reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

monia-t
to dobrze że wszystko gra
też mam w domu neospazminę - nie wiem czy czasem nie łyknąć

Nie mogę spać , od23:00 próbuję i nic..
jestem wściekła
jedzenie mi się wraca i jest mi niedobrze..........ble
idę zaraz do mojego się znowu położyć...

reklama
a ja w miare spalam, dopoki maz nie zaczal lazic po mieszkaniu i tegowac sie na rozmowe i wigilie.. czemu ubran nie przygotuje wieczorem tylko rano szuka, pyta i narzeka?????
goraca linia jeszcze chlodna wiec klade sie :)

cześć dziewuszki:-)

normalnie w nocy nie mogłam spać bo ciągle myślałam co tam słychać na bb :-D

ja też myśle, że gdynianka jak dojdzie do siebie po cc to da nam znać...
ale zastanawiam się co u Paoli i Weroniki i ciekawe jak tam Blondi... i Tysia dawno się nie odzywała...

a ja dzisiaj calusieńki dzień sama aż do późnego wieczora:/ mąż na spotkaniu Wigilijnym we Wrocku a ja udupiona w domciu...
za zimno na spacery a moje auto zdechło... i co ja będę robic...

idźcie rodzić to będę siedzieć non stop na bb :-)

miłego dnia mamcie...

A ja sie witam jeszcze z łóżka ;-). Jestem ledwo żywa, miałam kiepską noc bo te choróbsko mnie coraz bardziej łapie i w łóżku mało miejsca znowu bo mała przyszła... Nio a mojemu mężulowi się wczesnie rano przytulanek zachciało... Teraz poszedł mi zrobić gorącą herbatkę z cytrynką a ja od razu zaglądam czy coś nowego.

Wczoraj sie tyle działo ze bez sensu bylo pisac ale wyobrazcie sobie ze wygralam wczoraj maly konkurs :-)- trzeba było przekonać dlaczego zestaw płytka+ książka autobiografia Ozzy'ego Osbourne bylby dla mnie idealnym prezentem pod choinke. Napisałam:
"W tym roku na święta dostanę najwspanialszy prezent pod słońcem- upragnioną córeczkę :)). Zanim jednak będę mogła się cieszyć jej przyjściem na świat, czeka mnie prawdopodobnie długi poród. Taki prezencik w postaci książki i płyty z muzyką Ozzy'ego umiliłby mi ten czas i pozwolił się nieco zrelaksować." No to ich przekonałam :-). Dziewczyny, która by chciała sie zrelaksowac przy muzyce Ozzy'ego w trakcie porodu? :-D

Tak powaznie to ciesze sie, bo zestawik ten sprzedam na allegro bo z kasą krucho...

Miłego dnia! Bede zaglądać :-)

Edit: Ojjjj, jakie cudowne wiesci :-D, kolejna mamusia sie odezwała :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry