reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

a ja ostatnio zaczynam szaleć ze sprzątaniem - "wicie gniazda" mi się zaczyna czy co?!
dzisiaj wysprzątałam kuchnię, że aż błyszczy:/ nigdy az tak jej nie sprzątałam.... czy to jakiś sygnał...
wolałabym żeby jeszcze to nie było to :-D

a teraz ide oglądać "Majkę".

do później.....

PS mojej koleżance brzuch sie obniżył 4 tyg. przed porodem...
ooo chcialabym tak 4 przed porodem, lzej bedzie mi sie oddychalo, bo nie dosc ze w ciagu 3 dni mi wyskoczylo cos pod cyckami to ugniata i ciezko z mowieniem i oddychaniem;)

reklama
Wszystko doczytałam :-)
Martusia, Gabriela - powodzenia na wizytach:-)

Nie wiedziałam, że podczas karmienia trzeba mieć specjalna dietę, przecież teraz też dziecko je to co my a żadnych diet nie mamy?? Ale skoro piszecie, ze trzeba...

Niektóre piszecie że karmiłyscie długo, ja słyszałam, że powinno sie karmić 9-mcy tyle co nosiłyśmy dziecko pod sercem... słyszałyście coś takiego?

Polożna ze SR poradziła, ze mozna zakupic nakładki na sutki, mniej boli jak dziecko je, nie mamy takich ran, jedna para nakładek starcza na cąłe karmienie, a potem łatwiej dziecku przejść na butle:-D

Idę robić kolacyjkę jakąś:-d

Hej Brzuchatki

... nawet nie staram się poczytać co u Was choć zawsze byłam w miarę na bieżąco :zawstydzona/y: ... my niestety nadal w szpitalu :-(i mam już dość 2 tygodnie to idzie zwariować a gdzie tu jeszcze :baffled: po 2 dniach brania leków aspat i alat spadły o ok 100 każdy ale to nadal mało :-( teraz dopiero gin kazał w piątek zrobić żeby były miarodajne :sorry2: chyba umrę z nerwów do piątku :-( a dziś miałam usg - wszystko ok z Blanką i przepływy też w normie a waży 1660g:sorry2: coś malutka ta moja kruszynka :sorry2::sorry2:

Pozdrawiam wszystkie styczniowe brzuchatki

Hej Brzuchatki

... nawet nie staram się poczytać co u Was choć zawsze byłam w miarę na bieżąco :zawstydzona/y: ... my niestety nadal w szpitalu :-(i mam już dość 2 tygodnie to idzie zwariować a gdzie tu jeszcze :baffled: po 2 dniach brania leków aspat i alat spadły o ok 100 każdy ale to nadal mało :-( teraz dopiero gin kazał w piątek zrobić żeby były miarodajne :sorry2: chyba umrę z nerwów do piątku :-( a dziś miałam usg - wszystko ok z Blanką i przepływy też w normie a waży 1660g:sorry2: coś malutka ta moja kruszynka :sorry2::sorry2:

Pozdrawiam wszystkie styczniowe brzuchatki

Fajnie, że się odezwałaś
będzie dobrze, szkoda tylko że masz takie nerwy :-(

trzymamy za Ciebie cały czas kciuki

Ja córkę karmiłam 2 mieś.syna 3 lata:) Julkę też bym chciała dłuzej karmić,a o 9 mies.pierwszę slyszę:)
batonik 24 trzymaj się,zobaczysz wszystko będzie dobrze,a malenka na pewno urośnie:)

ticker.php

reklama
No miejmy nadzieję, że po porodzie cukrzyca ustąpi, z reguły tak się dzieje :)

...nie martw się cukrzycą bo w ciąży jest teraz bardzo "popularna" i witaj w gronie słodkich ;) ja oprócz tego że jestem na diecie cukrzycowej to dodatkowo na diecie wątrobowej, dobrze że na razie bez insuliny :sorry2: ważne żeby przestrzegać diety i kontrolować cukier :tak:

...Blondi no to mnie pocieszyłaś bo ja już myślałam że jest za malutka a gin mówił żeby najlepiej dotrwać do bezpiecznej wagi 2,5kg i wtedy jakby coś mogą rozwiązywać ciążę:sorry2:

obawiam się że choć sercem jestem styczniówką i tak pozostanie to Blanka urodzi się jeszcze w tym roku, ale ważne żeby była cała i zdrowa

Do góry