reklama
ponoc byla kwestia cesarki ale maly byl juz za nisko..
prosilam o znieczulenie bo nie odpoczywalam miedzy skurczami- powiedzieli nie! a po godzinie zadzwonili do ordynatora zapytac czy moze ktos przyniesc- ale bylo juz za pozno! bo rozwarcie chyba 7 i bali sie ze w ogole nie beddzie skurczybykow! zostal tylko proznociag..
zaraz klade sie spac poki ssaczek spi, bo dopiero dzisiejszej nocy przepalam 4h, az sie dziwie ze funkcjonuje po tylu dniach nie spania! ale.. w koncu podczas ciazy spalam full czasu! postaram sie wieczorkiem odezwac!
prosilam o znieczulenie bo nie odpoczywalam miedzy skurczami- powiedzieli nie! a po godzinie zadzwonili do ordynatora zapytac czy moze ktos przyniesc- ale bylo juz za pozno! bo rozwarcie chyba 7 i bali sie ze w ogole nie beddzie skurczybykow! zostal tylko proznociag..
zaraz klade sie spac poki ssaczek spi, bo dopiero dzisiejszej nocy przepalam 4h, az sie dziwie ze funkcjonuje po tylu dniach nie spania! ale.. w koncu podczas ciazy spalam full czasu! postaram sie wieczorkiem odezwac!
C
claudia4you
Gość
ariska biedaczku, pomodlę się żeby olejek zadziałał
mama pojechała na szczęście już
ja idę wstawić pranie i dokończyć obiadek dla siebie...
pomimo, że głodu brak...
ale mężowi też trzeba przyszykować...
mama pojechała na szczęście już
ja idę wstawić pranie i dokończyć obiadek dla siebie...
pomimo, że głodu brak...
ale mężowi też trzeba przyszykować...
martusia29
Fanka BB :)
klaudoss-Kochana dzielna jesteś !!!!! Ech Ci lekarze...dobrze ze się Tobą porządne osoby wreszcie zajęły...i najważniejsze ze Szymuś zdrow jak rybka.
kurcze mała spiocha a mi cycochy zaraz eksplodują...
kurcze mała spiocha a mi cycochy zaraz eksplodują...
Tysia25
hej laski żyjedzis nas wypisali
modlicha83
klaudoos - jak ty to przeżyłaś? masakra jakaś.. dobrze, że już zapominasz o tych stresach.. a Szymuś to wie co dobre
Ariska -życzę Ci, żeby na ciebie, tak jak na na Nulini zadziałało
Tysia - fajnie, że się odezwałaś!! czekamy na opowieść z porodówki:-)
a ja idę się zdrzemnąć.. jakoś mi się ziewa..
Ariska -życzę Ci, żeby na ciebie, tak jak na na Nulini zadziałało
Tysia - fajnie, że się odezwałaś!! czekamy na opowieść z porodówki:-)
a ja idę się zdrzemnąć.. jakoś mi się ziewa..
Malutka...
Tysia witaj z powrotem
Klaudoos teraz tylko dużo szczęścia pozostaje Wam życzyć, dobrze że to już za Wami
A mnie wszystko boli,
a co do materaca to słyszałam że pierwsze na gryce, a po roku na kokosie.
miłego popołudnia
Klaudoos teraz tylko dużo szczęścia pozostaje Wam życzyć, dobrze że to już za Wami
A mnie wszystko boli,
a co do materaca to słyszałam że pierwsze na gryce, a po roku na kokosie.
miłego popołudnia
reklama
aleksandra39
Witajcie dziewczyny!
Ja nie z tego wątku ale....
Klaudoos, ogromny szacunek dla Ciebie za to co przeszłaś. Ja też miałam bardzo ciężki poród, a szczególnie końcówkę, nie mogłąm małej wyprzeć, udało się w ostaniej chwili bo już szykowali próżnociąg. Jednak w porównaniu do Twojego porodu to u mnie nie było tak źle. Gartulacje. Byłas bardzo bardzo dzielna.
Ja nie z tego wątku ale....
Klaudoos, ogromny szacunek dla Ciebie za to co przeszłaś. Ja też miałam bardzo ciężki poród, a szczególnie końcówkę, nie mogłąm małej wyprzeć, udało się w ostaniej chwili bo już szykowali próżnociąg. Jednak w porównaniu do Twojego porodu to u mnie nie było tak źle. Gartulacje. Byłas bardzo bardzo dzielna.
Podziel się: