reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja już po zakupach, sprzątaniu i zaraz idę obiadek robić, bo później szwagier podrzuca nam chrześniaka m(rocznego), bo wybierają się kupić kurtki a Mały jakiś dzień ma zły. A potem zostają na noc i jutro na cały dzień więc pewnie dopiero jutro wieczorem zajrzę do Was. Nadrobiłam co tam naskrobałyście od rana , ale już nie wiem co napisać tyle tego było:-)
Życzę miłego dnia bez dolegliwości, a jak u którejś się zacznie to powodzenia:-)

reklama
właśnie wróciłam z zakupów :) później was poczytam bo idę jeść obiadek.

Po wizycie to tak : mocz wporządku, wyniki się poprawiły. Szyjki nie ma skróciła się całkowicie ale wszystko jeszcze pozamykane. Lekarz zaprasza za tydzień ale nie wiadomo czy dotrwam czy na porodówke bo nie gwarantuje ;) ale powiedział że jak będzie poród to szybko mi to pójdzie bo mam coś tam od krzyża tylko nie pamiętam co ;)

Czyzby jednak Ty pierwsza???

może pierwsza może nie;) ja tam już mogę rodzić już mnie to lotto czy grudzień czy styczeń :) a nie wiem coś tam było że skrócona szyjka od krzyża czy coś takiego ale nie wiem czy takie coś jest hehe :D bo on se coś tam mamrotał hehe

chwilę mnie nie było a tu nadprodukcja jak zwykle:) żadna nie urodzila więc się cieszę:)
klaudoos fajna ta stronka z inspiracjami....ale wiesz najpierw musisz mieć pokój a później kasę:)naszepokoiki też będą fajne:) Ty co w końcu kupiłaś na okno? ja chcę kupić tylko zasłony...i wsio:)

aniwar kochana napisz czy ciężko zrobić tę fotoksiążkę?

blondi ja tez gotuję obiad na 2-3 dni i mam spokój:)

A pan malujący już skończył....ufff jutro jeszcze tylko przyjdą zabrać rzeczy i do wiedzenia....

A ja właśnie zrobiłam sobie manicure....wypiłowalam i pomalowałam pazurki...gorzej ze stopami...jakaś masakra...ale staram się. Jestem w trakcie malowania. Jeszcze musze się trochę "obrobić" bo jutro będę miała sesję zdjęciową więc...jak tylko będą fotki to wrzucę gdzie trzeba:)

Ja tam wcale nie chce byc pierwsza :):):) Marzę aby ta kolka nerkowa mi przeszła i abym mogła iść do szpitala dopiero w styczniu.

A własnie dostałam kaske z pracy na święta :) 600 zł i paczka :) SUPER :) Jednak fajny ten mój bank :) hi hi hi

Wróciliśmy z "zakupów"... Jestem zmęczona i zła, bo nic nie kupiliśmy i nadal nie mamy pomysłów na prezenty... Najlepszym rozwiązaniem byłaby podróż do Ikei, ale obawiam się, że 70km w jedną stronę nie zrobi dobrze Tosi... Pozostają zakupy przez internet... :-(

no proszę i Ariska dobiega do finiszu,tez jestem ciekawa co Ty masz tam z krzyza:)
ja cały czas z 2 cm rozwarcia( no chyba ze się powiększyło) a pan doktor na urlopiku,i bądz człowieku mądy i sprawdz czy się nie rozszerzyło:szok:
miałam iśc spać i nici z tego bo co chwila jakieś telefony miałam.a zraz młodzież ze szkoły wraca i tym bardzoiej się nie położę.mój M dzwoni co 2 h i pyta jak się czuję ( może ma jakieś wyrzuty ze pojechał).
martusia - tylko nie przeginaj z tym szaleństwem w szafie:tak:
ja idę rozpalac w kominku ,bo coś zimno w chałupce

reklama
a my już po obiadku.. m pojechał z autem do naprawy - szyba elektryczna się popsuła, nie idzie zamknąć okna:no:
jak nic nie wymyśli, to musi mojego cinqusia od siostry ściągnąć, bo nie będzie miał czym na nockę zajechać..

Ariska - super, że wizyta udana:-D ja też jestem bardzo ciekawa, która pierwsza urodzi.. czy gdynianka, czy może jednak któraś ją wyprzedzi:-D

posprzątałam chałupę i teraz jakaś słaba jestem, chyba się zdrzemnę..

miłego popołudnia!!:happy2:

Do góry