reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
jak 19 styczniaa to oby jeszcze sie koziorożeć urodził:) A u nas ksiądz był ale do nas nie wszedł...normlanie masakra....poszedł do sąsiadów i uciekł do innego bloku i mąż go gonił:) A wszystko przez to, że wczoraj ministranci chodzili i pytali czy ludzie przujmują, nas wtedy w domu nie bylo a nasi sąsiedzi odmówili i dziś jednak się zdecydowali i ksiądz chyba pomyślał że to my zrezygnowaliśmy....więc czekamy:) ma wrócić. Chcę żeby poświęcił pokoik Maćka

Ribi: No to ksiądz wam uciekł xd;)

hehe....;]

...kurde martwie sie o małą że nie wychodzi....;((

TAatus na egzaminie więc moze jak wróci do domku to mala sie zdecyduje^^

O widze, że dziewczyny sie rozkręcaja, moze juz dzis tej nocy któras urodzi. Moi faceci poszli na krótki spacer, a Ala ładnie śpi. Dzieki Bogu, że Alutka jest taka grzeczna, bo Piotrek daje nam nieźle w kość. Moze cos w tym jest, że drugie dziecko jest spokojniejsze. U nas dzisiaj aż 8 stopni a jutro ma ponoc swiecic slonko to moze wyjdziemy na pierwszy wózkowy spacerek na 30min, bo wczoraj miała juz wietrzonko jak jechałysmy do poradni laktacyjnej.

Ewcia - kurcze u ciebie to ciągle coś pod górkę:no:.. dobrze, że m jest teraz w domku:tak:

a ja masuję brodawki skaczę na piłce, nawet godzinny spacer zaliczony (trochę mnie kuło - to szyjka tak?) i żadnych skurczów, ani nic.. tylko raz w nocy miałam skurcze, więc na mnie to chyba i ta pełnia nie podziała..:sorry:

ale za Was trzymam kciuki!!!:-D:-D

Modlicha83- To ty jeszcze masz prawie 2 tygodnie...;)
Ja to w strachu byłam juz na święta, a na sylwestra mój K nic nie pił...jakby co a tu juz po terminie i dupa jasiu...;)
mała ma focha i juz^^;]

reklama
AsiaK - tak właśnie jakoś trzeba będzie poustawiać tych dziadków... Póki co, to my sami jeszcze chyba nie do końca wiemy, czego możemy się po sobie spodziewać :-D

Z tymi horoskopami, to jeśli osoby piszące je też nie wiedziały o zmianie, to i tak wszystko jest bez znaczenia :-D i nasze przekonanie o cechach charakterów też jest mylne

Do góry