reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A my jeszcze musimy za chwile podjechać do dziadka i do sklepu, a sił brak...Pewnie wróce padnięta no i rzuce sie na łozko z rozkoszą...A i jeszcze do spowiedzi chciałam pojść...mam nadzieję, że będe jeszcze spowiadali dziś...

Do pożniej albo do jutra dziecwzynki:)

reklama
jejku, robota leży i kwicz, a mnie chce się okropnie spać!!!! Tylko prezenty zapakowałam
mąż czyści dywany u mamy (u nas pewnie już nie zdąży :()

Witam Kochane ...

... my z Blaneczką już w domku :tak: wyszłyśmy ze szpitala we wtorek, ale jakoś do tej pory czasu brak :sorry: z okazji nadchodzących świąt chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia :

... Niech przy żywicznym zapachu strojnej choinki, upłyną Wam piękne chwile Wigilii. Ze wspólnie odśpiewanymi kolędami, z rodziną przy stole, w kochającym, pełnym miłości gronie. Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny Wieczór upłynął Wam w szczęściu i radości, przy staropolskich kolędach,daniach wigilijnych i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt! ...

Musiałaam troszkę odpocząć od monitora, byliśmy na spacerku i teraz wróciliśmy

Ribi
, świetny pokoik :-)

monia-t dzięki za link

batonik
, cudna jest ta Twoja mała .....
wklej od razu foteczki do galeryjki https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/galeryjka-styczniowych-malenstw-46934/
aby na pamiątkę zostały

...............................................................................

co do piłki to bardziej na niej siedzę póki co i gramy z mężem w nogę niż ćwiczę...
ale frajda jest :tak:

a co do śluzu to mogę wspomnieć ginowi, chociaż nie wydaje mi się to istotne
skoro już dawno taki miałam...
no ale wiadomo lepiej powiedzieć

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, m dzisiaj odkurzył mieszkanko i sprzatnął WC :-) a ja zrobiłam serniczek z brzoskwiniami i sałatke hawajską. Jutro tylko umyje podłogi i srzątne łazieneczkę, no i zadzwonie do tego gina, że przyjade na 12 na USG.

Batonik śliczna ta Twoja Blaneczka, a myslałam, że spotkamy sie na porodówce :)

Jutro juz pewnie nie znajdę czasu żeby do was zajrzeć więc życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt BOżego Narodzenia.

reklama
batonik córcia śliczna:) jakie ma włoski:) ja na chwilkę wpadłam zobaczyć co u Was:)
my właśnie z mężem zjedliśmy całą pakę chipsów biedronkowych bo tak miałam ochotę a tata po coś pojechał tam i kupił;p ale się obżarłam;p a teraz idę robić mój piernik, oby się udał

Do góry