reklama
C
claudia4you
Gość
jolwww Tobie gin kazał brać jeszcze nospę? Ja dziś się pytałam na wizycie czy mam nadal brać i mi powiedział, ze już nie bo co miała nospa zrobić to zrobiła. A z tego co widzę to Ty jesteś jakoś 2 dni tylko za mną jeśli chodzi o tygodnie ciąży, to już końcówka 37 tygodnia więc niby ciążę można uznać za donoszoną.
claudia4you mnie by taka wersja jak najbardziej odpowiadała.
to w takim razie tego życzę ;-)
Ja wg. biorytmu fizycznego to mam szansę na poród nawet 4-go stycznia nie 5-go więc może wtedy coś się zacznie po prostu wieczorem a Dominik wyjdzie po północy tak jak mu nagadałam.
A intuicyjny mam na 19-go. Chyba wolę pierwszą wersję.
Dzięki claudia.
A intuicyjny mam na 19-go. Chyba wolę pierwszą wersję.
Dzięki claudia.
Ostatnia edycja:
Dopiero teraz dojrzalam goraca linie.Jest kolejna ksiezniczka.A JA na 7 stycznia to mam i fuzyczny i intuicyjny tak teraz jeszcze raz patrzylam czyli moze to bedzie to bo tak mysle 5 stycznia przyjada rzeczy z Polski to wypiore od razu i sie rozluznie bo bede juz miala wszystko to i moze 7 sie zacznie bo juz niebede o niczym myslec.No i intuicyjny to by sie pokrywalo z moimi wlasnymi wyliczeniami.Ach teraz te biorytmy mi w glowie namaca.
E
eevciaa
Gość
"dzień zerowy" to dzień przecięcia się danego biorytmu w fazie wzrostu z osią 0 - to jest początek danego biorytmu
w tym linku na dole jest napisane, który to dzień cyklu. Ma być 0 z np. 28 (psychiczny) :-)
U mnie pierwszy typ to 20.01 - intelektualny na 0 - ale mi ten termin nie odpowiada
a drugi to 02.02 - emocjonalny na "0", a dzień później fizyczny na "0" - i na to się nastawiam
Aaahaaa, teraz rozumiem- to u mnie wychodzi
wg fizycznego 4.01,
wg psychicznego 10.01,
wg intuicyjnego 12.01
wg intelektualnego 13.01.
Ciekawe...
Ale moja mała sie rozpycha. Wczoraj poznym wieczorem pierwszy raz mi dala popalic tym wierceniem sie.
Super! wiadomość od Asi! Po znieczuleniu ogólnym nic dziwnego, że tyle czasu się nie odzywała. Dziewczyny górą!!!
Ribi - wygląda na to, że możesz urodzić: 11.01 (fizyczny), 14.01 (intuicyjny), 17.01 (intelektualny) lub 20.01 (emocjonalny) :-) Ale ci się seria ułożyła
Blondi - 05.01 (intuicyjny), 07.01 (intelektualny), 11.01 (fizyczny), 21.01 (emocjonalny) :-)
Oj, nieźle wam namieszałam
Faktycznie ciekawe, czy sprawdziło się teraz dziewczynom, które rodziły naturalnie?
Ribi - wygląda na to, że możesz urodzić: 11.01 (fizyczny), 14.01 (intuicyjny), 17.01 (intelektualny) lub 20.01 (emocjonalny) :-) Ale ci się seria ułożyła
Blondi - 05.01 (intuicyjny), 07.01 (intelektualny), 11.01 (fizyczny), 21.01 (emocjonalny) :-)
Oj, nieźle wam namieszałam
Faktycznie ciekawe, czy sprawdziło się teraz dziewczynom, które rodziły naturalnie?
ariska
Fanka BB :)
a ja rodzę wg biorytmu 4 stycznia bo wtedy fizyczny mam na 0 akurat na wizyte do lekarza mam iść wtedy hehe
reklama
ariska
Fanka BB :)
ja jednak źle sprawdziłam i mam 1.01 zerowe fizycznego ,a 7.01 emocjonalnego więc obstawiam na 1
Podziel się: