reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

A wlasnie bo ona od wczoraj na wywolaniu tak? Oby jej szybko i latwo poszlo. No a co do tej mamy to musiala w tym samym czasie z dwoma sypiac tu niby w konkubinacie ale do meza ja ciaglo :)

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
klaudoos no to nieźle na tej IP..co za wstretne baby....wrrrr....

Ja poczytałam co u Was ale jakis humar mam dzis do d....i juz nawet nie pamietam co komu odpisac....wybaczcie.....zajme sie chyba czym s w domku bo mnie zaraz trafi cos, zla jak osa jestem...

a ja właśnie zjadlam krokieta...i Maciej szaleje teraz w brzuchu....mi się nie chce sprzątać,ale muszę bo dziś przejazdem wpadną do nas znajomi z Holandii na kawkę...

klaudoos ja niestety mam zgagę, co więcej chodzę i "bekam" co chwilę bo takie jakieś niestrawności mam. Zachowuję sie jak żul....i tak jak Ty chodzę jak paralityk:)

Dziewczyny wstawiłam na zakupy zapytanie o torbę do wózka, doradźcie proszę:)

hej dziewczynki! ja dzisiaj usypiam cały dzień..ogarnęła mnie taka niemoc, że nie mam siły i ochoty na nic..wybaczcie,ale tylko was podczytuje...te leki na obniżenie ciśnienia tak na mnie działają chyba...że żyję w jakimś innym świecie..dziś skurcze się uspokoiły trochę, ale na wieczór się nasilają zauważyłam, ciągle coś podjadam:) szczególnie pieczony boczuś:p mam nadzieję, że mała nabierze od tego troszkę ciałka:) a nie tylko ja:) zaraz będę smażyć naleśniki na krokiety i wstawię pranko, potem z m może pojedziemy kupić małej jakiś ciepły komplecik na wyjście, czapkę , rękawiczki i szaliczek:) bo nie mam takich grubszych..przyszedł mi też miś, coś podobnego jak zamawiała klaudoos na all, ale dziś zamówiłam też taki zwykły kmbinezonek, w razie jak będzie chłodniej..a tymczasem życzę miłego popołudnia bez niespodzianek jeszcze:*

a mi mąż wreszcie odebrał z apteki ten krem na tego GBSa i od dzisiaj wieczora zaczynam kurację zwlaczającą tego szkodnika :-D

dodatkowo kupił nam (mi i Szymonkowi) mleczko w tubce... mniam mniam :-)

reklama
Do góry