a co do piłki to tak się bujam na niej spontanicznie i wygłupiam z moim...
to tyle, a ćwiczeń trzeba będzie poszukać jakiś odpowiednich dla mnie...
claudia: coś dla ciebie
Body ball - ćwiczenia dla kobiet w ciąży - Aktywni na youtube też widziałam jakieś ćwiczenia
Na SR mówili, że okrężne ruchy biodrami pomagają dziecku wstawić się w kanał rodny (więc na trochę później);
fajnie rozluźnia się kręgosłup, jak w klęku z przedramionami opartymi na piłce jeździsz sobie do przodu i tyłu rozluźniając biodra
No i różne ćwiczenia w leżeniu ze stopami lub łydkami na piłce, np. toczenie piłki, unoszenie bioder, krążenia stopami, itp
Malta - jak się robią gorące to uważaj obyś nie dostała zapalenia, masuj, masuj...
malta - Na pewno już niedługo będziesz mieć pokarm, tylko myśl pozytywnie :-) kup na wszelki wypadek białą kapustę i trzymaj ją w lodówce, gdyby jednak pojawiło się jakieś zapalenie
tonia - do pozazdroszczenia taka córunia
ribi - skąd ty kobieto masz tyle siły na wszystko?! A pokoik jest przecudny :-)
wyposażenie do łóżeczka kupowałaś może na allegro? Jak możesz, to podaj linka
damaqelle - świetny tekst edukacyjny
Mężuś poświęcił się i sam pojechał z listą na zakupy do Carrefoura - cały czas mamy gorącą linię, ale mam z głowy przeciskanie się w tłumie ludzi :-) Kochane z niego stworzenie. Ja tymczasem posprzątam i będziemy mogli ubrać choinkę.
Ten rok tak strasznie szybko zleciał, że aż się wierzyć nie chce. I tyle zmian!!!!