reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Fajnie że kolejny maluszek na świecie, moja księżniczka dalej uparcie siedzi i nie chce wyjść. Już jej mówię że pragnę ją przytulić, pocałować ale nc nie działa :-D

reklama
a ja oglądałam po raz kolejny na TVN Style ten program o ciążach i znów się uryczałam ...:/

potem zaaplikowałam sobie ten antybiotyk na tego GBSa i myślałam ze nie wcisnę tego aplikatora bo tak mnie bolało... mąż mi pomagał bo rekoma nie dosiegałam do końca aplikatoram aby wcisnąc lek :-D ale mielismy ubaw... a do tego małżon mógł dokładnie obejrzec moje cudne krocze i stwierdził że jest jakies pulchne i fioletowe :-D ze śmiechu prawie mi całe lekarstwo wyleciało...
idę dalej leżeć aby się wsio wchłonęło...

wyobraziłam sobie całą sytuacje i uśmiałam się po pachy....:-):-D

Hej!
Jak pewnie wiecie, moja zona Ola byla umowiona na wywolanie porodu.
Pojechalismy wczoraj do szpitala na czwarta. Okazalo sie ze w szpitalu
maja sporo roboty wiec zajeli sie nami dopiero okolo piatej. Zaczelo sie
od ktg, ktore wyszlo ok. Potem pani zbadala Ole i stwierdzila, ze szyjka
jest zamknieta ale dosc miekka. Ola dostala zel na zmiekczanie i otwarcie
tak jak nam o tym mowili. Po jakims czasie pojawily sie skurcze, ktore
wedlug poloznej mialy sie wyciszyc przed noca i faktycznie sie
wyciszyly. Noc przespala i rano znow ktg, badanie i zel. To samo okolo 14.00.
Postepy sa, ale potrwa to pewnie jeszcze dzien lub dwa.
Niestety w szpitalu nie potrafimy polaczyc sie do internetu, wiec dopiero teraz pisze.
Podsumowujac - czekamy spokojnie na ciag dalszy :-)
Pozdrowienia

Dzisiaj jedzeniowe szaleństwo u nas (skoro mam za 4 dni zacząć dietę poporodową, to trzeba ostatni raz zaszaleć ;-)) - pizza na kolację, później nachosy z salsą, a na deser MEGA zgaga :-D

dobrze, dobrze! trzeba! :-D :-D :-D

fogia - super masz koleżanki!!! :-) świetna niespodzianka :-)

Elfa- to zbieraj kochana siły w takim razie trzymam kciuki, żebyś jeszcze trochę sie podleczyła :)

Fogia- świetna niespodzianka:) Koniecznie wklej fotki:)

A mój m sie przeziębił:( Faszeruję, go czym sie da, żeby mnie nie zaraził...Mam nadzieję, że mu przejdzie.

A co do tego biorytmu, to mnie tez wychodzi na 7 stycznia, ale widzę że większości tak wypada, może coś źle liczymy?

wychodzi na to że większość rodzi 7 styznia :-D :-D

miniaivoy - mojego też coś wzięło...

wrócił z pracy, najpierw go przeczyściło, potem wymiotował biedaczek, ale potem zrobiło mu się trochę lepiej, niestety chwilę później ząb go rozbolał jak jasna cho....a o mało co z siebie nie wyszedł, parapety gryzł z bólu, ale ibuprom już zaczął działać....

olandia - trzymamy kciuki! i dzięki za wieści! :-)

Jakaś epidemia chyba panuje, małżon się rozkłada, śpi dzisiaj na kanapie, żeby mnie nie zarazić, też go faszeruję prochami... Do tego ja też nieciekawie się czuję i mam nerwy, bo lada moment poród i jak ja się stawię na IP z katarem do pasa :-(

Spokojnej nocki dziewczyny, jak najbardziej przespanej :happy2:

Właśnie się zastanawiałam co z Olandią!

Bardzo dziękujemy za wieści :-) Przekaż Oli, że mocno trzymamy za nią i dzidzię kciuki, żeby wszystko poszło jak należy i najlepiej bezboleśnie ;-)

Fajnie, ze się do nas odezwałeś i mam nadzieję, że jak tylko będzie to możliwe, to dasz nam znać, jak akcja postępuje.
Wspieraj Olę i trzymaj się ciepło :-)

Ja tez jakaś snieta dzis jestem...:/
fogia super kolezanki....ja zawsze marzylam żeby ktos mi zrobił taka niespodzianke ale moje kolezanki chyba jakieś niedomyslne są;-)
olandia a raczej jej mezu czekamy na wieści:-)

ja tez wg biorytmu mam 7 stycznia...to gorąca bedzie wrzec...tylko kto bedzie zamieszczał smsy od nas jak prawie wszytskie beda na porodówce;-)

reklama
fogia super spotkanko

Dziękujemy za wieści od Olandii
oby wszystko było szybko i sprawnie....

......................................................................................

Ja cały czas kicham i walczę z katarem, nochal wieelki i czerwony, sto chusteczek poszło i dalej leci woda....
kiedy się będę dobrze czuć, brakuje mi tego
kaszel chyba się zmniejsza , zobaczymy rano jak się na noc maścią posmaruję

Do góry