reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

aniwar
dziękuję za pocieszenie, mam nadzieję że będzie tak jak mówisz i za kilka dni mi przejdzie. Staram się zajmować czymś, nie myśleć, ale wystarczy że się z kimś spotkam i każdy się mnie pyta, co tam u mojego m i wtedy to mnie tak ściska że normalnie masakra. Najśmieszniejsze jest to że nigdy nie myślałam że będzie mi aż tak ciężko...
ja jestem "zakonserwowana" bo my 3 lata zylismy na odleglosc. moj w krakowie ja nad morzem, wizyty na poczatku co 3mies, potem raz w mies a potem 2 razy w miesiacu.. ale rozłąka strasznei bolała!mimo wszzystko jestesmy razem, a jak zamieszkal nad morzem to moi rodzice nie zgodzili sie bysmy mieszkali pod jednym dachem;/ dopiero rok przed slubem zdenerwowalam sie i spakowalam manatki! ale chyba powtorki z rozrywki- czyli znowu takiej odleglosci nie wytrzymalabym

reklama
a ja dopiero odetchnęłam po gościach :-) przyszli niespodziewanie, ale zawsze miło jak ktoś nas odwiedza:-) musiałam zrobic na szybkiego sałatkę z tuńczyka i jakies kanapki.
Jeszcze jeden kolega został i małżon gra z nim w Play Station:/ pewnie przed 2 nie skończą ...

co do Amolu - ja zawsze smaruje nim skronie jak mnie głowa boli.

witam kolejne nowe mamuśki:-)

nasze forum jest najlepsze :-)

Hej, byłam u gina. Powiedział, że niepokoi go ten śluz, że jest go tak dużo. Powiedział, że grozi mi przedwczesny poród, albo poronienie :-( :-:)-(
po wyzycie tak się zdenerwowałam i zmartwiłam, że dostałam silnych skurczy.;(
pozdrawiam.

Kashyaa - czasem natłok zajęć nie pozwala byc na forum na bieżąco :-) Ja staram się czytać jednak wszystko nawet jak jest 15 stron, nawet jak nie opsisuje kazdej z osobna to wiem co się działo, a dla mnie wszystkie inf dot ciąży sa na wagę złota:-) bo jakoś cżłowiek sie mało tym tematem interesował i teraz chce nadrobić zaleglości informacyjne odmośnie ciąży i porodu ;-)

Madzia - jesteśmy z Tobą! Wierzę, ze Ci ciężko, pewnie po każdej rozmowie tel emocje będą wracały... ale masz Nas zawsze wyżalić się możesz ;-) zobaczysz jak zleci, przecież Święta tuż tuż...

Aniwar, Claudia - wstawię fotkę, jak ją zrobie, chociaż z koloru średnio jestem zadowolona, bo odrosty mi jakieś rudawe wyszły, chyba za ciemne już były jak na kolor "białe złoto", ale cóż ogólnie zawsze inaczej,pasemka nawet jeszcze mam bo kosmyki są widoczne jeszcze ciemniejsze więc OK :-) najwyżej dokupie jeszcze jedną i wtedy zrobie za jakiś czas, wtedy się wyrówna odrost:-)

Przyszłamama - poronienie pod koniec ciązy? Pierwsze słysze... wyjasnij... ?
odpoczywaj Kochana! Koniecznie!

DOBRANOC:-)
Dzisiaj cały dzień na nogach, czas poleżeć i zasnąć o normalniejszej porze niż ostatnio mi się udawało;-)

Ostatnia edycja:
przyszła_mama Jak to poronienie?? Ktory tydzien u Ciebie?? przeciez poewnie cos koło 28 to mozna w najgorszym wypadku zrobic cesarke albo wywolac poród. dzieci w tym tygodniu maja juz bardzo duże szanse na przeżycie...

Ja z moim M.też, nie widzielismy sie bardzo długo. Jesteśmy razem 9 lat (od mojej 18) czyli prawie całe moje dorosłe zycie a najdłuzej nie widzieliśy sie 6 miesiecy, bylo cięzko ale daliśmy rade. Po kilku latach znowu sie widzielsmy 5 miesięcy jak wyjechałam do Usa. Też było ciężko ale tak myslę że tęskonta tez zespala ze soba ludzi. Można sobie uświadomic jak bardzo sie kocha ta druga osobe i jak cieżko bez niej żyć. Może nie ma tego złego co by na odbre nie wyszło:-)

Blondi a ja myslę że i tak wyglądasz super:-)

Ostatnia edycja:
monciaa, myślisz, że nospa pomoże ? Myślałam już żeby pojechać na pogotowie, ale pewnie odeślą mnie do domu.
Jak mi powiedział o tym przedwczesnym porodzie, boje się, że moge zacząć rodzić w każdej chwili.;(

aniwar, 31tc. Nie mam pojęcia jak to możliwe, tak powiedział.:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przyszła_mama: no to ładnie cię postraszył :no:
teraz tym bardziej musisz być spokojna i dużo odpoczywać. Myśl pozytywnie i pogadaj z dzidziusiem, żeby się nie spieszył, bo przecież tam ma lepiej ;-) Trzymaj się ciepło i spokojnych snów.

ja też się żegnam. Dobrej nocki!

reklama
kochana, nie martw sie bedzie dobrze....31 tydzień to juz bardzo zaawansowana ciąża i dzidzius mimo ze nie do konca rozwiniety to jednak na tyle duzy ze dalby rade przezyc nawet przy wczesnym porodzie. Pewnie waży cos kolo 2 kg a to spora waga jak na wczesniaka. ile dziewczyn rodzilao wczesniaczki 1300 i było dobrze. Trzymam kciuki zeby porodu nie bylo za wcześnie a jak Cie boli i sie martwisz to jedź na Ip na pewno Cie przyjma albo chociaz zbadają...bedziesz spokojniejsza..

Do góry