reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Fogia - to już niedużo twoich męczarni zostało. A mały łobuz duży i zdrowy rośnie :)

A ja się załatwiłam :( Upiekłam ciasta, poszłam do komuni i jak już mi tak dobrze szło to postanowiłam jeszcze być piękna na święta i zafarbować włosy. To nie był dobry pomysł. Moje włosy mają higroskopijność snopka słomy i ani namoczyć, ani wysuszyć. Kazałam sobie włożyć krzesełko dziecięce do wanny bo już myślałam że ducha wyzionę. Woda leci,leci, leci i tylko spływa jak po kaczce. Teraz nie wiem co mnie bardziej boli -skubane żylaki, kręgosłup czy brzuch.

reklama
My już ogarniete danka mamy :-)
jutro tylko same drobne rzeczy zostały :-)
pyszna kapustaka z grochem i grzybkami nam wyszła:-)
planuję jutro upiec pierniki, dajcie jakiś przepis:-) chyba że jest na wątku kulinarnym zaraz zerknę :-)

Ja już odrobiona ale mega zmęczona. Jutro tylko się wykąpać, pomalowac paznokcie ubrać i w drogę :) Jedziemy na wieś na wigilię - uwielbiam takie święta :) A potem jak nie wrócimy późno to na chwilkę do teściów zajrzymy.

Koleżanki moje drogie wygospodarowałam chwilke i wkleiłam dwie fotki Wikrorka w naszej galeryjce:-)

Chętne do obejrzenia zapraszam:-)

Dziękuje za kolejne rady:-) Pozdrawiam i życze spoojnej nocki

No coś sie ruszyło:-) Martusia oby do przodu:-) Trzymam kciukasy:-)
:-)

Fogia - super, to czekamy na rozwój sytuacji..

martusia
- trzymaj się kochana,już niedługo będzie po wszystkim - tego życzę

Malta
-synuś cudny :tak:
.................................................................

Nam się lampki z choinki spaliły, ale szpec -ja - szybko naprawił, tyle że trzeba je na nowo ubrać na choinkę

W tym dniu radosnym,oczekiwanym,
gdy gasną spory,goją się rany,
życzę Wam zdrowia,życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy,zapachu ciasta,
przyjaźni,która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy,co rano budzi,
i wokół samych życzliwych ludzi.

Wesołych Świąt!!!

Dziewczyny macie śliczne dzieciaczki:-)

Martusia-trzymam kciuki za szybki i lekki poród:-)

Ostatnia edycja:
Widze, ze goraca linia ruszyla :-D
Trzymamy kciuki za Martusie! Napracowala sie dziewczyna, przygotowala swieta i teraz rodzic jedzie... ;)

Batonik corcia cudna!

Fogia dobrze,z e po wizycie u gina wszystko jest w porzadku :) Przykro mi z powodu insuliny...

reklama
dziewczynki nie bede edytowac na goracej by byc na biezaco:)
kurde narobila sie zarcia dla rodziny i stwierdzila basta! nie bedzie służyc:) (tak jej napisalam w sms :)

tak wiec Ariska??? kiedy ja?????

Do góry