reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A wlasnie bo ona od wczoraj na wywolaniu tak? Oby jej szybko i latwo poszlo. No a co do tej mamy to musiala w tym samym czasie z dwoma sypiac tu niby w konkubinacie ale do meza ja ciaglo :)

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
klaudoos no to nieźle na tej IP..co za wstretne baby....wrrrr....

Ja poczytałam co u Was ale jakis humar mam dzis do d....i juz nawet nie pamietam co komu odpisac....wybaczcie.....zajme sie chyba czym s w domku bo mnie zaraz trafi cos, zla jak osa jestem...

a ja właśnie zjadlam krokieta...i Maciej szaleje teraz w brzuchu....mi się nie chce sprzątać,ale muszę bo dziś przejazdem wpadną do nas znajomi z Holandii na kawkę...

klaudoos ja niestety mam zgagę, co więcej chodzę i "bekam" co chwilę bo takie jakieś niestrawności mam. Zachowuję sie jak żul....i tak jak Ty chodzę jak paralityk:)

Dziewczyny wstawiłam na zakupy zapytanie o torbę do wózka, doradźcie proszę:)

hej dziewczynki! ja dzisiaj usypiam cały dzień..ogarnęła mnie taka niemoc, że nie mam siły i ochoty na nic..wybaczcie,ale tylko was podczytuje...te leki na obniżenie ciśnienia tak na mnie działają chyba...że żyję w jakimś innym świecie..dziś skurcze się uspokoiły trochę, ale na wieczór się nasilają zauważyłam, ciągle coś podjadam:) szczególnie pieczony boczuś:p mam nadzieję, że mała nabierze od tego troszkę ciałka:) a nie tylko ja:) zaraz będę smażyć naleśniki na krokiety i wstawię pranko, potem z m może pojedziemy kupić małej jakiś ciepły komplecik na wyjście, czapkę , rękawiczki i szaliczek:) bo nie mam takich grubszych..przyszedł mi też miś, coś podobnego jak zamawiała klaudoos na all, ale dziś zamówiłam też taki zwykły kmbinezonek, w razie jak będzie chłodniej..a tymczasem życzę miłego popołudnia bez niespodzianek jeszcze:*

a mi mąż wreszcie odebrał z apteki ten krem na tego GBSa i od dzisiaj wieczora zaczynam kurację zwlaczającą tego szkodnika :-D

dodatkowo kupił nam (mi i Szymonkowi) mleczko w tubce... mniam mniam :-)

reklama
Do góry