reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Nie mam TVN STYLE :-(

klaudoos ja mam identyczny stanik rozmiar 75 D i z tej samej firmy - kuzynka tez go zamawiała na allegro i ja mam go w miseczkach dobry!!
Tyle, że teraz noszę rozmiar 75B więc chyba coś jest nie tak, prawda?
a dodam , że z tyłu ledwo go dopinam taki ciasny jakiś

Kurczę oby ten Twój okazał się dobry
a jaki Ty rozmiar zamówiłaś?
taki jak teraz masz?

claudia nie strasz!! zamowilam 95d o obwod sie nie filmuje bo mam przedluzki prawie w kazdym staniku, a tam jest napisane zeby zamawiac na styk;/ cholera.. jak przyjdzie i bedzie cos nie tak to bede sie martwic wtedy.. ewentualnie go wystawie na allegro

claudia nie strasz!! zamowilam 95d o obwod sie nie filmuje bo mam przedluzki prawie w kazdym staniku, a tam jest napisane zeby zamawiac na styk;/ cholera.. jak przyjdzie i bedzie cos nie tak to bede sie martwic wtedy.. ewentualnie go wystawie na allegro

no a ja przedłużki też chce kupić, chyba w pasmanterii powinny być prawda?
daj znać od razu jak dojdzie Ci ten biustonosz bo są fajne, tylko jeszcze muszę zapięciami się pobawić ,żeby się nauczyć :-)

claudia sfilmowalas mnie i napisdalam do kobiety czy moge zamienic rozmiar na F;) jest niewiele roznicy a bede spokojniejsza;d;d

nie chcę żebyś się mną kierowała , bo potem żeby nie było że ci źle doradziłam
a możesz zrobić tak, ze jak przyjdzie za mały to wtedy wymienisz??

Tysia te podpaski najlepiej w aptece albo wlasnie w sklepie z artykulami dla dzieci, ewentualnie na allegro:)
Aniwar dzieki za info:) obejrzalam sobie koncoweczke- az sie wzruszylam jak te maluszki pokazywali.. ;)
Tez musze sie juz za stanikiem obejrzec bo takiego do karmienia to nie mam zadnego.. Kupilam ostatnio dwa staniki jak zaczely mi sie powiekszac piersi ale nie maja odpinanych tych miseczek.
Takze czytam Wasze rady i niedlugo trzeba ruszyc na zakupy:)

claudia- spokojnie masz mneijszy biust niz ja i jak mowisz ze jest ok teraz to ja wole wiekszy mimo wszystko. no jesli sie okaze ze niedobry to jestem 14zl w plecy bo musze podwojnie za przesylke zaplacic.. wiec zaryzykuje. czekam na mojego i pojdziemy zrobic jakie mini zakupy na karte kredyt. bo w lodowce w sumie pusto.

Ja się to mam dobrze z tymi stanikami, bo dostałam 3 sztuki
2 te z drutami i jeden taki bez usztywnień i jeżeli tylko będę mieć dobre to super, jeden ciut za duży jest - ale ten co klaudoos zamówiła to w miseczkach to prawie idealny
więc dużo kasy zaoszczędzę przy tym :-)
uffff, nie kupiłabym na pewno takich

klaudoos trzymam kciuki, aby był dobry!!!
bo będę mieć wyrzuty sumienia, że Ci namieszałam w głowie

reklama
...witam się :-)
niestety dopiero teraz bo dziś leże w łózku, niestety w nocy zaczęło mnie kaszleć, gardło drapać, mąż poszedł do apteki kupił *spam* więc wypiłam, ale jak narazie nic nie pomaga:-(

Ribi - tak jak napisałam nie musisz niczego podkładać, trzymasz to tylko chwile na ostrym ogniu a potem na delikatnym ogniu pieka się do końca, więc smalec delikatnie opiecze ziemniaki na spodzie, a reszta bedzie mięciutka, owszem to danie tak jak pisała ariska robi się w specjalnym garnku żeliwnym na ognisku, ale podobnie smakują z normalnego garnka na kuchence :-) jak Ci się trochę przypieką to dobrze (takie przypieczone też są dobre, zeskrobać mozna ze spodu, mój mąż uwielbia przypieczone, a Nam na złość nie chcą się przypiec) najlepiej do tego kupić maślankę zapomniałam dopisać na przepisie, smakuje rewelacyjnie :-)

Oglądałam ostatnio biustonosze do karmienia za 29zł, nawet mieżyłam... dziwne ...
Ja przed ciążą miałam rozmiar 75C, teraz jak kupowałam stanik kilka dni temu to już musiałam wziąść 75E masakra :-( nie wiedziałam, że mam takie duże juz piersi :-(

Ostatnia edycja:
Do góry