reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam się i ja:) Wszystkiego najlepsze z okazji Dnia Kobiet:) U nad nocka całkiem, cąłkiem ale rano maciusia bolał brzusio i było trochę płaczu...

Dziś tez chcę troche ogarnąć chałupkę i pójść na spacerek

madzia wrzuć tę instrukcję w przydatnych linkach-napewno się przyda a tu zaginie
gogi ja jutro szczepię na pneumokoki i 5w1, rota sobie daruję. Powiedz mi gdzie chcesz startować do żłobka? Ja chcę na Łukowej albo na Nowym Dworze (nie wiem jak sie nazywa ulica). Może coś doradzisz?:)
Gdzie robisz chrzciny w domu czy w knajpie?

Czesc Dziewczyny:)

i ja zycze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET....DUŻO PRZESPANYCH NOCY:-)

Jaostatnio na forum mam coraz mniej czasu:-( Bartus wczoraj caly dzionek nie spal, za to nocke przespał pieknie od 20 do 4.30:-) ciekawe jak dzis będzie.

joasiab u nas tez chyba jakis katarek sie przyplatal:-( tylko nie wiem jak rozponac czy to katarek z przeziebienia czy moze z powodu suchego powietrza w mieszkaniu. Odciagam mu ta frida to ta wydzielnika jest taka bialawo przezroczysta....a tez juz nie chce panikowac bo osttanio to co tydzien do lekarza latalam....

Witam się z rana mój maluszek własnie zasną i mam nadzieja że troszke będzie spał, bo mam troszkę do zrobienia przed spacerkim.
Ja również dołaczam się do zyczeń, a mój mały męzczyzna przesyła tym dużym i małym kobietką życzenia i łąkę tulipanów.
imagesCAU001JJ.jpg

Witam Was dziewuszki
Dzisiaj idziemy poszukać mebli :tak:
mąż nie chce z allegro, może coś na mieście znajdziemy niedrogiego

Dzięki za opinie, ja tylko przykładowo pokazywałam mniej więcej co bym chciała
w pokoju 3 na 5 metry dużo się nie zmieści
połowę zajmuje kanapa stolik i fotele

Ale jestem w szoku, że tak po prostu powiedział, że się ze mną zgadza

Widzę że nie tylko ja się wzięłam za sprzątanie, taki już nasz los kobitki:-) Poodkurzałam i pomyłam podłogi, jeszcze gary mi zostały i będzie można iść na spacerek.

Ribi ja szczepię w czwartek ale tymi standardowymi szczepionkami tyle tylko że wykupuję zamiast pełnokomórkową to acelularną na błonicę, tężec krztusiec. Będzie mnie to kosztowało jedynme 60zł. Na pneumokoki innym razem bo 3 ukłucia myślę że małej wystarczą jednego dnia. A Ty kupowałaś sama szczepionkę na pneumokoki?
Co do żłobka to ja uderzam na kłodnicką bo mam do niego jakies 5 min drogi na piechotę. A nad drugim to się jeszcze zastanowię. Co do chrzcin to też nie wiem czy robić w domu czy w knajpie, u nas będą tylko chrzestni i dziadkowie. A Ty gdzie robisz?

tak ,tak jestem jak najbardziej za....
Madzia wrzuc na odp.watek bo nam umknie:tak:
U Mnie noc ok.....bałam sie troche bo bylam sama...a przed wyjsciem m mi oznajmil ze ktos w nocy musial lazic po naszym polu bo siatka rozwalona-gora ktos przelazil i mialam schize..... a w dzien ,dzien wczesniej byli na polu i tego nie bylo ,rano poszli ii niespodzianka...dobrze ze pies sobie biega i podworko ogrodzone,choc jak ktos bedzie chciał to i na psa znajdzie sposob....

Wszystkiego Najlepszego Kobietki z okazji Naszego święta :-)

A ja dziś jestem taka szczęśliwa. Moje dziecię od dwóch dni nie ma gazów i puszcza bąki że ho, ho bez płaczu. A rano jest boska. Wstaje o 6 zje, narobi w majty i się cieszy i czeka na tatusia który wstaje z drugiego pokoju. Bawi się z nim a ja się kąpię. A potem cyc i do łóżeczka. Śpi a my jemy śniadanie. Potem się budzi i daje tatusiowi masę uśmiechów przed pracą. Potem ląduje w łóżeczku i próbuje zasnąć a ja szykuję obiad. Jak zasypiała to walneła tak głośnego bąka że się obudziła. Wchodzę a ona roześmiana. Zdejmuję majty ona się cieszy. Ubieram pampersa, uśmiech na twarzy i nagle trach i mega kupa. Ubieram pampersa, uśmiech na twarzy, bąk, zaglądam a tam siki. Mówię wam ryłam ze śmiechu bo ona to robiła z takim uśmiechem że szok. Ale w końcu znalazłam przyczynę kręcenia, musiało się jej odbić, zjadła i teraz chyba zasypia bo nie słyszę gaworzenia.
Dziewczyny jak tak będzie chociaż przez tydzień to ja nabiorę energii na pół roku :-)
A mąż okazyjnie kupił jakąś najnowszą Nokię dla siebie (mi zamówił kilka dni temu jakiś starszy model bo chciałam z klapką) i ten telefon robi super zdjęcia i kręci filmiki w jakości HD. Nie pytałam o cenę aby się nie wk.... ale podobno od mamy pożyczył kasę i jak sprzedamy nasze poprzednie telefony (bardzo fajne ale dotykowe) to odda jej siano. Akurat w to nie wierzę bo widziałam w portfelu trochę zaskórniaków (ale kto ich nie ma :-)).

Ale się rozpisałam, ale to ta energia. Idę potem na dwór chociaż trochę wieje. Aha przyszły mi ramki i sa super. Dziś będziemy odciskać stopki i rączki.
Dodałam zdjęcia więc napiszcie czy w końcu je widać.
Claudia - zobaczcie jak macie możliwość, meble w Gawinie. Ja tam kupiłam wszystkie jakie mam w domu i jestem zadowolona. Mam w małym pokoju mega szafę a kosztowała tylko 900 zł a to tanio w porownaniu z innnymi podobnymi w innych sklepach. Aha i w Jysk są czasem fajne promocje na meble.
Miłego Dnia Kobiet życzę.

reklama
Do góry