reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Tak jeszcze przed nocką chciałam was prosić o pomoc, bo się zorientowałam, ze od 01.01 VAT idzie w górę i dobrze by było uzupełnić wyprawkę, najlepiej jutro :-)

Tak sobie pospisywałam i policzyłam, ile dostałam już ciuszków, ale nie wiem, ile faktycznie będzie potrzebne :-( Doradźcie mi proszę, czego jeszcze dokupić. Dokładna lista na wątku wyprawkowym.

Będę strasznie wdzięczna za pomoc.

Fogia
- masz super koleżanki! :-)

Claudia - zjedz dużo czosnku i męża wyślij do osobnego łóżka, jak nie będzie mógł wytrzymać ;-)

Co do gorącej linii i smsów - ja mogę, bo przed 20.01 się nie wybieram :-D Narobiłam zamieszania, to teraz mogę pokutować :-)

Ostatnia edycja:
reklama
klaudoos,
identycznie tłumaczyły mi połozne oddziale, że mają być silne bole, tylko, że dla mnie te miesiaczkowe były silne i utrzymywały sie długo.... tez mialam silnie bolesne miesiączki, nie wiem jak ja poradzę sobie z bólem porodowym, Polozna mi wytłumaczyła że dziecko ponad 3kg gdy będzie wychodziło to będzie taki ból że napewno rozpoznam że to poród!

Dobranoc Kochane:-) znikam spać :-)

U mnie tez miesiaczki byly bardzo bolesne...do tego dreszcze zimne poty....to faktycznie ciekawe jak to bedzie przy porodzie:-( ból nie z tej ziemi pewnie....

claudia nie za ciekawie u Ciebie z tym przeziębieniem...dosyc dlugo juz Cie trzyma:-( spod kolderki noska lepiej nie wytykaj.

U mnie pierwszy i drugi dzień okresu to był wrzask, ból i ryczenie
zwijałam się tak co miesiąc

W trakcie brania tabletek było lepiej....
ale po rzuceniu wszystko wróciło , nic na ten ból nie pomagało :-(

Idę zaraz do wyrka , męczy mnie ten katar teraz wstrętny
mężulek mnie posmaruje przed spaniem jeszcze

Pewnie nich dba o chorą żonkę:-)
Co do smarowania to on mnie ja jego i kwita :-D
Sam jeszcze zdycha z tego kaszlu

No a czosneczku dzisiaj dałam spoooro do rosołku
najgorsze jest to, że smaku nie czuję przez ten katar, masakra

żegnam się z Wami , dobrej spokojnej nocki

a sobie życzę lepszego samopoczucia i żeby mi chusteczek na noc starczyło

poczytałam Was trochę i muszę przyznać, że naprawdę nie raz się uśmieję;p tym razem z tej sytuacji z lekarstwem i jego aplikacja przez męża;p
fajnie, że asiaK już po wszystkim i że są wieści od olandii, ciekawe co dalej:) paola też się coś nie odzywa a już miala bóle.
mi wg fizycznego i psyhicznego biorytmu wypada na 9 stycznia:) nawet by mi pasowało hehe ale sie okaże;p
dobra lecę spać:) dobranoc:)

reklama
a ja lulac nie mogę... ciągle mam skurcze przepowiadające ... tzn chyba przepowiadające bo nie bolą tylko oddychac nie moge... doslownie sa co chwilke:/
do tego leci mi ciagle "cos" ale to pewnie po tym kremie dopochwowym... tylko dziwnie rzadkie leci.... wstałam i poszło po nogach i mam nadzieje ze to nie wody... bo nie wiem jak je odróżnić od tego kremu... co chwilę zmieniam wkładkę a ta ciągle mokra:/

mąż się rozłożył - tak dbał o mnie i o moje przeziebienie ze śpi teraz na kanapie z katarem i bólem gardła:/ mi katar przechodzi i kaszel a jemu sie zaczyna...ehhh.... jak nie urok to sraczka:/ a wiadomo ze jak facet chory to prawie jakby umierał:-)

edit:
no ładnie.... teraz mnie brzuch zaczyna bolec:/ a z cycusiów leci jak nie wiem co....normalnie mam plamy od siary już na całe cycki... tak to mi jeszcze nie leciało:-)

Ostatnia edycja:
Do góry