reklama
Czesc Dziewczyny:-)
klaudoos no to nieźle na tej IP..co za wstretne baby....wrrrr....
Ja poczytałam co u Was ale jakis humar mam dzis do d....i juz nawet nie pamietam co komu odpisac....wybaczcie.....zajme sie chyba czym s w domku bo mnie zaraz trafi cos, zla jak osa jestem...
klaudoos no to nieźle na tej IP..co za wstretne baby....wrrrr....
Ja poczytałam co u Was ale jakis humar mam dzis do d....i juz nawet nie pamietam co komu odpisac....wybaczcie.....zajme sie chyba czym s w domku bo mnie zaraz trafi cos, zla jak osa jestem...
a ja właśnie zjadlam krokieta...i Maciej szaleje teraz w brzuchu....mi się nie chce sprzątać,ale muszę bo dziś przejazdem wpadną do nas znajomi z Holandii na kawkę...
klaudoos ja niestety mam zgagę, co więcej chodzę i "bekam" co chwilę bo takie jakieś niestrawności mam. Zachowuję sie jak żul....i tak jak Ty chodzę jak paralityk
Dziewczyny wstawiłam na zakupy zapytanie o torbę do wózka, doradźcie proszę
klaudoos ja niestety mam zgagę, co więcej chodzę i "bekam" co chwilę bo takie jakieś niestrawności mam. Zachowuję sie jak żul....i tak jak Ty chodzę jak paralityk
Dziewczyny wstawiłam na zakupy zapytanie o torbę do wózka, doradźcie proszę
syla29
Fanka BB :)
Dziewczyny a ciekawe jak tam AsiaK.
Dziewczyny a ciekawe jak tam AsiaK.
AsiaK ma dzisiaj cesarkę, ma dac mi znać jak już będzie po wszystkim. Napewno napiszę na gorącej jak będę coś wiedziała.
Hej kobitki
Ja dopiero teraz wpadam, bo rano byłam na badaniach, a potem poszłam do galerii no i oczywiście wróciłam z książką do domu. Kupiłam empik.com - Pierwszy Rok Życia Dziecka - Opracowanie zbiorowe - 51,99 zł, mam nadzieję, że się przyda
Idę Was poczytać, widzę ze Klaudoos w domu...
Ja dopiero teraz wpadam, bo rano byłam na badaniach, a potem poszłam do galerii no i oczywiście wróciłam z książką do domu. Kupiłam empik.com - Pierwszy Rok Życia Dziecka - Opracowanie zbiorowe - 51,99 zł, mam nadzieję, że się przyda
Idę Was poczytać, widzę ze Klaudoos w domu...
Tysia25
Fanka BB :)
hej dziewczynki! ja dzisiaj usypiam cały dzień..ogarnęła mnie taka niemoc, że nie mam siły i ochoty na nic..wybaczcie,ale tylko was podczytuje...te leki na obniżenie ciśnienia tak na mnie działają chyba...że żyję w jakimś innym świecie..dziś skurcze się uspokoiły trochę, ale na wieczór się nasilają zauważyłam, ciągle coś podjadam szczególnie pieczony boczuś mam nadzieję, że mała nabierze od tego troszkę ciałka a nie tylko ja zaraz będę smażyć naleśniki na krokiety i wstawię pranko, potem z m może pojedziemy kupić małej jakiś ciepły komplecik na wyjście, czapkę , rękawiczki i szaliczek bo nie mam takich grubszych..przyszedł mi też miś, coś podobnego jak zamawiała klaudoos na all, ale dziś zamówiłam też taki zwykły kmbinezonek, w razie jak będzie chłodniej..a tymczasem życzę miłego popołudnia bez niespodzianek jeszcze:*
a mi mąż wreszcie odebrał z apteki ten krem na tego GBSa i od dzisiaj wieczora zaczynam kurację zwlaczającą tego szkodnika
dodatkowo kupił nam (mi i Szymonkowi) mleczko w tubce... mniam mniam :-)
ile dni kuracji? Bo skoro ta maść to taki wypierdek więc...chyba raptek 3 dni ci starczy
reklama
Podziel się: