reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia - tak tylko wspomniałam bo wiem od lekarza że śluz inny niż biały,przeźroczysty czy taki żółtawy nie jest dobrym objawem, tak samo jak pojawi się zapach nieprzyjemny.

A ze masz od jakiegoś czasu tak już to wcale nie znaczy że nie masz jakiegoś zapalenia czy czegoś od jakiegoś czasu, nie zawsze jest świąd i pieczenie.

Ostatnia edycja:
reklama
ja jak zwykle w przelocie nie wiem czy bede miala szanse dzisiaj was nadrobic.

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką. Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

Załączniki

• 46.gif
    46.gif
    6,2 KB · Wyświetleń: 78
  • 32.gif
    32.gif
    77 KB · Wyświetleń: 26
Ewcia niepokoją mnie te Twoje bóle;/ może powinnaś się udać do lekarza jak nie miną by sprawdził co się tam dzieje
mój piernik już 20 min w piekarniku, już pachnie w całym domu hehe mąż kończy sprzątać łazienkę. oj blecy mnie bolą poczekam aż sie upiecze i się kładę

hej dziewczynki

wpadłam zdać relację z moich dzisiejszych wizyt

diabetolog - kazał brać insulinę na noc. :-( Przeszłam szkolenie robienia sobie zastrzyków...... :-( bez komentarza.

ginekolog - szyjka za bardzo się nie skróciła od ostatniego razu, zamknięta, dramatu nie ma, bez stresu. Antoś waży 3 kg, według usg jest o jakieś 2 tygodnie starszy czyli 37/38 tydz. Jeżeli synio nie zdecyduje się na wcześniejszy termin narodzin to 14.01 idę do szpitala.

klaudoos, aniwar dziękuję.

fogia - super wieści :-)

batonik - aż słów brakuje, jak się widzi twoją córcię, taka jest cudna :tak:

... żeby choć choinkę ubrać ....

Dziewczynki moje kochane,
w ferworze przygotowań do swiat juz dzisiaj chciałabym wam złożyć zyczenia,bo jutro mogę juz nie zdazyć:-)

Z okazji Swiat Bożego Narodzenia chiałabym Wam życzyć wiele ciepła i miłości.Abyście jak najszybciej zaznały matczynego ciepła i tuliły swoje maleństwa

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamusie. U mnie po staremu, nie rodzę jeszcze :-) ale mam masę roboty i nawalający komputer. Ponieważ nie będę miała dostępu do bb, przesyłam życzenia świąteczne:

Dużo zdrowia - to banalne
Dużo śniegu - to normalne
Dużo kasy - nie wiem z skąd
Życzę Wam Wesołych Świąt
Dużo zdrowia i radości w sercu Waszym niech zagości.
I prezenty i śnieg biały by te Święta urok miały.
Smacznych wzruszeń

przy choince I Odjazdowego Sylwestra ;**

Do góry