reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ale skrobiecie stron na dzień... Ojć dziś Was nie nadrobie, bo już późno, niedawno wrócilismy od rodziców:-)
Jutro ma wpaść przyjaciółka z Rybnika więc pewnie będę zajeta gośćmi ... także wybaczcie, ale w pon po południu nadrobie wszystko bo mąż na 14tą do pracy idzie więc będę mieć czas na forum :-)

Dziś w drodze do Częstochowy zatrzymalismy się w Kozich Głowach i oglądalismy choinki :-) wybralismy nawet jedną bardzo ladna :-) 180cm za 90zł i taka gęsta nowy fason, może w poniedziałek kupimy rano się pojedzie:-)) nie chce odkładac na przyszły miesiąc bo mąż będzie miał teraz soboty wolne i przyszła wypłata bedzie słabsza od tej... także pewnie Święta biedniejsze będą... no cóż wazne żeby choinka była:-) to Nasze pierwsze Święta na mieszkanku:-) bo od stycznia dopiero mieszkamy :-)

Dobrej nocy Kochane:-)

Ostatnia edycja:
reklama
monciaa, kazali brać tylko nospe. Pessar będę miała ściągany przed porodem. Ściągneliby mi go już teraz, ale dzięki niemu mogę urodzić w terminie, a tak to rozwarcie będę miała i lekarz boi się, że szyjka się bardziej skróci.

Witam od tesciow :),
udalo mi sie do kompa dorwac , chociaz powinnam juz spac isc ;) Ale chyba jeszcze pojde po ciasto, tesciowa piekla, no przepyszne jest! Wiec mimo barbarzynskiej pory to sie skusze przed snem jeszcze :D

przyszla_mamaa pessar? Wydawalo mi sie , ze pisalas wczoraj, ze masz szew zalozony...?

Ja sobie jeszcze szperam po necie i pije ziółka przed snem :-)

Mój już śpi - i bardzo dobrze

przyszla_mamaa trzymaj się mocno ;-)

przyszlamama- a co dokladnie Ci lekarze powiedzieli? ile% mialas skurcze- skoro byly bolesne? masz szew czy pessar? i nie zostawili Cie na obserwacji?

odnosnie wiadomej (przynajmniej bardziej wtajemniczonym) osoby ... bez komentarza pozostawię sprawe!

Nadrobiłam Was Kochane, przynajmniej kilka watkow... resztę na pon zostawiam tak jak pisałam,a teraz zasypiam:-)
Claudia - czyzbyś nie wierzyła w moje umiejetnosci ;-) nu nu ;-) wiem, że dużo piszecie ;) nadrobie wszystko,
czy mam pół dnia czy cały dzień, nadrabiam jak tylko czas pozwala, wszystko jest do nadrobienia, dam radę :-D

joasienka - skoro samopoczucie i dzidziuś nie pozwalaja pracować to dlaczego lekarz nie wypisze odrazu zwolnienia, to nie są żarty, odpoczynek w tych tyg ciąży jest najwazniejszy...

cześć mamuśki:-)
mój małżon wrócił o 2 w nocy z "pepkowego" - bo po niego zadzwoniłam i strzeliłam focha :-D faceci...:/ teraz odsypia...

a u nas słoneczko świeci i zapowiada się dzisiaj spacerek:-) ale to pewnie po kościółku.
na obiad idziemy do teściów, więc dzisiaj mam wolne i nie muszę stać przy garach...

miłego dnia:-)

reklama
I ja się witam z Wami w niedzielę.
Unas nie zapowiada się ładna pogoda...od kilku dni jest okropnie nawet nosa nie chce się za drzwi wystawić.
Muszę śmigać zaraz do kuchni bo brat z bratową dziś przychodzą na obiad i trzebaby ich trochę ugościć, no i muszę pochować rzeczy, które będą w zasięgu rąk ich rocznej latorości, bo co przyjdzie to mam jakieś straty...
Nie rozumiem jak mozna nie reagować na zachowanie swojego dzieciaczka, rozumiem że to tylko dziecko i to małe ale bez przesady oni wchodzą, rozbierają małą i zostawiają samą sobie a ja nie dość, że pilnuję Marcela by się nie rozpędził i małej krzywdy nie zrobił to jeszcze biegam za nią i łapię w locie moje dobytki.

Przyszlamama, wczoraj czytałam że szew masz od początkowych miesięcy ciąży a dziś doczytuję, że pessar. Może mogłabyś dokładnie sprecyzować co, jak i dlaczego...napewno niejedna brzuchatka chciałaby pomóc Tobie, wesprzeć i podnieść na duchu ale nie bardzo wiadomo jak się mamy ustosunkować do Twojej sytuacji. Póki co, ja życzę Ci dużo spokoju, dobrego samopoczucia i jak najminej problemów.

Czeka mnie cięzki dzień ale dam radę.....chyba:/

Ostatnia edycja:
Do góry