reklama
A ja gotuję obiadek. Dzisiaj rosołek z makaronem a na drugie filety z kurczaka w cieście, ziemniaczki i marchewka duszona
Wiki z Rafałem na ogródku grają w piłkę A ja z mamusią na skype rozmawiałam. W czwartek rano przylatują, szkoda, że tylko na 5 dni ale zawsze coś
Za to jak już urodzę to przylatują na 3 tygodnie jak już mój mężuś pójdzie do pracy aby mi troszkę pomóc przy małym i Wiki
Klaudooss mi tez nogi puchną okropnie. W ciąży z Wiki w 8 miesiącu to tylko w klapkach japonkach chodziłam, bo w inne buty nie wchodziłam Ale jak teraz wyjść w japonkach?? Nawet 2 października na porodówkę w japonkach jechałam. Masakra. Ale ja ogólnie popuchnięta jestem. Woda w organiźmie mi się zatrzymuje już taki mój urok przy ciążach Dlatego mam już tyle kg na +. Przy wiki też tak miałam. Przytyłam 30 kg a jak po 6 dniach wychodziłam ze szpitala to miałam już 20 kg mniej. Oby teraz tez tak było
Wiki z Rafałem na ogródku grają w piłkę A ja z mamusią na skype rozmawiałam. W czwartek rano przylatują, szkoda, że tylko na 5 dni ale zawsze coś
Za to jak już urodzę to przylatują na 3 tygodnie jak już mój mężuś pójdzie do pracy aby mi troszkę pomóc przy małym i Wiki
Klaudooss mi tez nogi puchną okropnie. W ciąży z Wiki w 8 miesiącu to tylko w klapkach japonkach chodziłam, bo w inne buty nie wchodziłam Ale jak teraz wyjść w japonkach?? Nawet 2 października na porodówkę w japonkach jechałam. Masakra. Ale ja ogólnie popuchnięta jestem. Woda w organiźmie mi się zatrzymuje już taki mój urok przy ciążach Dlatego mam już tyle kg na +. Przy wiki też tak miałam. Przytyłam 30 kg a jak po 6 dniach wychodziłam ze szpitala to miałam już 20 kg mniej. Oby teraz tez tak było
Tysia25
Fanka BB :)
Witam! dziś czuję się duuużo lepiej spalismy do wpół 10 a pies też nawet nie drgnął. noc przespana, skurczy brak m rano poleciał po bułeczki i pączki, zrobił sniadanko, nakarmił psiaka, nawet sprzatnał kuchnie i puścił zmywarke obiad mam z wczoraj także dzis wstaje tylko na siusiu teśc okej, ale ma wstrząs mózgu, i głowa go boli, ale nie jest to groźne, trzeba obserwować zgaga mnie łapie, więc uciekam grzać mleczko miłej niedzieli!!:*
C
claudia4you
Gość
Tysia to fajnie, ze już jest lepiej - odpoczniesz sobie i dojdziesz do siebie :-)
dużo zdrówka dziewczynki dla Was i dla teścia od Tysi :-)
dużo zdrówka dziewczynki dla Was i dla teścia od Tysi :-)
przyszla_mamaa
Zaciekawiona BB
Przepraszam, namieszałam troche. Mam założony szew, nie pessar.
Któraś zapytała o pessar i się sama pogubiłam.
Dzisiaj skurcze ustąpiły, narazie jest okej, mam nadzieje, że dzisiaj mój maluszek da mi troche odpocząć. :-)
Pozdrawiam.
Któraś zapytała o pessar i się sama pogubiłam.
Dzisiaj skurcze ustąpiły, narazie jest okej, mam nadzieje, że dzisiaj mój maluszek da mi troche odpocząć. :-)
Pozdrawiam.
modlicha83
cześć!!
A my gości pożegnaliśmy, trochę ogarnęłam mieszkanko i teraz leżę z laptopem.. Mój pojechał na przejażdżkę motorem.. Pogoda jak we wiosnę..
Oj widzę, że coraz częściej i coraz więcej z nas ma problem z twardym brzuchem.. Dziewczyny odpoczywajcie dużo!!!
A my gości pożegnaliśmy, trochę ogarnęłam mieszkanko i teraz leżę z laptopem.. Mój pojechał na przejażdżkę motorem.. Pogoda jak we wiosnę..
Oj widzę, że coraz częściej i coraz więcej z nas ma problem z twardym brzuchem.. Dziewczyny odpoczywajcie dużo!!!
b_iala
hej dziewczyny.. a ja nie dawno wstałam ( tzn.. otworzyłam oczy.. bo w łózku jeszcze leze) ..
Tysia--- dobrze ze juz czujesz sie lepiej.. no i Duzo zdrowia dla Tescia
ja chyba dzis tez sie wybiore na spacerek z M... o ile pogoda sie nie zmieni
pozdrawiam i do pózniej
Tysia--- dobrze ze juz czujesz sie lepiej.. no i Duzo zdrowia dla Tescia
ja chyba dzis tez sie wybiore na spacerek z M... o ile pogoda sie nie zmieni
pozdrawiam i do pózniej
dopiero od kilku dni mi puchna, a jutro wizyta wiec mu powiem...Klaudos a co twoj lekarz na to ze ty wstajesz rano napuchnieta? Bo ja kiedys slyszalam ze to nie jest dobrze mnie za takie cos w pierwszej ciazy polozyli do szpitala ale dali tabletke jedna i schudlam po niej dwa kilo w ciagu jednej nocy tyle wody ze mnie zeszlo ale sikalam co sekunda.
rany... jak mnie pocieszylas Dobra Kobieto!!!!!!! ja juz przytylam ponad 30kg i moj maz i wszyscy mowia ze nie wierza mi, bo nie wygladam tak!!!! mam nadzieje ze z 15kg zostawie w szpitalu!!!!! o dziwo jeszcze do tygodnia temu obraczka na palcu byla z luzem a teraz mi sie banie robia i ledwo wchodzi..A ja gotuję obiadek. Dzisiaj rosołek z makaronem a na drugie filety z kurczaka w cieście, ziemniaczki i marchewka duszona
zatrucie ciazowe to raczej nie jest bo badam mocz w sumie co 2 tyg i jest bdb morfologia tez..
my po sniadanku ale do kosiola nie poszlam, za pozno wstalam no i maly tak szaleje ze macica mi sie stawia i boli..
wlasnie szykuje shoarme dla męża bo ja sie nie skusze;/ jest mi niedonbrze.. a przedwczoraj zrobilam pączusie Claudii i pychotka, wlasnei mama wziela przepis i juz tez zrobila o wlasnie mam skurcze;/
C
claudia4you
Gość
klaudoos mówisz o tym moim przepisie na pączki??
a naleśniki z bananami też bym spałaszowała :-)
joasienka to jak te banany dajesz do naleśników, tak tylko pokrojone? czy coś jeszcze robisz z nimi?
my na obiadek rybka, ziemniaczki i buraczki
nie jestem głodna , ale chcemy coś zjeść zanim znajomi po nas przyjadą
a naleśniki z bananami też bym spałaszowała :-)
joasienka to jak te banany dajesz do naleśników, tak tylko pokrojone? czy coś jeszcze robisz z nimi?
my na obiadek rybka, ziemniaczki i buraczki
nie jestem głodna , ale chcemy coś zjeść zanim znajomi po nas przyjadą
reklama
Podziel się: