reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

tonia81 piszesz ze od góry (od północy) to juz w dół poleci...no to ja bylabym zaraz za Toba, tylko nie biegnąc wzdluz Wisły tylko nieco ku zachodnim granicom:tak:, tak na wysokosci Gorzowa Wlkp;-)
Ale w sumie to mi wcale, ale to wcale nie śpieszno! Więc jak koleżanki z dołu( z południa) sobie życzą to ja przepuszcze bez problemowo...przodem:-D

klaudoos
może jednak będziesz pierwsza??? Bo jak sama mowisz(piszesz) nie pogniewałabys sie zupełnie... więc może niech sie stanie jak sobie życzysz:blink:

Ja tak bardzo sie ciesze ze dotrwalam do 37 tygodnia:happy2:, jeszcze może uda mi sie tydzien albo dwa wytrzymac?:tak:
A szczytem moich marzeń jest dotrwac w dwupaku do 1 stycznia...:sorry2:No coz jest taki magiczny, świąteczny czas i życzenia niektore sie spełniaja więc i moze moje sie spełni...:-D

reklama
Seminarium sie przedluzylo ale wyszlam bo jak dlugo siedze to plecy bardzo bola:(
Powiem Wam, ze jestem troche zmartwiona tym wywolaniem bo chcialem rodzic w wodzie a tak bede caly czas pod KTG i nie wiem czy mi nawet chodzic pozwola:( No i chyba te porody z wywolania sa z reguly dluzsze i bardziej bolesne- takze mam troszke nadziei, ze moze samo sie chwilke wczesniej zacznie. W kazdym razie wiem, ze jeszcze ok. 2 tygodnie i koniec. Niestety nie poodpoczywam sobie bo we wtorek jeszcze sie spotykam z opiekunem i nalezaloby do tego czasu cos zrobic. A jeszcze swieta trzeba przygotowac itd. :-(

właśnie wróciłam z zakupów :) później was poczytam bo idę jeść obiadek.

Po wizycie to tak : mocz wporządku, wyniki się poprawiły. Szyjki nie ma skróciła się całkowicie ale wszystko jeszcze pozamykane. Lekarz zaprasza za tydzień ale nie wiadomo czy dotrwam czy na porodówke bo nie gwarantuje ;) ale powiedział że jak będzie poród to szybko mi to pójdzie bo mam coś tam od krzyża tylko nie pamiętam co ;)
wiadomości z wisty ok:-) ciesze się:-)
ciekawe kiedy zaczniemy sie rozpkowywac bo w porownaniu z dziewczynami z innych miesięcu to naprawdę niexle sie trzymamy:-) ale to chyba dobrze:-)

aniwar kochana napisz czy ciężko zrobić tę fotoksiążkę?

A pan malujący już skończył....ufff jutro jeszcze tylko przyjdą zabrać rzeczy i do wiedzenia....

ribi ja jak robilam album to kupiłam album taki do wklejania zdjęć (ja wybrałam z białymi kartkami) z ładna okładką, wklejalam fotki chronologicznie (niektóre przycielam, nozyczkami z takimi falowanymi końcami, to roznie jak mi sie podobalo, bo nie wsyztskie fotki przycinałam) generalnie 3-4 zdjecia na strone i ozdabialam jakimiś dodatkami....sporo mialam kupionych ale sporo tez z kartek, ktore dostaliśmy z zyczeniami. Teraz wiesz jakie te kartki sa ladne więc je rozmontowałam i np jakies obraczki wklejalam, albo inne motywy slubne.....nie wiem czy Tobie o cos takiego chodzi....moze zrobie pare fotek i przesle Ci na priv.....a ty jak chcesz robic album??jaki masz pomysł....ja uwielbiam taka dlubanine tylko to bardzo pracochłonne i ten mój album robiłam cały tydzień....aha i do tych dodatków kuoiłam taki klej ze jak wyschnie to sie robi przeźroczysty i nawet jak troszcze Ci go wyjdzie to nie widac nawet....ale on jest aki fajny ze mozna naprawde małą kropelke nim wycisnąc i wystarczy, bo niektóre te ozdobki byly bardzo małe....

marta-przeginać nie będę...bo nie chcę być pierwsza:-)...zobacz jaki przypadek...obydwie jesteśmy marty...i obydwie mamy rozwarcie na 2cm:-)
aniwar-trzymamy się nieźle...ale moze to taka cisza przed burzą???

Ja myślę ze teraz jeszcze do końca tygodnia to wytrzymamy...ale w przyszłym to juz się posypiemy jak ulęgałki :)

Malta-zyczę Ci abys wytrzymała do tego 1-go,ja tez bym chciała 1-go ,fajna data taka,ale cóz pewnie się rozsypię w grudniu.... malz po parę razy dziennie pyta się czy jedziemy???

Ostatnia edycja:
Kurcze to moja trzecia ciąża a ja jakaś zielona jestem.
nigdy nie miałam tych bóli przepowiadajacych a teraz od kilku dni mnie nawiedzaja takimi falami, teraz znowu...
czasami się zastanawiam czy coś się nie rozkręca,
w dodatku taki mega napór na dół czuję że masakra.

Witam czytam że wszystkie się trzymamy, ale trójmiasto się wysuwa na prowadzenie w byciu pierwszym jak nie klaudoos to Gdynianka ja chyba jeszcze nie ponieważ nie czuję się aby coś się zaczynało no chyba że przyjdzie zaskoczenia. :tak:
Dziewczyny trzymamy się dzielnie może nasze dzieciaczki jednak czekają aby się z nami najeść świątecznych potraw dlatego nic się nie dzieje. :-D
Klaudoos a gdzie będziesz rodzić czy to będzie jednak Wejherowo.
Mnie dzisiaj zgaga męczy i brak energii. :-(

aniwar to przeslij fotki tego albumu na pw:) Ja myslalam ze robisz te fotoksiazke bo albo ty albo ariska ja kupiła....więc ariska:)Czyli zrobiłaś album w formie scrapbookingu:) dumna jestem z Ciebie bo ja tez bym chciała ale jakoś zawsze coś wychodzi....

A ja mam gastrofazę....wlasnie zjadlam znowu gofry i rozmrazam znowu krewety...na kolacje krewety z bagietka i salata:) mniam:)

reklama
A ja się zbieram do lekarza - może mi powie "o, widać już główkę, do rana będzie po wszystkich pani bólach i będzie pani mogła bez problemu wstawać z łóżka" :-D

Obym tylko nie przyjechała od niego w klapkach ;-)

Miłego wieczoru Wam życzę, bo nie wiem, czy jeszcze tu dzisiaj zajrzę :-)

Do góry