reklama
;-)pozdrawiam ze szpitalnego łóżka...mam nadzieję,że mnie pamiętacie jeszcze
położyli nas do szpitala ze względu na krew w oczu, którą miałam przez 3 dni, ale na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku z moimi nerkami tylko jak to juz bywa w szpitalu zawsze coś znajdą :--( zostawili nas teraz na dłużej bo lekarz stwierdził, że mała ma troskę podwyższone tętno i chce ją poobserwować czy to jej uroda czy może coś nie tak :-(codziennie robią ktg i w poniedziałek się okaże:--(
Pozdrawiam
położyli nas do szpitala ze względu na krew w oczu, którą miałam przez 3 dni, ale na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku z moimi nerkami tylko jak to juz bywa w szpitalu zawsze coś znajdą :--( zostawili nas teraz na dłużej bo lekarz stwierdził, że mała ma troskę podwyższone tętno i chce ją poobserwować czy to jej uroda czy może coś nie tak :-(codziennie robią ktg i w poniedziałek się okaże:--(
Pozdrawiam
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Mmmm racuchy z jabłakami pychota, dawno nie jadłam
No z plackami ziemniaczanymi to bywa róznie, ja uwazam też że to proste, ale ostanio mi własnie nie wyszły, bo zamiast łyzki maki ziemniaczanej i łyzki zwykłej maki dodać do całosci, dla lepszej konsystencji dosypałam dużo więcej bo się zamysliłam i wyszły takie podeszwiaste hehe
Ale co ja sie porównuje do kucharek, im niestety zawsze powinno sie udawać bo klient za to płaci hehe
No z plackami ziemniaczanymi to bywa róznie, ja uwazam też że to proste, ale ostanio mi własnie nie wyszły, bo zamiast łyzki maki ziemniaczanej i łyzki zwykłej maki dodać do całosci, dla lepszej konsystencji dosypałam dużo więcej bo się zamysliłam i wyszły takie podeszwiaste hehe
Ale co ja sie porównuje do kucharek, im niestety zawsze powinno sie udawać bo klient za to płaci hehe
Ja ide ogladac mam talent- moze potem uda mi sie jeszcze do Was zajrzec.
Batonik mam nadzieje ze wszystko bedzie z maluszkiem ok- w sumie dobrze ze na biezaco beda Was obserwowac. Koniecznie napisz w poniedzialek jak wyniki.
Batonik mam nadzieje ze wszystko bedzie z maluszkiem ok- w sumie dobrze ze na biezaco beda Was obserwowac. Koniecznie napisz w poniedzialek jak wyniki.
Tysia25
Fanka BB :)
Witam was z wieczora mnie też plecki bolą jak się schylam tylko..:/ widzę, że wszystkie uwielbiają kuchenne rewolucje co do placków, to ja nie dodaje żadnej mąki, tylko każe m tarkować na grubszym oczku do tego jajo i są mięciutkie, albo trochę kaszy mannej szczególnie polecam
właśnie zjadłam pomarańcze i mała dostała bzika wcale słodka nie była, wręcz przeciwnie mam straszną ochotę na pizze i sobie zamówie po mam talent
właśnie zjadłam pomarańcze i mała dostała bzika wcale słodka nie była, wręcz przeciwnie mam straszną ochotę na pizze i sobie zamówie po mam talent
a ja od 16 leże w łóżku z masakrycznym bólem głowy:/ próbowałam lulać, ale jakoś nie mogę zasnąć. więc weszlam na bb mąż się smieje, bo widzi jak bardzo cierpie, ale bb to mus a co... :-)
właśnie przyniosł mi miętkę (bo moze ten bol od zoladka) i zmienia kompresy na czółko - kochany...
dzisiejsze spotkanko ze znajomymi musielismy odwolac ze wzgledu na mnie... no cóż zdrówko i samopoczucie ważniejsze .
blondi - dużo zdrówka
joasiab - dobrze, ze wszystko w porzadku
batonik - będzie dobrze z dzidzią - trzymamy kciuki
dziewczynki z podejrzeniem cholestazy - ja też miałam robione w czwartek badania w tym kierunku, bo mnie wszystko swedziało... wierzyłam że wszystko jest w porządku i rzeczywiście wyniki są w normie. Oczywiście muszę się obserwować...
