reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

monia-t
to dobrze że wszystko gra
też mam w domu neospazminę - nie wiem czy czasem nie łyknąć

Nie mogę spać , od23:00 próbuję i nic..
jestem wściekła
jedzenie mi się wraca i jest mi niedobrze..........ble
idę zaraz do mojego się znowu położyć...

reklama
a ja w miare spalam, dopoki maz nie zaczal lazic po mieszkaniu i tegowac sie na rozmowe i wigilie.. czemu ubran nie przygotuje wieczorem tylko rano szuka, pyta i narzeka?????
goraca linia jeszcze chlodna wiec klade sie :)

cześć dziewuszki:-)

normalnie w nocy nie mogłam spać bo ciągle myślałam co tam słychać na bb :-D

ja też myśle, że gdynianka jak dojdzie do siebie po cc to da nam znać...
ale zastanawiam się co u Paoli i Weroniki i ciekawe jak tam Blondi... i Tysia dawno się nie odzywała...

a ja dzisiaj calusieńki dzień sama aż do późnego wieczora:/ mąż na spotkaniu Wigilijnym we Wrocku a ja udupiona w domciu...
za zimno na spacery a moje auto zdechło... i co ja będę robic...

idźcie rodzić to będę siedzieć non stop na bb :-)

miłego dnia mamcie...

A ja sie witam jeszcze z łóżka ;-). Jestem ledwo żywa, miałam kiepską noc bo te choróbsko mnie coraz bardziej łapie i w łóżku mało miejsca znowu bo mała przyszła... Nio a mojemu mężulowi się wczesnie rano przytulanek zachciało... Teraz poszedł mi zrobić gorącą herbatkę z cytrynką a ja od razu zaglądam czy coś nowego.

Wczoraj sie tyle działo ze bez sensu bylo pisac ale wyobrazcie sobie ze wygralam wczoraj maly konkurs :-)- trzeba było przekonać dlaczego zestaw płytka+ książka autobiografia Ozzy'ego Osbourne bylby dla mnie idealnym prezentem pod choinke. Napisałam:
"W tym roku na święta dostanę najwspanialszy prezent pod słońcem- upragnioną córeczkę :)). Zanim jednak będę mogła się cieszyć jej przyjściem na świat, czeka mnie prawdopodobnie długi poród. Taki prezencik w postaci książki i płyty z muzyką Ozzy'ego umiliłby mi ten czas i pozwolił się nieco zrelaksować." No to ich przekonałam :-). Dziewczyny, która by chciała sie zrelaksowac przy muzyce Ozzy'ego w trakcie porodu? :-D

Tak powaznie to ciesze sie, bo zestawik ten sprzedam na allegro bo z kasą krucho...

Miłego dnia! Bede zaglądać :-)

Edit: Ojjjj, jakie cudowne wiesci :-D, kolejna mamusia sie odezwała :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry