monia-t - to nasza 8 rocznica :-)
To prawie tak jak u nas, my w maju będziemy mieć 8 :-)
Nie pamiętam, to będzie wasze pierwsze dziecko, czy macie już jakiś wcześniejszy "dorobek"? Bo u nas pierwsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monia-t - to nasza 8 rocznica :-)
Dziewczyny trudno mi określić włąściwy moment porodu, kiedy czas wziąść torbe i pojechac do szpitala
Od wczoraj mam skurcze
wczoraj rano do popoludnia tak co 30 minut, wieczorej czestsze, co10, 5 minut nawet.. ale były to skurcze bezbolesne
W nocy zaczał boleć mnie brzuch jak na okres... i dzis nadal mam skurcze ale nie są regularlne natomiast właczył sie wieczorem ból w krzyżu..
Niechce jechac nadaremno do szpitala a zwłaszcza w świeta, wody mi jeszcze nie odeszły ani żaden czop,mam jedynie żołtawe upławy od jakiegos czasu już..
Jak poznac ze to juz napewno to...
Pozatym zła jestem, bo sie przeziębiłam, mąz tez chory - po nim bardziej widac kaszle bardzo i obawiam sie ze nie pozwolą mu przez to uczestniczyc przy porodzie, a chce poród rodzinny..
Jeszcze w ogóle to jestem zła jak osa, wszyscy mnie strasznie wkurzają...i słaba
ja przejde na diete, ale wiem ze nie moge serków wiejskich jesc, pewnie urozmaice co nie co, przedewszystkim koniec z pieczywem!!!!Witam się popołudniowo
my dotarliśmy do domu, wykąpałam się i idę leżeć bo nogi tak spuchnięte że aż bolą, jeszcze tak nie miałam w dodatku jest mi nie dobrze (trzeba było się bardziej obżerać)
Dobrze że u Was wszystko ok
Malutk_a nie denerwuj się tak to już jest z teściami, większość taka sama
klaudoos jak z tą dietą można karmiąc być na diecie?? bo nam położna mówiła że póki się karmi to nie można mieć diety,
gratuluje! zycze kolejnych udanych lat ze sobaTe siedzenie przy stole to męczarnia jakaś...jeszcze jutro do teściów ale co tam zjemy obiadzik i do domku leżeć ;-)
Wytrzymamy jeszcze ten jeden dzień
A my z mężem muszę się pochwalić mamy dzisiaj rocznicę ślubu :-):-):-):-)
spokojnie czesc moich kolezanek i osob z rodziny tez nie mialao wczesniej czopa!Dziewczyny jestem w szoku
jak się pytam koleżanek co urodziły kiedy im wypadł czop to żadna nie wie co to jest ten czop
a niektóre mają dwójkę dzieci
hmmmmmmmm
co do choróbska to na razie tylko kaszel, piję już syrop z cebuli i jem rutinoscorbin
oby mnie nie chwyciło, na razie temperatury nie ma..
a mój ma na zmianę raz 39 raz 38,5 koszmar, staram się go wyleczyć
A co dziewczynki dostałyście na prezent??
Ja torebkę, piłkę tą do ćwiczeń i blender od teściowej ( usłyszała, że chcemy kupić i nam kupiła)