reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ribi to ta fotoksiazka to tak komputerowo jest robiona....i to ktos robi z tych fotek ktore wyslesz??

Kochana sama ja projektujesz....masz program i dziłasz:) z resztą możesz sobie spróbować wejdź na ich stronkę:)

AsiaK przesyłka dojdzie,jest na magazynie. Pan z allegro to dla mnie wyjaśnił:)Uważaj na ten swój brzusio bo takie perturbacje to nie wiem czy dziecko jest zadowolone....

malta ale to jaki ma smak? Taki rzodkiewkowy?czy jak?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ariska moze z tą szyjką ze skierowana do kości krzyżowej??

nie wiem :) może coś mi tam o szyjce mówił a potem że od krzyża coś i że jak zacznę rodzić to szybko mi pójdzie a czemu to nie wiem;)

aniwar - ja skończyłam właśnie fotoksiążkę to tak jak pisze ribi masz na stronie online albo ściągasz na kompa program i w nim wybierasz układ strony, kolory itp i wgrywasz swoje zdjęcia. Ja robiłam rodzicom na rocznicę i zrobiłam tak że książka to taki alfabet i jest np. A - jak apetyt na życie , do tego czasem dodawałam albo wierszyk albo jakieś zdjęcie serduszko czy coś i do tego ich zdjęcie jakieś :)

ribi - ja ją w jedno popołudnie zrobiłam tylko radzę ci po 1 to wybrać sobie motyw jaki chcesz bo tam jest kilka, z tego co wiem chcesz ślubną to wybierasz motyw ślubny, później na każdej stronie wybierz sobie układ strony i tła bo na każdej możesz mieć inne tło i inny motyw. Potem policz sobie ile zdjęć potrzebujesz i wybierz z komputera tylko te które wklejasz. Ja sobie na komputerze już ponumerowałam które mają być pokolei i jak wgrałam je to na górze były pokoleii poukładane i nie musiałam szukać i później tylko wstawiałam w okienka. A i jeszcze jedno bo jak wybierzesz jakiś układ to i tak możesz zmieniać wielkość okien albo je przestawić w inne miejsce

Ostatnia edycja:
b_iala mam podkłady mam też te majtki jednorazowe i wkłady poporodowe - te duże podpaski, no bo chyba nie będę z gołym tyłkiem leżeć....
tylko majciory, podpacha i już

ariska
to fajnie szykuj się kochana - zabierz od kogoś kontakt i w razie czego pisz....;-)

My wróciliśmy z biedronki, aj niosłam siatkę przez połowę drogi a potem mój mi zabrał

kurczę mam czekoladę i jakbym mogła to całą bym zjadła :zawstydzona/y:
ale wypadało by mojemu coś zostawić...
no i boję się zgagi

właśnie wróciłam z zakupów :) później was poczytam bo idę jeść obiadek.

Po wizycie to tak : mocz wporządku, wyniki się poprawiły. Szyjki nie ma skróciła się całkowicie ale wszystko jeszcze pozamykane. Lekarz zaprasza za tydzień ale nie wiadomo czy dotrwam czy na porodówke bo nie gwarantuje ;) ale powiedział że jak będzie poród to szybko mi to pójdzie bo mam coś tam od krzyża tylko nie pamiętam co ;)
hihi fajnie ,ze ok, moze ty zaczniesz nas wszystkie rozpakowywac z jednego wora???:tak::tak:

chwilę mnie nie było a tu nadprodukcja jak zwykle:) żadna nie urodzila więc się cieszę:)
klaudoos fajna ta stronka z inspiracjami....ale wiesz najpierw musisz mieć pokój a później kasę:)naszepokoiki też będą fajne:) Ty co w końcu kupiłaś na okno? ja chcę kupić tylko zasłony...i wsio:)
nie kupuje.. kurcze szkoda mi kasy, chcialabym na metry te safari i takie 2 a'la zaslonki, ale dalej nie wiemy co z naklejkami, bo wczoraj stwierdzilismy ze kubus nie pasuje do literek:tak::-D zatem jesli bedzie safari to moze w nowym roku cos zapodam, zalezy jeszcze ile kaski bede miec bo szczepionki swoje tez kosztują.. a tymczasem mam firanko-zaslonki z ikei.

Witam czytam że wszystkie się trzymamy, ale trójmiasto się wysuwa na prowadzenie w byciu pierwszym jak nie klaudoos to Gdynianka ja chyba jeszcze nie ponieważ nie czuję się aby coś się zaczynało no chyba że przyjdzie zaskoczenia. :tak:
Dziewczyny trzymamy się dzielnie może nasze dzieciaczki jednak czekają aby się z nami najeść świątecznych potraw dlatego nic się nie dzieje. :-D
Klaudoos a gdzie będziesz rodzić czy to będzie jednak Wejherowo.
Mnie dzisiaj zgaga męczy i brak energii. :-(
tak Wejherowo! bo najblizej mam, a redlowo nie za dobrze wspominam:no: dzis sie w miare dobrze czuje, wiec nie wiem czy sie cos zapowiada:-) a jak pisze ariska mi juz to lotto.. bylebym do rozwiazania nie tyla!!!

ja sie przespalam okolo godzinke, poszlam zjesc 2 kanapki z makrela, reszte jadlam palcami:tak::-) do tego ogorek kiszony i zagryzlam sledziem :-) a popilam pepsi:-D
a mezusiowi zrobie puree z sledziem w smietanie z ogorkiem i cebula (czyli tak jak wczoraj):szok::-)

Oj dziewczyny obstawiacie te które pierwsze się rozpakują, a ja czuję że rozpakuje sie taka z dziewczyn o której nikt by nie pomyslał :-)
ariska - gratuluję udanej wizyty :-)
ribi - smaka mi na gofry zrobiłas, ale jakoś nie chce mi się robić :p

jakaś przymulona jestem, spałabym cały dzień, noc przespałam, a teraz w dzien też drzemałam hehe

Dwa tygodnie z groszami do porodu, a jakoś tak oprócz bóli miesiączkowych nic nie czuję, wizyta za tydzień ciekawe czy dotrwam do wizyty :-)

Ostatnia edycja:
klaudoos ja też Wejherowo raczej to jak pójdziesz pierwsza to proszę o relację, a może sie spotkamy na porodówce, chociaż Tobie życzę abyś przed świętami, bo wiem że już chcesz.

claudia ale mi zrobiłaś ochotę na czekoladę i chyba też sie skuszę chociaż mnie dzisiaj zgaga męczy.

Zapraszam na GORĄCĄ LINIĘ !!!

Właśnie zagniatałam ciasto na pierniki, gdy dostałam sms od Weroniki87.

Idę dalej robić :)
Czytałam już
pozdrowienia dla weroniki

iwi
to wszystko przez moją teściową , która zawsze nas faszeruje słodyczami, a ja odmówić nie umiem

a śniło mi się jej ciasto - chatka mniam - nawet w śnie go nie jadłam, a szkoda

reklama
ariska a ile fotek wrzuciłaś?...ja muszę się właśnie zabrać do tego....a wierszyki to pisałaś zamiast fotki czy pod fotką?

klaudoos ja stwierdziłam , że póki co nie daję naklejek będą literki. Może później kupię jakieś obrazki bo podobno stymuluja maleństwo:) A z firanek Safari zrezygnowałam...będą tylko zasłonki...myślę o tych z ikei.

Do góry