reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Tysia - to w zasadzie same dobre wieści :)
A tak się martwiłaś że mała się nie obróci, i szyjka OK. A swoją drogą jakiś dziwny ten twój g
inekolog. Już jak ci kiedyś powiedział że będzie CC to byłam zdziwiona bo to wtedy jeszcze nasze maluszki robiły co chciały.

no dziewczyny same dobre info !
gabrielle-- rozbawiłas mnie z Tą miesiaczką hihi :)
aniwar-- z tym obnizaniem brzucha to moze byc róznie.. z tego co kojarze.. to moze sie obnizyc juz miesiac wczesniej.. a moze i na kilka godzin..

Ribi ja mam orbitreka i przed ciążą ostro ćwiczyłam. Po ciąży tez zamierzam ćwiczyć ostro :)

Dziewczyny bardzo się cieszę, że wizyty udane :) Ja już nie moge doczekać się swojej :) a gdzie tam do soboty...???

Ja już uciekam spać. DOBRANOC

Tysia - to w zasadzie same dobre wieści :)
A tak się martwiłaś że mała się nie obróci, i szyjka OK. A swoją drogą jakiś dziwny ten twój g
inekolog. Już jak ci kiedyś powiedział że będzie CC to byłam zdziwiona bo to wtedy jeszcze nasze maluszki robiły co chciały.

ehh...nie wiem co z nim, ponoć najlepszy w Bielsku...pffff... i nieźle sobie liczy...ale chyba zmiana na innego nie ma już sensu w tak zaawansowanej ciąży... zanim się przeprowadziliśmy na śląsk u siebie miałam fajną gin, taką babcie ponad 60 letnią, ale tak super konkretną i miłą, że szok, wizyta u niej trwała min. godzinę, wszystko powiedziała, można było zadawać milion pytań, na wszystkie obszerna odp. na usg sprawdzała wszystko dosłownie, pytała się co chcę zobaczyć u maluszka, samo usg min. pól godz. kazała zadawać pytania, najlepiej na kartce zapisywać, i na wizyte przynosić, prowadziła też w komputerze wszystkie zapisy,w karcie, i wydruki z opisem z każdego usg, i się nie dziwię, że ten mój obecny gin nie pamięta, jak nie zapisuje...niby jest pewny na 100% zawsze i jakos sie nie sprawdziło..

Ja tez oglądam M jak Milość ale już coraz nudniejszy ten serial....

dziewczyny cieszę się że u was wszytsko dobrze po wizytach i jesteście zadowolone.
Tysia ten twoj gin to faktycznie jakiś taki dziwny....najważniejsze, ze z maluszkiem wszystko ok:-)

A ja jakos tak bez humorku i w ogóle taka na nie jestem. Mój M na nic w pracy więc do tego sama w domku zostałam, dobrze ze chociaz piesio ze mna jest.

Tysia to faktycznie dziwak z tego gin..
moja to wszystko notuje... nawet lepiej wie niz ja kiedy jakie badanie robiła.. i wynik.. i w sumie to ja tylko ostatnie wyniki jej zanosze i pokazuje.. bo ona tam w swoim komputerku wszystko ma .. Nawet imię Synka i męza wpisała chyba .. bo zawsze pamieta ... jak sie nazywają... a wiem ze pacjentek ma duzo.. i nawet jak sie do niej zadzwoni to tez juz po chwili wie z kim rozmawia.. ( niewiem jak ona to robi .. ale to dziwne.) pamietam przy poprzedniej ciazy dzwoniła do mnie po swietach zapytac sie jak sie czuje.. i czy jeszcze nie urodziłam.. bo ona pomyslała ze moze powinnam przyjsc na Ktg (szok ! ) oczywisce byłam.. :) ufam babce ogromnie i strasznie sie ciesze ze ją wkoncu znalazłam wsród wszystkich gin..

reklama
Ja juz uciekam do lozeczka:)Tysia ciesze sie ze wszystko na dobrej drodze ku sn ale lekarz naprawde dziwak.Batonik trzymaj sie dla malej kruszynki zdrowka wam zycze i wszystkiego dobrego.Ja tez kupujac przyrzad ostro na nim ciwczylam tylko ja mam taki co na boki sie rozjezdza nie pamietam jak sie nazywal i duzo mi pomogl ale liczy sie sytsematycznosc ja sie zawzielam i dzieki niemu i malej diecie 10 kilo zgubilam.Dobra to Jamowie dobranoc i mam prosbe nie szalejcie od rana zebym dala rade was szybko nadrobic.MIlych nocek przespanych i bezproblemowych.A jedno pytanie gdzie jest zamkniety czy prywatny watek bo ja pamietam ze tez kiedys pisalam o przylaczenie ale zadnego odzewu jak do tej pory.To juz teraz uciekam do jutra.

Do góry