reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja dziewczynki jestem już w domku mam małe skurcze bez bolesne rozwarcie na 1 cm więc mam leżeć i odpoczywać więc jeszcze trzymajcie kciuki nie będę siedzieć przed kompem bo niestety muszę leżeć....:) trzymajcie się

reklama
ja dziewczynki jestem już w domku mam małe skurcze bez bolesne rozwarcie na 1 cm więc mam leżeć i odpoczywać więc jeszcze trzymajcie kciuki nie będę siedzieć przed kompem bo niestety muszę leżeć....:) trzymajcie się

kochana - super że się odezwałaś bo my tu się martwimy o ciebie! lez leż i jeszcze raz leż... masz jeszcze czas na urodzenie bejbika!

Odpoczywaj Weronika - w sumie masz jeszcze miesiąc - niech malutka jeszcze posiedzi.
A co to wczoraj było? Pełnia czy coś, że tak się dzieciaczki na świat pchały? Mnie też w nocy taki ból w brzuchu chwycił że przez chwilę myślałam że też na IP wyląduję. Na szczęście przeszło :)

aa chciałam wam opowiedzieć jeszcze że leżała ze mną dziewczyna w 33 tyg ciąży i miała rozwarcie 5 cm i akurat jak wychodziłam to ona szła na porodówkę biedna dziewczyna.....dobrze że u mnie się na razie skończyło tak jak się skończyło..:)

weronika87 - uważaj na siebie i odpoczywaj.
Wstałam i od razu zerkam i jest kolejne dzieciątko. Super. Wstałam o 4 rano i zaglądałam ale cisza była. Idę ogarnąć mieszkanko i robić obiad bo na 15 idę do fryzjera, trza się zafarbować przed porodem. Pozdrawiam.

reklama
Gdynianka miała wyczucie z smsem bo akurat wstałam żeby Nicole do szkoły odprowadzić :) Dzisiaj pierwszą od trzech dni nockę dosyć ładnie przespałam, te wczorajsze emocje dały mi w kość, padłam normalnie i spałam jak zabita :) Ale od rana jestem na pełnych obrotach, jeśli można tak powiedzieć w moim stanie hihihi. No to czekamy co przyniesie nam jeszcze dzisiejszy dzień, bo na pewno będzie się działo :)

Na liście mam styczniowych, tej z wyczekującymi, podkreśliłam imiona dzieci, które się już narodziły, bedzie wyrażniej widać, kto się rozpakował według tej listy.

Do góry