reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam was w ten pochmurny dzień!
Troche dawno się nie odzywałam, ale to dlatego ze ciągle brak mi czasu,a poza tym, nie jest u mnie za ciekawie bo pojawiło sie podejrzenie cholestazy:-(
Niby to jeszcze nic pewnego, ale objawy na to wskazują, a wiecie jak to jest, że człowiek zawsze wyobraża sobie najgorsze:dry:
Coś więcej bede wiedziała dopiero we wtorek, ale jeśli sie potwierdzi to czeka mnie szpital...
Także wybaczcie że sie nie odzywam, nie mam jakoś nastroju do pisania, ale staram sie was podczytywac aby byc w miare na bierząco!

reklama
Witam sie po poludniu ;)
Dzisiaj od rana szalalam na zakupach i juz padam ze zmeczenia... ;)
Poza tym pochumrno, co jakis czas pada, az sie nie chce na spacer wychodzic...

niusia mam nadzieje, ze to jednak nie cholestaza i szpital Cie ominie

Blondi zdrowka dla Ciebie!
klaudoos trzymam kciuki, zebys wytrzymala jeszcze 4-5 tygodni w dwupaku, bo teraz to zdecydowanie za wczesnie na porod...

Witam się i Ja dopiero. Nawet nie mam kiedy was poczytać. Bo cały dzień zabiegany. Rano pojechalismy na zakupy, potem pojechałam na wizytę do gina bo ten brzuch mnie bolał. Mam zrobić w poniedziałek badanie moczu, bo podejrzewa, że to od dróg moczowych. Poza tym z UAG dzisiejszego Tomcio waży 1720 gram i jest starszy o 2 tyg. Najprawdopodobniej 3 stycznia będę miała ustalony termin cc. Ale decyzję podejmie lekarz 13 grudnia.

Później rozmrażałam lodówkę, robiłam na obiadek naleśniki i teraz odpoczywam. Mój mąż gra z Wiki w grę planszową a ja im towarzyszę :)

Aha, mam już do końca ciąży brać no-spę dwa razy dziennie. Lekarz pokazał nam na moim brzuszku jak Tomuś jest ułożony :)

Witam się i Ja dopiero. Nawet nie mam kiedy was poczytać. Bo cały dzień zabiegany. Rano pojechalismy na zakupy, potem pojechałam na wizytę do gina bo ten brzuch mnie bolał. Mam zrobić w poniedziałek badanie moczu, bo podejrzewa, że to od dróg moczowych. Poza tym z UAG dzisiejszego Tomcio waży 1720 gram i jest starszy o 2 tyg. Najprawdopodobniej 3 stycznia będę miała ustalony termin cc. Ale decyzję podejmie lekarz 13 grudnia.

Później rozmrażałam lodówkę, robiłam na obiadek naleśniki i teraz odpoczywam. Mój mąż gra z Wiki w grę planszową a ja im towarzyszę :)

Aha, mam już do końca ciąży brać no-spę dwa razy dziennie. Lekarz pokazał nam na moim brzuszku jak Tomuś jest ułożony :)

To fajnie, a tak to wszystko z dzidzią ok?

Troszku sie zdrzemnęłam, dziś to śpie cały dzień, organizm osłabiony pewnie :-(

joasiab - no porobisz badania i lekarz wszystko będzie wiedział :-) a gdzie dokładnie Cię boli, jakas konkretna część brzucha?

Ja bylam wczoraj u poloznej. Dziecko glowa dol, serce bije tak mocno ze polozna az podskoczyla:)
Wyniki kierunku cholestazy na razie negatywne, ale powtorzyli i dodatkowo zrobili kwasy zolciowe- na razie sie nie martwie (zreszta z tego co wiem w Angli na to nie klada do szpitala tylko robia czesciej kontrole).

reklama
Hej mamusie. Ja trochę zaganiana ostatnio a dziś pilnowałam moją chrześnicę 3 letnią i trochę zmęczona jestem. Chociaż ona to aniołek ale z masą pozytywnej energii. Mam pytanie. Czy Was też już bolą coraz mocniej plecy. Bo ja ostatnio tragedia. Idę do pracy spoko, w pracy też ale pod wieczór to wymiękam. A jak wczoraj trochę posprzątałam i pokręciłam się w kuchni to potem się podnieść nie mogłam. Jak leżę nie bolą. I czy takie bóle nie przepowiadają bóli krzyżowych przy porodzie, bo mi się coś takiego obiło o uszy? Pozdrawiam.

Do góry