reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja dziewczynki jestem już w domku mam małe skurcze bez bolesne rozwarcie na 1 cm więc mam leżeć i odpoczywać więc jeszcze trzymajcie kciuki nie będę siedzieć przed kompem bo niestety muszę leżeć....:) trzymajcie się

reklama
ja dziewczynki jestem już w domku mam małe skurcze bez bolesne rozwarcie na 1 cm więc mam leżeć i odpoczywać więc jeszcze trzymajcie kciuki nie będę siedzieć przed kompem bo niestety muszę leżeć....:) trzymajcie się

kochana - super że się odezwałaś bo my tu się martwimy o ciebie! lez leż i jeszcze raz leż... masz jeszcze czas na urodzenie bejbika!

Odpoczywaj Weronika - w sumie masz jeszcze miesiąc - niech malutka jeszcze posiedzi.
A co to wczoraj było? Pełnia czy coś, że tak się dzieciaczki na świat pchały? Mnie też w nocy taki ból w brzuchu chwycił że przez chwilę myślałam że też na IP wyląduję. Na szczęście przeszło :)

aa chciałam wam opowiedzieć jeszcze że leżała ze mną dziewczyna w 33 tyg ciąży i miała rozwarcie 5 cm i akurat jak wychodziłam to ona szła na porodówkę biedna dziewczyna.....dobrze że u mnie się na razie skończyło tak jak się skończyło..:)

weronika87 - uważaj na siebie i odpoczywaj.
Wstałam i od razu zerkam i jest kolejne dzieciątko. Super. Wstałam o 4 rano i zaglądałam ale cisza była. Idę ogarnąć mieszkanko i robić obiad bo na 15 idę do fryzjera, trza się zafarbować przed porodem. Pozdrawiam.

reklama
Gdynianka miała wyczucie z smsem bo akurat wstałam żeby Nicole do szkoły odprowadzić :) Dzisiaj pierwszą od trzech dni nockę dosyć ładnie przespałam, te wczorajsze emocje dały mi w kość, padłam normalnie i spałam jak zabita :) Ale od rana jestem na pełnych obrotach, jeśli można tak powiedzieć w moim stanie hihihi. No to czekamy co przyniesie nam jeszcze dzisiejszy dzień, bo na pewno będzie się działo :)

Na liście mam styczniowych, tej z wyczekującymi, podkreśliłam imiona dzieci, które się już narodziły, bedzie wyrażniej widać, kto się rozpakował według tej listy.

Do góry