reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

u mnie bez zmian ale jakaś dziwnie spokojna jestem, że to jeszcze nie TO. :szok:

klaudoos współczuję Ci tych przebojów. Trzyma nas ten twój Szymuś w niepewności oj trzyma. :sorry2:
joasiab wcale Ci się nie dziwię, że masz dosyć. Tyle czasu już wytrzymałaś z tymi bólami.... już niedługo - jedyne pocieszenie.
Ribi poczekać na Ciebie? ;-):happy2:

Jakbyś była tak łaskawa:)

reklama
witajcie:)
widzę, że u Was nocki do bani;/ u mnie ta nocka naszczęscie w porządku, tylko parę razy na siku a takto ani jednego skurcza ani bóla. Oj tak to już jest w tej ciąży, jak nie bolą plecy, to brzuch, to żebra, to nerki;/

Jejku - wstałam patrzę a tu z góry na dół wszystko na czerwono. I kiedy ja to przeczytam???
Szkoda mi was tak biedactwa cierpicie. Ja się czuję wyśmienicie i wygrzałam się w nocy od mojego termoforka
fogia, joasiab - odpoczywajcie kochane. Moncia - pilnuj ruchów i może skontaktuj się z lekarzem bo jeżeli to jednak wody?
Klaudoos - czy urodzisz 3 kg czy 4 to ból jest przerąbany, ale nie martw się - zaraz się o nim zapomina i pozostaje powód do dumy :))

hej dziewczyny, ale nocka....
jak już się położyłam, to po jakimś czasie mi przeszedł kaszel, ale z rana po przebudzeniu trzyma jeszcze :wściekła/y:nos dalej zakorkowany

monciaa to nieźle to wygląda u Was...
ogólni te choroby nas jakoś nie chcą opuścić
Ja razem z moim co noc mam orkiestrę

klaudoos ale ten Twój Szymcio uparty no, dalej nie chce wyjść
ja to już bym chyba dawno na Twoim miejscu ten olej rycynowy wypiła, nie jestem aż tak cierpliwa.....
Ciebie podziwiam
......................................................
Idę se herbatkę zrobić, gardziołko zagrzać

Hej brzuchatki. Ja dziś noc w miarę dobra ale nad ranem jak wstawałam siku to taki mnie ból szyjki chwycił, że myślałam że mała już wychodzi. Masakra. Ale przeszło. Tylko takie coś uświadamia mnie jak cholernie będzie bolało przy porodzie.
Ogólnie to nie mogę sobie miejsca znaleźć i nic mi się nie chce. Ale idę uczyć się robić flaki. Pozdrawiam

Aha. Też macie taki dziwny układ strony na forum. Wszystko pod sobą, wczoraj było normalnie. Czy mi się coś z kompem dzieje ?

Dziewczyny a myślicie, że ja tą nerkę mogę wygrzewać???? Bo już sama nie wiem co mi na ten ból może pomóc...

Dla was również życzę aby wszystkie niedogodności ciążowe minęły. Nawet nie wiecie jakbym chciała już normalnie funkcjonować...

moja droga gwarancji nigdy nie masz....póki co może jednak doczekaj do spotkania z ginem:)
:-D:-D:-D

joasiab nie mam pojęcia czy można wygrzewać. :szok:
kate u mnie normalnie, żadnych zmian nie widzę.

Dziewczyny czy pamiętacie nazwę tej maści na brodawki o której rozmawiałyśmy jakiś czas temu. Którejś położna na SR radziła, nie był to bephanten tylko jakoś inaczej, coś na m.....

reklama
Do góry