reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witajcie,
pisze rzadko bo Maja daje mi popalić przez ostatnie dni. Budzi się w nocy co godzinę:( W dzień ma trudności z zasypianiem, tzn chce spać tylko na rękach jak odłożę do łóżeczka to płacze. Spróbuje ten pomysł z poduszką który podpowiedziałyście Malutkiej. Ale nie wiem co z robić z nocami, zwłaszcze że budzi się na jedzenie, ale pociumka 3 minuty i dalej śpi.
już nie marudzę i życzę miłego wieczoru:)

reklama
ferulka no to nieźle daje Ci Maja popalić, a może ona głodna jest, może masz mało treściwe mleczko? Odżywiasz się dobrze?
claudia z tych dwóch meblościanek to ta Hugo ładniejsza według mnie. Super że udało Ci się namówić męża.

A odnośnie allegro i sprzedawania ciuszków w takich dużych pakietach, jak się płaci za te wszystkie fotki? Jak będę chciała wystawić taką całą pakę to tych zdjęć będzie trochę.

gogi- mnie tez to interesuje:) moze nam joasiab wyjaśni,wydaje mi się ze kiedyś coś sprzedawała:)
Bo z tego co wyczytałam to od ubrań płaci się prowizję od szt chyba 0,50 gr.. i jedno foto darmo a za reszte trzeba płacić... ale nie mam pojęcia.... dziewczynki moze któraś przybliży będę wdzięczna:):-D:-D

claudia-poskutkowało ze to małza ciuchy będą w workach stały?:)

Ostatnia edycja:
Gogi8- Maja miała kolki i no boję się jeść czegokolwiek. Jestem na ryżu, kurczaku, bananach i bułkach, już mnie mdli po tym ale boję się, że wrócą problemy z brzuszkiem jak zjem coś innego. Mleka mam dużo, ale moze faktycznie nietreściwe:(
Claudia- mi też bardziej podoba się Hugo.

U mnie lepiej. Mala dalej dosc marudna ale juz w normie. I karmienia rzadsze (ledwo napisalam slowo karmienie to mleko mi zaczelo z piersi leciec- naprawde:-D). Kupilam specjalny gryzak (wyglada jak smoczek ale inna koncowka) do zabkowania jedynek i dwojek. Co prawda pisze, ze od 3 miesiaca, ale te 3 tygodnie (wiem, suwaczek mi zle dziala, ale nie umiem naprawic- meza musze poprosic) to chyba nie taka duza roznica w tym wypadku. Zobaczymy jak sie spisze.
Zaraz minie 4h od karmienia- jestem w szoku.

my już po wizycie u lekarza....z bioderkami wszystko ok:) mamy przyjśc do kontroli za 6 tygodni. Maciuś już śpi a ja za chwilę będę robiła fotoksiążkę, bo do jutra mogę skorzystać z kuponu z gumtree...

ferulka myślę, że faktycznie może być problem z Twoim mlekiem,albo masz maluszka. Może zrób tak, że odciągniesz swój pokarm do butelki i podaj jej z butelki zobaczysz ile zje i jak sie będzie zachowywać. Mój Maciuś zazwyczaj jak zje z butelki to odrazu taki senny jest że rozkłada łapki na boki i rób z nim co chcesz:) więc spróbuj może pomoże....

ja sie zegam lece spac.. kurcze chciałam wylicytowac odkurzacz dla Tomka. i ktos mnie przebił.. wrrrr..
claudia -- fajne meble ..

50 groszy za jedno ubranko.. kurcze ja tez chce sprzdac paką..

lece do wanny relaks mi sie nalezy..

A odnośnie allegro i sprzedawania ciuszków w takich dużych pakietach, jak się płaci za te wszystkie fotki? Jak będę chciała wystawić taką całą pakę to tych zdjęć będzie trochę.

Dziewczyny można wstawiać zdjęcia na allegro przez imageshack tak jak tu na forum tylko żeby były widoczne w aukcji to musicie skopiować kod html zaraz to wam zademonstruję :) i wtedy nic nie płacicie za zdjęcia i można wrzucać do woli na jednej aukcji a wrzucacie sobie normalnie tylko jedno to które ma być na miniaturce.

Robicie opis aukcji na Edytorze wizualnym

Następnie przechodzicie na "kod Źródłowy HTML"

i tu wklejacie HTML code z imageshack

Później wracamy na edytor wizualny i zdjęcia są ;)

a wtedy tak wygląda aukcja:

Fotelik chicco 0-13 stan idealny (1496122635) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję że w miarę to wytłumaczyłam i coś zrozumiałyście ;-)

Witajcie.

Ja dzisiaj chyba pójdę z dzieciakami do lekarza. Wika po tym syropie na zatoki spoko, ale spływa jej to wszystko z tych zatok i dzisiaj jakis kaszel sie dołączył. Do tego Tomek ma zawalony nos i też coś pokasłuje więc niech ich pediatra zobaczy.

Martusia pięknie to wklejanie zdjęć wyjaśniłaś dziewczyną :)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET :)

reklama
Dzień kobiet a ja się muszę za sprzątanie wziać, bo m poszedł dorobić a mieliśmy razem szybko ogarnąć chatę i wyjść na spacer... Kaska potrzebna, więc z jednej strony się cieszę że poszedł. Zdecydowaliśmy jednak szczepić na te zasmolone pneumokoki, bo boję się że starsza coś z przedszkola przywlecze. Na rota chyba też, bo Ania złapała jak chodziła do żłobka i spędziłam 10 dni w szpitalu, nie chcę żeby się to powtórzyło. Ala też od września pójdzie do żłobka, więc lepiej dmuchać na zimne.

No to idę odkurzać i umyć gary.

DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ Z OKAZJI DNIA KOBIET, MAMUŚKI SAMYCH PRZESPANYCH NOCY I ZERO PROBLEMÓW Z BRZUSZKAMI!

Do góry