reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
w sumie niektóre z nas mogą okazać się grudniówkami, prawda?????????????
ciekawe czy któraś już na święta będzie po wszystkim.

My to niezależnie od terminu porodu już zawsze zostaniemy STYCZNIÓWKAMI :-)

Zżyłyśmy się ze sobą i tak już zostanie

dobry wieczór wszystkim :-)
byłam na tym aqua-aerobicu dla ciężarnych i było świetnie! 5 dziewczyn i wszystkie zadowolone, z tego co rozmawiałyśmy. 45 min. dość intensywnych ćwiczeń na ramiona, klatę, plecki, rozciągania, pedałowanie na makaronach :-D I powiem wam, że dawno tak dobrze się nie czułam. Owszem zmęczona, ale plecy przestały mnie boleć! I energii więcej! I tak lekko się czułam... -10kg :tak:dopóki nie weszłam na drabinkę.
Tak więc, jak tylko nie macie przeciwwskazań i macie w okolicy, to gorąco polecam!!!
A prewencyjnie można brać jakiś probiotyk, myślę...
Zresztą w Energice jest też nauka pływania dla niemowlaków, więc nie mogą sobie raczej pozwolić na jakiekolwiek braki w higienie.

a nasz mały juz u Babuni.. wraca w niedziele... jutro dentysta a pózniej Bal Nurka :)
zielona -- a jak Ci idzie zostawianie Piotrusia pod opieką taty ?

Kurcze Bial_a jak Ci zazdroszczę. mi tak głupio zostawiac małego na dwie noce u rodziców, bo mój mały w nocy sie budzi kilka razy i wiem, że mama byłaby niewyspana. No i to zabawianie go przy jedzeniu to czasem masakra. A co do męża to wybył do kuzynki i jej męża na piwko, miał wrócić koło 20 a juz jest po 22 i jeszcze go nie ma, nieodbiera telefonu :(

Witajcie wieczorowo:-)
Ja dzis od 11 do 17 po za domem, mały spacer potem spotkanie z koleżanka, fajnie było:-) Jak wróciłam to obiadek i tv z męzem On juz poszedł spać a ja na spokojnie przeczytałam co naskrobałyście i sie odzywam:-)

dzisiaj mialam ciezką noc- brak produ przez 5 godzin!!! dziewczyny i tak sobie pomyslalam ze jak taki numer bez pradu bedzie nocą a ja bede karmila z butli to jak podgrzac mleko?????? a dziecko powiedzmy placze??? masakra, do toalety ledwo trafilam;/

klaudoos zagrzac może garnek wody na gazie i wstawic do niego butelke i gorąca woda ja ogrzeje i bedzie cieple mleczko..troche to potrwa ale efekt chyba bedzie ok.

Na naszym wspaniałym forum jest dużo dzewczyn które mają termin na grudzień/styczeń ale wolą być w styczniówkach bo u nas takie fajne babeczki są:) a poza tym lepiej niech urodzą w styczniu niż w grudniu bo wtedy dziecko starsze o rok:)

i jak mowi mój tata rok krócej do emerytury bedzie pracowało:-)

Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)

Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)

Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)

Czekamy na fotki w nowej fryzurze:-)
Zgadzam się co do forum, NAJEPSZE, ja jestem w sumie prawie od pierwszej strony:-) potem dość dlugo nie pisałam bo byly wakacje i byłam na wsi a tam nie miałam w ogole netu ale po powrocie znowu zaczełam pisać, było juz sporo nowych dziewczyn ale chętnych do rozmowy i klikania:-)

zielona spokojnie , pewnie wypił ciut więcej i się zapomniał:* a ja dopiero skończyłam czytać was od wczoraj wieczór zaczynając do dziś:) wczoraj byliśmy z w kinie, ale na bardzo nudnej komedii, Policja zastępcza:/ nie polecam, jak przyjechalismy to od razu lulu, m juz w kinie zasypiał:p ale za to wczęsniej byliśmy na lodach:) mniam:p i na gorącej czekoladzie z bitą śmietaną:) pyyyycha:) niedawno wróciliśmy od znajomych, którzy mają synka 2 msc:) kupiliśmy taką fajną zabawkę do zawieszenia i grzechotkę:) mały bardzo spokojny i śliczny:) ja już się nie mogę doczekać swojej:p jestem padnięta a brzuszek twardy non stop teraz, także się kładę i życzę wam milej nocki:*

reklama
Do góry