reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Claudia - tak tylko wspomniałam bo wiem od lekarza że śluz inny niż biały,przeźroczysty czy taki żółtawy nie jest dobrym objawem, tak samo jak pojawi się zapach nieprzyjemny.

A ze masz od jakiegoś czasu tak już to wcale nie znaczy że nie masz jakiegoś zapalenia czy czegoś od jakiegoś czasu, nie zawsze jest świąd i pieczenie.

Ostatnia edycja:
reklama
ja jak zwykle w przelocie nie wiem czy bede miala szanse dzisiaj was nadrobic.

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką. Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

Załączniki

• 46.gif
    46.gif
    6,2 KB · Wyświetleń: 72
  • 32.gif
    32.gif
    77 KB · Wyświetleń: 17
Ewcia niepokoją mnie te Twoje bóle;/ może powinnaś się udać do lekarza jak nie miną by sprawdził co się tam dzieje
mój piernik już 20 min w piekarniku, już pachnie w całym domu hehe mąż kończy sprzątać łazienkę. oj blecy mnie bolą poczekam aż sie upiecze i się kładę

hej dziewczynki

wpadłam zdać relację z moich dzisiejszych wizyt

diabetolog - kazał brać insulinę na noc. :-( Przeszłam szkolenie robienia sobie zastrzyków...... :-( bez komentarza.

ginekolog - szyjka za bardzo się nie skróciła od ostatniego razu, zamknięta, dramatu nie ma, bez stresu. Antoś waży 3 kg, według usg jest o jakieś 2 tygodnie starszy czyli 37/38 tydz. Jeżeli synio nie zdecyduje się na wcześniejszy termin narodzin to 14.01 idę do szpitala.

klaudoos, aniwar dziękuję.

fogia - super wieści :-)

batonik - aż słów brakuje, jak się widzi twoją córcię, taka jest cudna :tak:

... żeby choć choinkę ubrać ....

Dziewczynki moje kochane,
w ferworze przygotowań do swiat juz dzisiaj chciałabym wam złożyć zyczenia,bo jutro mogę juz nie zdazyć:-)

Z okazji Swiat Bożego Narodzenia chiałabym Wam życzyć wiele ciepła i miłości.Abyście jak najszybciej zaznały matczynego ciepła i tuliły swoje maleństwa

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamusie. U mnie po staremu, nie rodzę jeszcze :-) ale mam masę roboty i nawalający komputer. Ponieważ nie będę miała dostępu do bb, przesyłam życzenia świąteczne:

Dużo zdrowia - to banalne
Dużo śniegu - to normalne
Dużo kasy - nie wiem z skąd
Życzę Wam Wesołych Świąt
Dużo zdrowia i radości w sercu Waszym niech zagości.
I prezenty i śnieg biały by te Święta urok miały.
Smacznych wzruszeń

przy choince I Odjazdowego Sylwestra ;**

Do góry