tak mi zeszło dziś ze wszystkim dopiero obiad koncze a gdzie tu się ogarnąć wiec spacer może jutro :)

Ostatnia edycja:
reklama
jadłam z winary... mniam
u mnie kolejny dzien z bigosem i pomidrową :) ale przynajmniej luzik w domku.. tylko zaraz musze z mopem potanczyc..

Witam :-)

Ja na spacer z chłopakami wysłałam dzisiaj mamę i sobie czekam na mężucha bo zaraz z pracy wróci.

Też mam pomidorową na dwa dni i spokój.

Dzisiaj pięknie oby tak dalej.

Elinka- witam :-)

biala a jaka jadlas bo ja mialam ostatnio czoskowa z sosem slodko kwasnym,a jeszcze mam do zrobienia pikantne skrzydełka z dipem barbecue...... a wiesz ze w makro jest ta panierka tylko ''goła'' w opakowaniach 0,5 kg chyba ,zielone takie firmy cykoria za coś koło 4 zł...mozna pomieszać z przyprawkami i wyjdzie podobnie:) tylko dipy lipa...bo nie zrobie,chociaż tez mozna pomieszac przyprawy z keczupem i majo i moze wyjdzie.

My tez juz po spacerku w chuście i też jest już wiosennie.
Blondi ja już też jadłam frytki i małemu nic nie było, a co do kciuka to mojej koleżanki córeczka też nie polubiła smoczków i kciuk okazał się najlepszy.

Aniwar tak pediatra nam zalecił na noc aby dłużej pospał, bo nie powinien juz niby jeść w nocy co 3h. I Ulewa tomcio. Ale niestety u nas po tym modyfikowanym krócej spał niż po moim :( Ja tez już chce aby spał dłużej w nocy. A ty jakie podajesz mleko???

Ja juz jadłam frytki wiele razy i Tomkowi nic nie było :)

joasiab ja podaje Bebilon AR...nocki ladnie mi przesypia po 9h....i ulewa tez mniej...tylko ze przed butla zawsze daje mu tez cycusie...

reklama
jestem....głowa całe szczęście przestała boleć więc to nie migrena...uff:) Poszłam z Maciusiem na spacer do centrum handlowego i oczywiście nic nie kupiłam....poprzymieżałam buty i jakoś były bez wow ale znalazłam kurtkę dla Maćka na lato. Muszę kupić jakąś kurtkę taką z cieńszych żeby była na teraz (wrzucić na cieplejsze ciuszki) i na lato (taka chroniąca od wiatru). Fajne kurteczki ale nie wiem jaki kolor kupić więc muszę zabrać męża niech też decyduje;) A wy kupujecie jakieś kurteczki dla dzieciaczków?
gogi Kochana buty są nawet i fajne ale ja chcialam coś z klasycznych bo potrzebuję kupić na chrzciny i jeszcze takie do biegania na spacery...ale stwierdziłam, że umówimy się tam na kawkę bo siąść jest gdzie a ja tam na piechotkę sobie dojdę:)

Kurcze te Wasze dzieciaczki tak długo śpią. Maciuś już i tak robi postępy bo zasypia ok 19 budzi się o 1 i tak ok 5-6. Ale w dzień śpi tylko na spacerze, a póxniej nie za bardzo chce(teraz zasnął).

Do góry