reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja też mam samotny wieczór...:-(

mój P. poszedł na "pępkowe" a ja siedzę sama w domu:/ i co by tu robić...
oglądam trochę "Mam talent", troche siedzę na laptopiku, a może coś poczytam?!
ehhh...nie lubię samotnych wieczorów, a zwłaszcza nocek (zaraz mam stresa że cos sie stanie)...

muszę sie czymś zająć... tylko czym?

reklama
ja też mam samotny wieczór...:-(

mój P. poszedł na "pępkowe" a ja siedzę sama w domu:/ i co by tu robić...
oglądam trochę "Mam talent", troche siedzę na laptopiku, a może coś poczytam?!
ehhh...nie lubię samotnych wieczorów, a zwłaszcza nocek (zaraz mam stresa że cos sie stanie)...

muszę sie czymś zająć... tylko czym?

Ja też nie lubię siedzieć sama wieczorami, jakoś nie umiem się wtedy odnaleźć - tulimy mocno samotne mamuśki
Zapomniałam o MAM TALENT

................................................................................................................................................................

Właśnie czytałam swoje pierwsze posty na tym wątku,
3 czerwca się z Wami przywitałam a później mój tekst był niezły

"O ile w ogóle zgadzacie się, żebym tu pisała, bo jeżeli nie to spadam stąd."

rany jak to było dawno :-D

Tak więc widać tego bobaska??

ja tez nie wiem co począć:( w tv jak dla mnie nic nie ma, chyba dzisiaj jest "sztuka zrywania" to obejrze sobie 4 raz..
rosołek sie gotuje, a ja teraz sie nudze.. jutro bede robila shorme wg przepisu.. nie pamietam albo madzi albo tysi ale chyba madzi..

reklama
cześć dziewczynki z wieczora ,ja własnie wróciłam ze szpitala..:/pojechaliśmy bo od wczoraj wieczór miałam non stop skurcze, a dzisiaj cały czas twardy brzuszek, taki ,że oddychać nie mogłam normalnie:/ zrobili mi KTG, USG I badanie, okazało się, że te plamienie, to od luteiny, i tak ponoć może być,uff..ale mała jest główką w dół z tym, że nie normalnie a bardziej po boku na ukos, pupka dalej w kanale:/ale jak tak się kręci to może dotrze...zwiększyli mi dawkę leków, do tego nospa jeszcze, jak nie przejdzie, to jutro mam się zgłosić na obserwacje, na szczęście nic się nie skraca...
tak w ogóle to dzisiaj jakieś fatum, teść miał wypadek, też w szpitalu czeka na izbie urazowej, a ja na ginekologii..

Do góry