Wszystkiego Najlepszego Kobietki z okazji Naszego święta :-)
A ja dziś jestem taka szczęśliwa. Moje dziecię od dwóch dni nie ma gazów i puszcza bąki że ho, ho bez płaczu. A rano jest boska. Wstaje o 6 zje, narobi w majty i się cieszy i czeka na tatusia który wstaje z drugiego pokoju. Bawi się z nim a ja się kąpię. A potem cyc i do łóżeczka. Śpi a my jemy śniadanie. Potem się budzi i daje tatusiowi masę uśmiechów przed pracą. Potem ląduje w łóżeczku i próbuje zasnąć a ja szykuję obiad. Jak zasypiała to walneła tak głośnego bąka że się obudziła. Wchodzę a ona roześmiana. Zdejmuję majty ona się cieszy. Ubieram pampersa, uśmiech na twarzy i nagle trach i mega kupa. Ubieram pampersa, uśmiech na twarzy, bąk, zaglądam a tam siki. Mówię wam ryłam ze śmiechu bo ona to robiła z takim uśmiechem że szok. Ale w końcu znalazłam przyczynę kręcenia, musiało się jej odbić, zjadła i teraz chyba zasypia bo nie słyszę gaworzenia.
Dziewczyny jak tak będzie chociaż przez tydzień to ja nabiorę energii na pół roku :-)
A mąż okazyjnie kupił jakąś najnowszą Nokię dla siebie (mi zamówił kilka dni temu jakiś starszy model bo chciałam z klapką) i ten telefon robi super zdjęcia i kręci filmiki w jakości HD. Nie pytałam o cenę aby się nie wk.... ale podobno od mamy pożyczył kasę i jak sprzedamy nasze poprzednie telefony (bardzo fajne ale dotykowe) to odda jej siano. Akurat w to nie wierzę bo widziałam w portfelu trochę zaskórniaków (ale kto ich nie ma :-)).
Ale się rozpisałam, ale to ta energia. Idę potem na dwór chociaż trochę wieje. Aha przyszły mi ramki i sa super. Dziś będziemy odciskać stopki i rączki.
Dodałam zdjęcia więc napiszcie czy w końcu je widać.
Claudia - zobaczcie jak macie możliwość, meble w Gawinie. Ja tam kupiłam wszystkie jakie mam w domu i jestem zadowolona. Mam w małym pokoju mega szafę a kosztowała tylko 900 zł a to tanio w porownaniu z innnymi podobnymi w innych sklepach. Aha i w Jysk są czasem fajne promocje na meble.
Miłego Dnia Kobiet życzę.