reklama
Tysia - to w zasadzie same dobre wieści
A tak się martwiłaś że mała się nie obróci, i szyjka OK. A swoją drogą jakiś dziwny ten twój ginekolog. Już jak ci kiedyś powiedział że będzie CC to byłam zdziwiona bo to wtedy jeszcze nasze maluszki robiły co chciały.
A tak się martwiłaś że mała się nie obróci, i szyjka OK. A swoją drogą jakiś dziwny ten twój ginekolog. Już jak ci kiedyś powiedział że będzie CC to byłam zdziwiona bo to wtedy jeszcze nasze maluszki robiły co chciały.
modlicha83
Fanka BB :)
A ja wpadam tylko na chwilkę powiedzieć " DOBRANOC" jutro Was doczytam, teraz już idę spać, jutro znów pobudka przed 7.00..
Do jutra!!
Do jutra!!
Ribi ja mam orbitreka i przed ciążą ostro ćwiczyłam. Po ciąży tez zamierzam ćwiczyć ostro
Dziewczyny bardzo się cieszę, że wizyty udane Ja już nie moge doczekać się swojej a gdzie tam do soboty...???
Ja już uciekam spać. DOBRANOC
Dziewczyny bardzo się cieszę, że wizyty udane Ja już nie moge doczekać się swojej a gdzie tam do soboty...???
Ja już uciekam spać. DOBRANOC
Tysia25
Tysia - to w zasadzie same dobre wieści
ehh...nie wiem co z nim, ponoć najlepszy w Bielsku...pffff... i nieźle sobie liczy...ale chyba zmiana na innego nie ma już sensu w tak zaawansowanej ciąży... zanim się przeprowadziliśmy na śląsk u siebie miałam fajną gin, taką babcie ponad 60 letnią, ale tak super konkretną i miłą, że szok, wizyta u niej trwała min. godzinę, wszystko powiedziała, można było zadawać milion pytań, na wszystkie obszerna odp. na usg sprawdzała wszystko dosłownie, pytała się co chcę zobaczyć u maluszka, samo usg min. pól godz. kazała zadawać pytania, najlepiej na kartce zapisywać, i na wizyte przynosić, prowadziła też w komputerze wszystkie zapisy,w karcie, i wydruki z opisem z każdego usg, i się nie dziwię, że ten mój obecny gin nie pamięta, jak nie zapisuje...niby jest pewny na 100% zawsze i jakos sie nie sprawdziło..
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Tysia - najwazniejsze, ze z maluszkiem wysztko dobrze, ale ginekolog niezły raptus...
Gabriela - super, że maluszek tak szybko rośnie ;-)
Oglądam M jak miłość :-)
Gabriela - super, że maluszek tak szybko rośnie ;-)
Oglądam M jak miłość :-)
Ja tez oglądam M jak Milość ale już coraz nudniejszy ten serial....
dziewczyny cieszę się że u was wszytsko dobrze po wizytach i jesteście zadowolone.
Tysia ten twoj gin to faktycznie jakiś taki dziwny....najważniejsze, ze z maluszkiem wszystko ok:-)
A ja jakos tak bez humorku i w ogóle taka na nie jestem. Mój M na nic w pracy więc do tego sama w domku zostałam, dobrze ze chociaz piesio ze mna jest.
dziewczyny cieszę się że u was wszytsko dobrze po wizytach i jesteście zadowolone.
Tysia ten twoj gin to faktycznie jakiś taki dziwny....najważniejsze, ze z maluszkiem wszystko ok:-)
A ja jakos tak bez humorku i w ogóle taka na nie jestem. Mój M na nic w pracy więc do tego sama w domku zostałam, dobrze ze chociaz piesio ze mna jest.
b_iala
Tysia to faktycznie dziwak z tego gin..
moja to wszystko notuje... nawet lepiej wie niz ja kiedy jakie badanie robiła.. i wynik.. i w sumie to ja tylko ostatnie wyniki jej zanosze i pokazuje.. bo ona tam w swoim komputerku wszystko ma .. Nawet imię Synka i męza wpisała chyba .. bo zawsze pamieta ... jak sie nazywają... a wiem ze pacjentek ma duzo.. i nawet jak sie do niej zadzwoni to tez juz po chwili wie z kim rozmawia.. ( niewiem jak ona to robi .. ale to dziwne.) pamietam przy poprzedniej ciazy dzwoniła do mnie po swietach zapytac sie jak sie czuje.. i czy jeszcze nie urodziłam.. bo ona pomyslała ze moze powinnam przyjsc na Ktg (szok ! ) oczywisce byłam.. ufam babce ogromnie i strasznie sie ciesze ze ją wkoncu znalazłam wsród wszystkich gin..
moja to wszystko notuje... nawet lepiej wie niz ja kiedy jakie badanie robiła.. i wynik.. i w sumie to ja tylko ostatnie wyniki jej zanosze i pokazuje.. bo ona tam w swoim komputerku wszystko ma .. Nawet imię Synka i męza wpisała chyba .. bo zawsze pamieta ... jak sie nazywają... a wiem ze pacjentek ma duzo.. i nawet jak sie do niej zadzwoni to tez juz po chwili wie z kim rozmawia.. ( niewiem jak ona to robi .. ale to dziwne.) pamietam przy poprzedniej ciazy dzwoniła do mnie po swietach zapytac sie jak sie czuje.. i czy jeszcze nie urodziłam.. bo ona pomyslała ze moze powinnam przyjsc na Ktg (szok ! ) oczywisce byłam.. ufam babce ogromnie i strasznie sie ciesze ze ją wkoncu znalazłam wsród wszystkich gin..
reklama
Ja juz uciekam do lozeczkaTysia ciesze sie ze wszystko na dobrej drodze ku sn ale lekarz naprawde dziwak.Batonik trzymaj sie dla malej kruszynki zdrowka wam zycze i wszystkiego dobrego.Ja tez kupujac przyrzad ostro na nim ciwczylam tylko ja mam taki co na boki sie rozjezdza nie pamietam jak sie nazywal i duzo mi pomogl ale liczy sie sytsematycznosc ja sie zawzielam i dzieki niemu i malej diecie 10 kilo zgubilam.Dobra to Jamowie dobranoc i mam prosbe nie szalejcie od rana zebym dala rade was szybko nadrobic.MIlych nocek przespanych i bezproblemowych.A jedno pytanie gdzie jest zamkniety czy prywatny watek bo ja pamietam ze tez kiedys pisalam o przylaczenie ale zadnego odzewu jak do tej pory.To juz teraz uciekam do jutra.
Podziel się: