reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
no cichutko, cichutko....teraz czekamy na pełnię:) zawsze jakoś możemy wytłumaczyć nasze opóźnienia:)

A ja dziś mam gastrofazę....teraz będę jadla zapiekankę....a co pozwolę sobie:) Nadal bolą mnie cholernie te plecy, a skurcze już ustaly....

Witam niedzielnie;-)
Wybaczcie ze dopiero teraz odpisuje ale miałam problem z laptopem. U nas wszystko ok

Wszystko pozamykane, ale cos sie zcentralizowało i idzie od krzyza - nie wiem co to oznacza :eek:.... Ale lekarz poza tym powiedział ze jakby mi wody odeszły albo dostała skurczy mocnych to do szpitala i w miedzy czasie mam do niego zadzownic....a jak wciaz bedzie cicho mam sie na kontrole zgłoscic 27stycznia .
To tyle u mnie jesli chodzi o lekarza
Jednak j po wizycie zle sie czułam, reczne badanie zrobiło swoje i chodziłam obolała i brzuszek mnie bolał.... Dzis ok było, choc podwieczór kóło mnie w brzuszku a potem czułam kilka razy takie uciski w pecherzu ze ledwo szłam.... ale juz mi lepiej choc do pełnej formy mi brakuje troszke....bo plecki mnie bola:/

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli Ja znikam do kuchni bo ciasto piecze ;-) Wzieło mnie na słodkosci:-)

Dziewczyny, mam pytanko - czy jak małemu dziś odpadł kikut pępowinowy to juz pieluszke moge normalnie zakładać bez zawijania czy musze poczekac az ten pępek sie do konca wygoi?

No to super. Ja mam termin na 20 stycznia i wtedy się wodnik zaczyna i pasuje mi bardzo. :-)

A ja dziś luzik. Spacerek, obiadek, drzemka, teraz film. Coś tam boli, coś się kurczy, sama nie wiem. Czekam do 20 -stego. Pozdrawiam.

Ja też czekam na wodnika. Sama jestem wodnik i marzy mi się, żeby mały też był z pod tego znaku. Z drugiej strony chciałabym żeby już wyszedł... :)

Oj dziewczynki życze aby się zaczęło skorto tak bardzo chcecie :)

A my byliśmy na spacerku z Tomciem :) Słonko świeciło i było 10 st.

Mam pytanie do mam karmiących piersią?? Czy wy podajecie herbatki dzieciakom?? Bo przecież jak się karmi piersdią to sie nie dopaja dlatego pytam.

Moncia sie juz doczekała.......... teraz kto bedzie nastepny ?????? Oj az buzia sie cieszy ze styczniowych dzieciaczków coraz wiecej jest ..... :-) Ja na dzis znikam, bylo mnie malutko ale niestety zdarza sie najlepszym , ze mnie nocny marek jest wiec wydaje mi sie ze dopiero jutro na wieczór znów do Was zerkne i z Wami popisze Postaram sie nadrobic zaległosci i byc z Wami na bierzaco

Poki co mówie dobranoc a nóz do Was zajrze jeszcze dzis i na goracej linii cos jeszcze bedzie sie działo:-)

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
widze ze monciaa w koncu sie doczekala...ale sie musiala nacierpiec bidulka tyle godzin...dobrze ze juz po wszytskim:-)

Ja karmie i piersia i butla ale nie dopajam, bo napije sie z piersi.

Do góry