reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej mamusie. Ja trochę zaganiana ostatnio a dziś pilnowałam moją chrześnicę 3 letnią i trochę zmęczona jestem. Chociaż ona to aniołek ale z masą pozytywnej energii. Mam pytanie. Czy Was też już bolą coraz mocniej plecy. Bo ja ostatnio tragedia. Idę do pracy spoko, w pracy też ale pod wieczór to wymiękam. A jak wczoraj trochę posprzątałam i pokręciłam się w kuchni to potem się podnieść nie mogłam. Jak leżę nie bolą. I czy takie bóle nie przepowiadają bóli krzyżowych przy porodzie, bo mi się coś takiego obiło o uszy? Pozdrawiam.

mnie boli kręgosłup już długo

ale ostatnio(już pisałam) miałam LEKKIE bóle krzyża i promieniowały do dołu brzucha
miałam to kilka razy w jednym dniu a potem już nie i było to dla mnie do wytrzymania, ale nie przyjemne

a kręgosłup i plecy to już dawno koszmar dla mnie

reklama
tez ogladam rewolucje... hihi jak mozna zepsuc placka ziemniaczanego :) hihi a mi sie chce własnie placków i nie moge sie doczekac az M z misiem wróca ze sklepu :)

Ostatnia edycja:
CC ze względu na wagę dziecka, bo ja pierwszą też miałam cesarkę. Ale lekarz mi powiedział, że decyzje podejmie w grudniu, narazie obserwujemy wagę malucha :)

Co do bólu brzucha to kłują mnie jakby jajniki i podbrzusze jak na okres.

Zmykam robić kolację dla mojej małej damy :)

A ja sie troche zdrzemnelam ;) i teraz tez ogladam kuchenne rewolucje.
Mnie na razie te bole plecy omijaja. Pare razy sie zdarzylo ze mnie bolaly np. po dugim spacerze ale ogolnie narzekac nie moge.
Joasiab- dobrze ze z malenstwem wszystko ok:)

tez ogladam rewolucje... hihi jak mozna zepsuc placka ziemniaczanego :) hihi a mi sie chce własnie placków i nie moge sie doczekac az M z misiem wróca ze sklepu :)
A wiesz , ze mozna zepsuc :-D Ponoc najprostsze rzeczy sa najtrudniejsze ;)
A ja dzisiaj wlasnie jadlam placki, maz zrobil :-) Akurat placki on robi lepsze i ja rzadko je robie ;)

joasiab dobrze , ze u was wszystko ok :)

a no to wiesz czasami mozna przesolic czy cos.. ale podac placka który jest wodnisty... hehe zawsze moza w kuchni szkode naprawic:p ja zawsze 1 próbuje.. czy jest Ok :)

reklama
no niby tak ;) Ale mi czasami wychodza roznie te placki, chociaz tak samo je robie... czasem takie podeszwy jakies mi wychodza:-D
Np nalesniki maz zawsze chwali jak robie, a placki takie jakies dziwne mi wychodza. Meza sa lepsze hehehe

Do góry