reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Tak jeszcze przed nocką chciałam was prosić o pomoc, bo się zorientowałam, ze od 01.01 VAT idzie w górę i dobrze by było uzupełnić wyprawkę, najlepiej jutro :-)

Tak sobie pospisywałam i policzyłam, ile dostałam już ciuszków, ale nie wiem, ile faktycznie będzie potrzebne :-( Doradźcie mi proszę, czego jeszcze dokupić. Dokładna lista na wątku wyprawkowym.

Będę strasznie wdzięczna za pomoc.

Fogia
- masz super koleżanki! :-)

Claudia - zjedz dużo czosnku i męża wyślij do osobnego łóżka, jak nie będzie mógł wytrzymać ;-)

Co do gorącej linii i smsów - ja mogę, bo przed 20.01 się nie wybieram :-D Narobiłam zamieszania, to teraz mogę pokutować :-)

Ostatnia edycja:
reklama
klaudoos,
identycznie tłumaczyły mi połozne oddziale, że mają być silne bole, tylko, że dla mnie te miesiaczkowe były silne i utrzymywały sie długo.... tez mialam silnie bolesne miesiączki, nie wiem jak ja poradzę sobie z bólem porodowym, Polozna mi wytłumaczyła że dziecko ponad 3kg gdy będzie wychodziło to będzie taki ból że napewno rozpoznam że to poród!

Dobranoc Kochane:-) znikam spać :-)

U mnie tez miesiaczki byly bardzo bolesne...do tego dreszcze zimne poty....to faktycznie ciekawe jak to bedzie przy porodzie:-( ból nie z tej ziemi pewnie....

claudia nie za ciekawie u Ciebie z tym przeziębieniem...dosyc dlugo juz Cie trzyma:-( spod kolderki noska lepiej nie wytykaj.

U mnie pierwszy i drugi dzień okresu to był wrzask, ból i ryczenie
zwijałam się tak co miesiąc

W trakcie brania tabletek było lepiej....
ale po rzuceniu wszystko wróciło , nic na ten ból nie pomagało :-(

Idę zaraz do wyrka , męczy mnie ten katar teraz wstrętny
mężulek mnie posmaruje przed spaniem jeszcze

Pewnie nich dba o chorą żonkę:-)
Co do smarowania to on mnie ja jego i kwita :-D
Sam jeszcze zdycha z tego kaszlu

No a czosneczku dzisiaj dałam spoooro do rosołku
najgorsze jest to, że smaku nie czuję przez ten katar, masakra

żegnam się z Wami , dobrej spokojnej nocki

a sobie życzę lepszego samopoczucia i żeby mi chusteczek na noc starczyło

poczytałam Was trochę i muszę przyznać, że naprawdę nie raz się uśmieję;p tym razem z tej sytuacji z lekarstwem i jego aplikacja przez męża;p
fajnie, że asiaK już po wszystkim i że są wieści od olandii, ciekawe co dalej:) paola też się coś nie odzywa a już miala bóle.
mi wg fizycznego i psyhicznego biorytmu wypada na 9 stycznia:) nawet by mi pasowało hehe ale sie okaże;p
dobra lecę spać:) dobranoc:)

reklama
a ja lulac nie mogę... ciągle mam skurcze przepowiadające ... tzn chyba przepowiadające bo nie bolą tylko oddychac nie moge... doslownie sa co chwilke:/
do tego leci mi ciagle "cos" ale to pewnie po tym kremie dopochwowym... tylko dziwnie rzadkie leci.... wstałam i poszło po nogach i mam nadzieje ze to nie wody... bo nie wiem jak je odróżnić od tego kremu... co chwilę zmieniam wkładkę a ta ciągle mokra:/

mąż się rozłożył - tak dbał o mnie i o moje przeziebienie ze śpi teraz na kanapie z katarem i bólem gardła:/ mi katar przechodzi i kaszel a jemu sie zaczyna...ehhh.... jak nie urok to sraczka:/ a wiadomo ze jak facet chory to prawie jakby umierał:-)

edit:
no ładnie.... teraz mnie brzuch zaczyna bolec:/ a z cycusiów leci jak nie wiem co....normalnie mam plamy od siary już na całe cycki... tak to mi jeszcze nie leciało:-)

Ostatnia edycja:
Do góry