reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam
wstałam już, obudziły mnie głupie sny
a w nocy potworny skurcz w lewej łydce
Trzeba zacząć łykać magnez

Blondi
, nie mówię , że nie nadrobisz -tylko że będzie ciężko ;-)

Pogoda na razie rewelka
Idę , bo mój śniadanie robi

To i Ja sie przywitam :)U nas slonce sie przebija ale takie jesienne jakby zamglone a w domu mimo grzania ciagle mi zimno a njgorzej wyjsc z lozka czasami mi to pol godziny zajmuje bo ciepelko ciezko opuscic :) Ide robic sniadanko dla mnie i dla synka maz w pracy i musze rosol ugotowac i ciasto dla meza upiec bo powiedzial ostatnio ze o niego nie dbam a ostatnie ciasto pieklam w poniedzialek jak jego siotra miala przyjechac a on juz marudzi ze nic mu nie pieke ach ci faceci .

o rany.. dopiero wstalam, nogi i rece spuchniete!!!!!!
RIBI- cud!! moja psiura wytrzymala od 21.30 do teraz <wow> chyba za duzo mowie w domu o Dżadze;)
dzisiaj z malzonem spalismy osobno i chyba dlatego tak sie wyspalam.. a dlaczego osobno? bo sie nawpierdzielal wieczorem zarcia i powietrza wiec sobie pomyślcie jaki hejnał był, masakra, o 3 poszedl out na salony..

Klaudos a co twoj lekarz na to ze ty wstajesz rano napuchnieta? Bo ja kiedys slyszalam ze to nie jest dobrze mnie za takie cos w pierwszej ciazy polozyli do szpitala ale dali tabletke jedna i schudlam po niej dwa kilo w ciagu jednej nocy tyle wody ze mnie zeszlo ale sikalam co sekunda.

Claudia - ja tak tylko w żarcie napisałam :-) hehe

Udanego dnia Kochane :-) niestety niedawno wstałam więc będę teraz na szybko gotować obiadek i czekać na koleżankę z mężem i ich uroczą córcią Agatką :-)

Może zajrze wieczorem a jak nie uda mi się to jutro po obiadku ;-)

klaudoos - współczuje tych opuchniętych kończyn, na całe szczęście mi nie dolega nic takiego, może zapytaj ginekologa jaka tego przyczyna :-)

reklama
witajcie,
Blondi-nie ma póki co żadnego zagrożenia, lekarz mówił że jak mi po weekendzie nie przejdzie to wtedy mam przyjść po L4.
z jednej strony bym chciała już siedzieć w domu, ale są inne powody-pisałam na prywatnym.
oczywiście córeczka najważniejsza i jeśli będę się czuć tak samo jutro to idę na L4 od razu.
póki co dziś mąż zarządził mi cały dzień leżenie, gotuje, podaje mi pod nos i wyleżę się za wszystkie czasy.
wczoraj udało nam się trochę odgruzować pokoik dla Ali (czyt: wynieść klamoty do piwnicy, posegregować książki itp), mąż pracować a ja dyrygowałam, a potem już tylko kanapowy melanż.
dziś czuję się znacznie lepiej więc myślę że będzie dobrze.
a w czwartek mam urlop, bo jadę zeznawać do Izby Lekarskiej w sprawie jednego lekarza i na 17:00 jadę na spotkanie Mama rozmawia, bo jest u nas w Gdyni i się zapisałam.
ciekawe jak będzie.
miłego dnia Wam życzę, chyba dziś męża namówię na naleśniki z bananami, wanilią i lodami waniliowymi, bo już wczoraj miały być na kolację, ale skończyło się na grzankach :-)
pozdrawiam

Do góry