reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
jak 19 styczniaa to oby jeszcze sie koziorożeć urodził:) A u nas ksiądz był ale do nas nie wszedł...normlanie masakra....poszedł do sąsiadów i uciekł do innego bloku i mąż go gonił:) A wszystko przez to, że wczoraj ministranci chodzili i pytali czy ludzie przujmują, nas wtedy w domu nie bylo a nasi sąsiedzi odmówili i dziś jednak się zdecydowali i ksiądz chyba pomyślał że to my zrezygnowaliśmy....więc czekamy:) ma wrócić. Chcę żeby poświęcił pokoik Maćka

Ribi: No to ksiądz wam uciekł xd;)

hehe....;]

...kurde martwie sie o małą że nie wychodzi....;((

TAatus na egzaminie więc moze jak wróci do domku to mala sie zdecyduje^^

O widze, że dziewczyny sie rozkręcaja, moze juz dzis tej nocy któras urodzi. Moi faceci poszli na krótki spacer, a Ala ładnie śpi. Dzieki Bogu, że Alutka jest taka grzeczna, bo Piotrek daje nam nieźle w kość. Moze cos w tym jest, że drugie dziecko jest spokojniejsze. U nas dzisiaj aż 8 stopni a jutro ma ponoc swiecic slonko to moze wyjdziemy na pierwszy wózkowy spacerek na 30min, bo wczoraj miała juz wietrzonko jak jechałysmy do poradni laktacyjnej.

Ewcia - kurcze u ciebie to ciągle coś pod górkę:no:.. dobrze, że m jest teraz w domku:tak:

a ja masuję brodawki skaczę na piłce, nawet godzinny spacer zaliczony (trochę mnie kuło - to szyjka tak?) i żadnych skurczów, ani nic.. tylko raz w nocy miałam skurcze, więc na mnie to chyba i ta pełnia nie podziała..:sorry:

ale za Was trzymam kciuki!!!:-D:-D

Modlicha83- To ty jeszcze masz prawie 2 tygodnie...;)
Ja to w strachu byłam juz na święta, a na sylwestra mój K nic nie pił...jakby co a tu juz po terminie i dupa jasiu...;)
mała ma focha i juz^^;]

reklama
AsiaK - tak właśnie jakoś trzeba będzie poustawiać tych dziadków... Póki co, to my sami jeszcze chyba nie do końca wiemy, czego możemy się po sobie spodziewać :-D

Z tymi horoskopami, to jeśli osoby piszące je też nie wiedziały o zmianie, to i tak wszystko jest bez znaczenia :-D i nasze przekonanie o cechach charakterów też jest mylne

Do góry