reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

A Moj sie cos dzisiaj malo rusza kurcze wczoraj szalal jakby wcale nie spal a dzisiaj taki spokoj zjadlam wlasnie 3 cukierki i czekam zeby sie rozbudzil troche.Bo nogi mam naprawde bardzo spuchniete i cisnienie jak na domowe wysokie bo 128/88 to dolne za wysokie zawsze mam nizsze w domu.

reklama
u mnie sprawa się przedstawia tak:
wczoraj pod wieczór pojawiły się bóle i twardnienie, nie bolesne i rzadkie, coś ok 20 min nawet, tak przez noc i ranek, popołudniu tak od 14 co 10-11 minut plus ból krzyża, ale nie takie mocne bo nawet mi sie udało usnąć teraz od jakieś godzinki bóle są częstsze i trochę silniejsze... hmmmmmm....
do tego mały się bardzo mało dziś rusza jak nie on;//

monia-t ja jestem typowym baranem:) więc coś w tym jest:)

ferulka tak jutro pełnia bo pełnia jest przez kilka dni:)

Ja 17.01. mam biorytm zerowy intelektualny więc data mi odpowiada:) A mnie skurcze przeszły, boli mnie tylko z prawej strony na plecach tak jakby płuco...pod łopatką...nie wiem jak to określić ale ból jest bardzo nieprzyjemny...
Dziś wieczorkiem winko i kołysanie na piłeczce....:)

Katka - wiem, że mam jeszcze czas, ale ginka mnie postraszyła, że jak na moje gabaryty - 59 kg, dzidzia duża ok 3300 no i lepiej dla mnie by poród był szybciej.. dlatego się stosuję do zaleceń, choć z drugiej strony wiem, że jak Kamil będzie chciał wyjść później, to nic nie pomoże:-D:-D

Katka - wiem, że mam jeszcze czas, ale ginka mnie postraszyła, że jak na moje gabaryty - 59 kg, dzidzia duża ok 3300 no i lepiej dla mnie by poród był szybciej.. dlatego się stosuję do zaleceń, choć z drugiej strony wiem, że jak Kamil będzie chciał wyjść później, to nic nie pomoże:-D:-D

xd Kamilki są uparte wiem to po moim... na którego dzisiaj jestem strasznie zła....pojechał na ten egzamin zdenerwowany jestem tylko ciekawa jak mu pójdzie...
a mnie wszystko denerwuje....

martwie sie ze juz po terminie a ona siedzi na miejscu i sie jej nie spieszy....a najbardziej denerwuje mnie to:
dzis dostałam juz z 12 sms czy jestem juz mamusią... boże....masakra....myslałam ze bede nawalać telefonem o ściane....ohh...

ale wiesz ze waga na usg jest inna niz w rzeczywistości...

moja na ostatniej wizycie 3 stycznia miała 3300.... nie wiem ile teraz ma ale tez napewno jest duza....kolezance powiedział 5 dni przed urodzeniem ze mała ma 4000 a urodziła sie 3100 prawie kg róznicy jest....

Nudzi mi sie.....:]

Wpadłam dziś na chwilę bo jakaś wypompowana jestem. Musiałam wczoraj coś dobrego zjeść ;) bo mała przez całą noc postanowiła mnie wyssać. iWłaściwie to nie było sensu odnosić ją do łóżeczka - jak karmienie na żądanie ma być to ona żąda i już. A rano jak wstałam to cała koszula mokra i poduszka.
A tutaj nadal cisza? Miałam nadzieję że w końcu się ruszy i pociągnie za sobą następne. Monciaa nadal się męczy w tym szpitalu, fogię też zamkneli - może więc w nocy się coś zmieni?

reklama
pełnia będzie 19 stycznia. akurat mam biorytm zerowy..Ale ja chcę wytrzymać do piątku w dwupaku!:)
ja juz sama nie wiem dokładnie kiedy ta pełnia Faza Ksiyca - aktualna faza ksiyca , wychodzi że przez 3 dni?

No to super. Ja mam termin na 20 stycznia i wtedy się wodnik zaczyna i pasuje mi bardzo. :-)

A ja dziś luzik. Spacerek, obiadek, drzemka, teraz film. Coś tam boli, coś się kurczy, sama nie wiem. Czekam do 20 -stego. Pozdrawiam.

Do góry