reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

banany na masełku podsmażone w plastrach ze świeżą wanilią-może być bez :-)
wkładasz na naleśniki, zawijasz w ruloniki albo w kopertę, można jeszcze obsmażyć z każdej strony, i na to lody :-)

reklama
o joasienka super przepis, klaudoos cieszę się , ze pączusie smakowały , przepis banalny ale super smak hehehe :-)

Ja się żegnam bo już znajomi po nas jadą

odezwę się jak wrócę papapa buziaki

ja też jestem ale cisza tu dziś :-)
mnie mąż nawet do kościoła nie zabrał bo leżeć mam, to dziś jestem kanapowy leń.
a Ala mi tak wsadziła dziś nogę/rękę między żebra i uparta chyba z godzinę tak trzymała :-)
ale spać poszła wreszcie w pozycji sprzyjającej dla mnie :-)
zjadłam sobie Snickersa :-)

Witam się i ja w to niedzielne popołudnie, oczywiście jak zwykle ostatnia ale tak już jest jak się w nocy siedzi do późna to później ciężko się pozbierać;-)

Wstałam tzn.zwlekłam się z łóżka ok 10.00 chociaż nie spałam już wcześniej bo córa oczywiście już od 8.00 na nogach i nie byłoby problemu bo ona bawi się u siebie w pokoju tylko jak coś potrzebuje to biega i trzaska drzwiami no i niestety pospać już się wtedy nie da:-D

Ale są tego plusy, ponieważ u nas dzisiaj jest fantastyczna pogoda, 16 stopni, delikatny wiaterek, także bardzo przyjemnie, no i udało nam się skorzystać z tej pogody. Byłyśmy w lesie na spacerku z naszą psinką (wrzucę fotki na odpowiedni wątek bo oczywiście sesja musi być:-) tylko troszkę później bo teraz córa chce powrzucać swoje zdjęcia na NK:-)), później kościółek, mnie to rzadko można spotkać w kościele a akurat dzisiaj ksiądz wyskoczył z modlitwą za rodziny które są w rozłące zupełnie jak ja... czyżby wiedział że dzisiaj będę na mszy:-D po kościółku do mamusi na obiadek i niedawno wróciłyśmy:-) Jednym słowem dzionek udany.
Zajrzę do was później jak już córa zejdzie...:tak:

A własnie niedawno dzwonił mój brat z którym nie widziałam się od Bożego Narodzenia ubiegłego roku a mieszka 5 minut spacerkiem od nas abyśmy przyszli na kawę. Dosłownie w szoku jestem. Ale idziemy na chwilę na 17 więc idę szykowac drugie danie bo narazie tylko rosół zjedlismy :)

reklama
A My wlasnie zjedlismy rodzinny obiadek tzn maz ktory wrocil z pracy ja i moj synek i czekamy az ciasto jeszcze troche przestygnie bo sie doczkac nie mozemy bo tak pachnie w calym domu no i Ja planuje mala drzemke tylko maz o tym jeszcze nie wie :) Pogoda sie u nas zmienila zaczelo padac i juz tak szaro i ciemno ze swiatlo zapalilam a u nas dopiero 14:50 i mi sie strasznie sennie zrobilo.Wiec zobacze pod wieczor co nowego naskrobalyscie :)

Do góry