reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
hej dziewczyny

u mnie sie dzieje..m podobnie do kladuos
dziś w nocy odszewdł mi czop albo przynajmniej jego część, tak z pól garści galaretowatych upławów
rano różowe upławy... w ciągu dnia co jakis czas ( zwłaszcza po ruchach małej - czuje jak mi głowaką w kanał sie wscika) już upławy koloru brązowego..
skurcze cały dzien nieregularne z przerwami, co jakies 20 - 10 minut, bolesne jak silniejszy ból miesiączkowy ...

jednak po przygodzie Klaudios nie jade do szpitala, okąpałam sie na wszelki wypadek i jestem w pogotowiu....

wolałąbym jednam by sie wszystko uspokolo dlatego ze jednak maz mnie zarazil, w gardle mam żyletkę i w dodatku boli mnie ucho,, jestem strasznie słaba, ledno po domu sie włucze, a co dopiero rodzic.. przynajmniej kilkA DNI bym chciała wytrzymac a sie podkuruje...

ja nie czaję jak z tym biorytmem .... datę urodzin mam 27.03.1980 ... powiedzcie kiedy mam niby mieć poród:) dzięki:)
Ribi mój tata akurat urodził sie 27 marca tylko że 56roku heheh

U mnie wychodzi ze 7 stycznia mam dopiero jakis zerowy i to fizyczny, więc chyba się nie sprawdzi.

no kochana.. niech sie zrobia regularne podobno przynaj,mniej godzine musza trwac te co 10min, ale nie sa porownywalne do miesiaczkowych! maja bolec!!! kurde a ja mialam skurcze miesiaczkowe ale podczas miesiaczki takie bolesne ze mdlalam, wiec te porodowe jakie maja byc??????????????

ja przeczyatlam dzisiejszy opis porodu grudniowki, na koniec sie usmialam jak nie wiem..

hej dziewczynki

wiecie jaka mnie dziś niespodzianka spotkała? :happy2: To spotkanko o którym wspominałam to było tak naprawdę baby shower. :szok: Dziewczyny się złożyły i kupiły dla Antosia łóżeczko turystyczne. :szok::happy2: I było ciacho i soczki i wszystko tak ładnie przystrojone niebieskimi balonikami, no mówię Wam super!!!!!! Jak dostanę zdjęcia to Wam wkleję.

Elfa- to zbieraj kochana siły w takim razie trzymam kciuki, żebyś jeszcze trochę sie podleczyła :)

Fogia- świetna niespodzianka:) Koniecznie wklej fotki:)

A mój m sie przeziębił:( Faszeruję, go czym sie da, żeby mnie nie zaraził...Mam nadzieję, że mu przejdzie.

A co do tego biorytmu, to mnie tez wychodzi na 7 stycznia, ale widzę że większości tak wypada, może coś źle liczymy?

a ja oglądałam po raz kolejny na TVN Style ten program o ciążach i znów się uryczałam ...:/

potem zaaplikowałam sobie ten antybiotyk na tego GBSa i myślałam ze nie wcisnę tego aplikatora bo tak mnie bolało... mąż mi pomagał bo rekoma nie dosiegałam do końca aplikatoram aby wcisnąc lek :-D ale mielismy ubaw... a do tego małżon mógł dokładnie obejrzec moje cudne krocze i stwierdził że jest jakies pulchne i fioletowe :-D ze śmiechu prawie mi całe lekarstwo wyleciało...

idę dalej leżeć aby się wsio wchłonęło...

Mi troszkę lepiej, ciekawe na jak długo? Wózek odebrany, reszte rzeczy do torby kupiona, ale jeszcze nie spakowana, tym może jutro się zajmę. Wkleiłam wózio na odpowiedni wątek.
Elfa kuruj się, dużo zdrówka
Fogia super niespodzianka:)
Kurczę coś mnie katar dopada

reklama
Do góry