reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

A my jeszcze musimy za chwile podjechać do dziadka i do sklepu, a sił brak...Pewnie wróce padnięta no i rzuce sie na łozko z rozkoszą...A i jeszcze do spowiedzi chciałam pojść...mam nadzieję, że będe jeszcze spowiadali dziś...

Do pożniej albo do jutra dziecwzynki:)

reklama
jejku, robota leży i kwicz, a mnie chce się okropnie spać!!!! Tylko prezenty zapakowałam
mąż czyści dywany u mamy (u nas pewnie już nie zdąży :()

Witam Kochane ...

... my z Blaneczką już w domku :tak: wyszłyśmy ze szpitala we wtorek, ale jakoś do tej pory czasu brak :sorry: z okazji nadchodzących świąt chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia :

... Niech przy żywicznym zapachu strojnej choinki, upłyną Wam piękne chwile Wigilii. Ze wspólnie odśpiewanymi kolędami, z rodziną przy stole, w kochającym, pełnym miłości gronie. Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny Wieczór upłynął Wam w szczęściu i radości, przy staropolskich kolędach,daniach wigilijnych i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt! ...

Musiałaam troszkę odpocząć od monitora, byliśmy na spacerku i teraz wróciliśmy

Ribi
, świetny pokoik :-)

monia-t dzięki za link

batonik
, cudna jest ta Twoja mała .....
wklej od razu foteczki do galeryjki https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/galeryjka-styczniowych-malenstw-46934/
aby na pamiątkę zostały

...............................................................................

co do piłki to bardziej na niej siedzę póki co i gramy z mężem w nogę niż ćwiczę...
ale frajda jest :tak:

a co do śluzu to mogę wspomnieć ginowi, chociaż nie wydaje mi się to istotne
skoro już dawno taki miałam...
no ale wiadomo lepiej powiedzieć

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, m dzisiaj odkurzył mieszkanko i sprzatnął WC :-) a ja zrobiłam serniczek z brzoskwiniami i sałatke hawajską. Jutro tylko umyje podłogi i srzątne łazieneczkę, no i zadzwonie do tego gina, że przyjade na 12 na USG.

Batonik śliczna ta Twoja Blaneczka, a myslałam, że spotkamy sie na porodówce :)

Jutro juz pewnie nie znajdę czasu żeby do was zajrzeć więc życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt BOżego Narodzenia.

reklama
batonik córcia śliczna:) jakie ma włoski:) ja na chwilkę wpadłam zobaczyć co u Was:)
my właśnie z mężem zjedliśmy całą pakę chipsów biedronkowych bo tak miałam ochotę a tata po coś pojechał tam i kupił;p ale się obżarłam;p a teraz idę robić mój piernik, oby się udał

Do góry