reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

syla29 3 ?? jej jak mi sie marzy 3 dzieci no ale moge pomarzyc :-( nie ma warunkow i kasy a ile maja twoje starsze dzieci?

klaudoss jaka dieta ?? szymek jak sie dorwie do twojego mleka to zobaczysz jak ci beda kilogramy uciekac a ty tu z dieta wyskakujesz ! eh kochana zreszta sama zobaczysz.

tysia, elfa czyzbyscie byly nastepne do rozpakunku??

joasiab no niezle wam sie kaski uzbieralo no no.

asiak. dziwisz sie, ze patrza na ciebie tak naprawde rzadko kto dogaduje sie dobrze z tesciowa czy mama az tak dobrze.

marta70 to mowisz, ze mala byla w centrum zainteresowania w koncu nowy czlonek rodziny. jak zobaczylam ile twoja ma to az nie moge uwiezyc, ze juz ponad tydzien minal.

monia-t daj spokoj, ja poprostu czasem mam dosc i musze ugrysc sie w jezyk zeby czegos nie powiedziec bo mam nie wyparzony jezor.

co do dawania prezentow na gwiazdke u nas nie ma tego zwyczaju i nie dajemy sobie nic, za to mam 2-och solenizantow mojego meza bo adam i moja mama ewa. wczoraj byl 2 dzien jak swietowali we wogilie u moich rodzicow a wczoraj u nas. przezylam nie bylo tak zle no gdyby nie dogadywanie tescia ale to normalka.

reklama
A czemu podczas karmienia nie mozna jest serków wiejskich? ja uwielbiam je i czesto na pierwsze sniadanie jem własnie serek z pomidorem na drugie jogurt naturalny z jablkiem albo bananem albo innym owocem na ktory mam ochote, potem jakis lekki obiad noi jak mam ochote to jakas kolacyjka....tak glownie sie odzywialam przed ciaza bo teraz troche wzrósl mi aptety na chlebek ale to moze organizm domaga sie wiecej weglowodanow...
ponoć zaleeca sie pol szklanki mleka dziennie- a ten serek na smietanie- kolezanka zjadla i maly wymiotowal takim twarogiem, wiec chyba cos w tym jest.. ale ja szukam opinii u wiekszej ilosci ludnosci:)

ja dalej w duopacku!

ponoć zaleeca sie pol szklanki mleka dziennie- a ten serek na smietanie- kolezanka zjadla i maly wymiotowal takim twarogiem, wiec chyba cos w tym jest.. ale ja szukam opinii u wiekszej ilosci ludnosci:)

ja dalej w duopacku!

Klaudos nie denerwuj sie że dalej w dwupaku:))
Szymuś chyba chce poczekac do nowego roku^^

no chyba czeka:) cos czuje ze 1.01. wieczorkiem wszystko sie zacznie..
ale mowilam wczoraj do znajomych ze dzis ani w poniedzialek nie moge rodzic bo jak zrobia lewatywe... to nie wypisza mnie w 3 dni :)

klaudoss serek pewnie nie mial nic wspolnego z tym czym wymiotowal maly, a co do mleka to nie kazda lubi. najwazniejsze zeby duzo pic wody mineralnej niegazowanej, wiadomo jak skaza bialkowa wystapi to wtedy wszystkie produkty zawierajace mleko krowie odpadaja. to co my jemy wplywa na smak mleka ktore pije dziecko a wymioty sie zdarzaja zwlaszcza gdy dziecko w czasie ssania polyka tez powietrze.

Dzień Dobry :)

Mój mężuś z Wiki poszli do kościoła a ja moczę nogi w wodzie z solą bo mam tak popuchnięte, że masakra :( Nawet do kapci mi nie weszły.
Dzisiaj mój kuzyn Tomek ma urodziny (ulubiony wujek Wiki) i wszyscy licza na to, że będzie dwóch Tomków w rodzinie z 2 dnia świąt a ja wiem, że nie :) hi hi hi

Klaudooss podczas karmienia w ogóle nie wolno sie opalać, ostatnio nawet czytałam o tym. także jak chcesz karmić to zapomnij o solarium.

U nas pada śnieżek za oknem :) Ale sympatycznie :) A Tomek tak fika, że brzuch przybiera dziwne kształty.

Hej dziewczynki ja na chwilę i wracam do łóżeczka, duzi mnie okropnie, kaszle tak że płuca zaraz wypluje...
Piję na razie ten syrop z cebuli..
Chcę dojść szybko do siebie
dobrze , że mój chociaż wstał bez gorączki dzisiaj, zobaczymy jak będzie ze mną...
Boli mnie łeb i piecze cały przełyk, a z nosa litrami krew przy smarkaniu
ale się dorobiłam

Dzień dobry Dziewczynki:-)
Ja juz wstałam, usnełam tardycyjnie ok 5 rano.....
klaudoos mam nadzieje ze z tym serkiem to jednak bedzie ok bo to moje podstawowe jedzenie;-) na pewno spróbuję zjeść i zobaczymy jak maluch zareaguje może akurat jemu nic nie będzie:-)

My dziś na 14 razem z moimi rodzicami jedziemy do teściów na obiad...mam nadzieje ze bedzie fajnie:-)

claudia bidulko to kuruj sie i żadnych spacerków dzis nie uskuteczniaj...

reklama
Do góry