reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Witam , wstałam nieprzytomna, zasnęłam może koło 5:00
Jestem zmęczona jak nie wiem...

widzę , że Gdynianka urodziła :-)

Zapraszam na gorącą linię -też mam informacje ;-)

reklama
4 dzieciaczki :-D ale mamy tempo...

a mój Szymuś nie chce... mówie mu wyłaź - dzisiaj dziadziusia urodziny a on tylko wariuje w brzuniu i pokazuje jak bardzo jest mu tam dobrze (ciepło, ciemno, jedzenie pod nosem :-D )....

claudia4you - superowo :)

Jeśli mogę prosić to wpisujcie datę i godz. smsków :)

Ale Marcie70 też szybko poszło, jeszcze wczoraj wieczorem pisała z nami :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam brzuchatki:)
obudziłam się, wlączam bb a tu już dwa kolejne dzieciątka są:) super:) czekamy tylko na ich zdjęcia:) ja wczoraj jakoś tak szybko w maire usnełam i dobrze spałam po 3 nockach zawalonych. Dziś się biorę za drobne poprawki mojej pracy więc będę znów na bierząco:)
weronika to dobrze, że wszystko ok, jeszcze dzidzia ma czas więc odpoczywaj kochana:))

Witam :)
Ale wiesci z rana, kolejne dzieciaczki na swiecie :-).SUPER!

Ja wczoraj mialam wizyte i u mnie wszystko dobrze, rozwarcia brak, szyjka bez zmian i nastepna wizyta dopiero 14 stycznia ;-)Takze ja spokojnie czekam do terminu :-)

-------------
weronika dobrze , ze wszystko w porzadku u Ciebie i teraz odpoczywaj!

no niezle nam ida porody :-) jak byla cisza tak teraz idziemy pelna para.
mnie dzis miska zrobila pobudke przed 4 i usnela kolo 6, jeszcze tacie do pracy podawala tel i mowila, zeby nie zapomnial portfela eh :no: to moje dziecko. teraz wcina platki cini minis i ogl mini mini a musimy isc do sklepu po chleb i zaplacic czynsz do administracji a na polu zimno brr

reklama
Ale fajowo!!!! Kolejne dzieciaczki na świecie....a ja wczoraj dziś i jutro trochę mniej aktywna bo moja mama przyjechała. Wczoraj miałam wizytę. Maciej waży 2300 , szyjka cała i zdrowa:) Poród tym razem an 23 stycznia:) Się zobaczy.....

Do góry