reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Blondi ja jeszcze nie chrzciłam ale już się rozglądałam i na allegro są fajne zestawy szatka + świeca, także może tam znajdziesz coś ciekawego.
Ja też uciekam spać póki moje maleństwo śpi. Jutro czeka mnie wycieczka do Wro, najpierw na podwale załatwić sprawę a później do ortodonty. Mam nadzieję że to jakoś sprawnie pójdzie. najgorsze jest to że na podwalu mam być o 9.30 i zejdzie mi tam jakieś 15 minut a do ortodonty dopiero na 13.30 i nie wiem czy Miki mi tyle wytrzyma i będzie grzeczny. Chyba będziemy musieli zahaczyć o jakąś galerię w międzyczasie.

Dobranoc wszystkim.

To i ja mówię dobranoc :)

madzia, ariska - dziękuję za odpowiedzi:) chyba poszukam na all...

Maciuś spi od godzinki, ja już wykąpana wskakuje do łóżka spać:)))
Dobrej nocy wszystkim WAM życzę a w szczególności naszym dzieciaczkom:) bo jak one będą ładnie spały to i my się wyśpimy :p

a ja już spałam ale tak mnie żołądek boli, że masakra....już wypiłam herbatę, wzięłam rennie ale nie pomogło idę wziąć smektę bo właśnie dlatego włączyłam kompa żeby zobaczyć czy można przy karmieniu piersią jak nie urok to .... swoją drogą to chyba uzależnienie skoro wstalam i nie mogłam sobie darować wejścia na BB :)dobranoc

Ribi-Ja ostatnio jak mnie bolało i nic nie pomoglo to niestety musiałam krople żolądkowe ...ale ulga niesamowita...i teraz jak mnie będzie bolało to od razu'' dam w łeb'' aby się nie męczyć bo ból żołądka okropny jest.

Blondi- szatka 10 złplaciłam, a świeca z przybraniem coś kolo 40 szwagier placil.(takie coś plastikowe aby wosk tam kapał i coś jeszcze ale nie pamiętam jak się nazywa)... a na all są fajne zestawy szatka ze świecą i tam mozesz mieć wychaftowaną datę chrztu i imię Synka i chyba to i to 50 zł z przesyłką wychodzi... a ja patrzyłam,ale jak się namyślilam to juz było za późno... świece kupował w sklepie z ubrankami do chrztu dla dzieci,a Ja szatkę kupiłam w sklepie z ubrankami dziecięcymi.Myślę ze ofiara 100-200 zł starczy.

Ja juz na nogach(wyprawiłam m do pracy,Majuś wstala wpółdo piątej a budzik dzwonił za 10,więc juz sie nie kladłam tylko męza ogarnęłam i teraz zajrzalam co u Was:) tez uzależnienie od bb:) lecę spiochać bo powstają mi dzieciuszki i będę chodziła ziewająca pół dnia

reklama
Witam :)

Ja tez na nogach od 5:20 :)

blondi ja szatkę dzisiaj będę zamawiała na all własnie z wychawtowanym imieniem i datą chrztu. A świecę u nas chrzestny kupuje :)

Idę robic dla Wiki śniadanie :)

Do góry