Moja psiapsiółka ma tą chorobę i nie jest źle - fakt wszystko ją swędzi, ale pije wapno bananowe dla dzieci i kapie się w Oilatum i jest lepiej. Też leżała w szpitalu ale jednorazowo. A dzidzia zdrowa jak rybka... i jaka ciężka i duuuża :-)
właśnie przyniosł mi miętkę (bo moze ten bol od zoladka) i zmienia kompresy na czółko - kochany...
dzisiejsze spotkanko ze znajomymi musielismy odwolac ze wzgledu na mnie... no cóż zdrówko i samopoczucie ważniejsze .
blondi - dużo zdrówka
joasiab - dobrze, ze wszystko w porzadku
batonik - będzie dobrze z dzidzią - trzymamy kciuki
dziewczynki z podejrzeniem cholestazy - ja też miałam robione w czwartek badania w tym kierunku, bo mnie wszystko swedziało... wierzyłam że wszystko jest w porządku i rzeczywiście wyniki są w normie. Oczywiście muszę się obserwować...
Moja psiapsiółka ma tą chorobę i nie jest źle - fakt wszystko ją swędzi, ale pije wapno bananowe dla dzieci i kapie się w Oilatum i jest lepiej. Też leżała w szpitalu ale jednorazowo. A dzidzia zdrowa jak rybka... i jaka ciężka i duuuża :-)
a ja już wróciłam. najpierw byłam z mężem na seansie w gorcie solnej a później na zakupach. Pokłóciłam się z moim m. on ma wszystko w dupie...wiecie jak mi się zrobiło przykro gdy mu powiedziałam żebyśmy zobaczyli na rzeczy dla maleństwa a on zero zainteresowania....dziś mam zły dzień...teraz płaczę...mam wszystkiego dosyć...a najbardziej mojego zajebistego męża...
szarcia
06.2009/01.2011
wczoraj szukałam byłam w AUCHAN, i szukałam tych podpasek większych po porodzie..nie wiecie gdzie można takie nabyć??
Mozna je kupic w aptece. Nazywaja sie Absorgyn lub takie różowe Belli.
Witam was w ten pochmurny dzień!
Troche dawno się nie odzywałam, ale to dlatego ze ciągle brak mi czasu,a poza tym, nie jest u mnie za ciekawie bo pojawiło sie podejrzenie cholestazy:-(
Mi w pierwszej ciąży na 2 tyg. przed porodem wyskoczyła wysypka szczególnie na brzuchu, ękach i nogach bardziej w pachwinach i bardziej swędziało jak sie troszke spociłam. Nikt w szpitalu się tym nie przejął a poszłam do szpitala własnie z tego powodu to mnie odsyłali do szpitala zakaźnego, żeby sprawdzić czy to nie jest zaraźliwe i tego samego dnia urodziłam z tych nerwów. po porodzie nawet wapna mi nie podali, bo powiedzieli że rodzina ma mi przywieżć i na wypisie mam napisane, że została przyjęta na oddział z powodu i tu zdanie się urywa i zaczyna się nastepne zdanie. a wysypka utrzymywała sie jeszcze jakieś 3 tygodnie po porodzie i piłam tylko wapno i smarowałam się jakimś płynem na ospę.
Ribi no faceci tak mają, mój też ani jedenj rzeczy ze mna nie kupił dla małej.
F
fogia
Gość
ufff padam
Filip wymęczył mnie dziś na maxa. Nie mogłam usiąść nawet na chwilę bo zaraz było "mamusiu choć". :-(
dzięki dziewczynki za rady w sprawie wyjazdu. Nie wiem co robić. Z jednej strony odzywa się moja dusza włóczykija i strasznie chce mi się ruszyć d... z domu gdzieś dalej. Natomiast z drugiej czuję, że to po prostu będzie męka. Te 9 godzin jazdy to trochę za dużo jak na jedną marną ciężarówkę. Chyba zadzwonię w poniedziałek do ginia i jeszcze jego zapytam o zdanie.
gdynianka super, że się odezwałaś. Myślałam ostatnio o Tobie.
Ribi ta lacibiosfemina to tabletki? Jeżeli zdecyduję się na ten wyjazd to bardzo chętnie się z Tobą spotkam. :-)
joasiab bardzo dobre wieści, super. :-)
batonik mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wrócicie do domu.:-)
idę kąpać młodego......
Ribi tak mi przykro :---( te chłopy czasami to zachowują się tak jakby nie żyli na tym świecie, jak ich nie stelepniesz to nie wiedzą co ze sobą zrobić. Tulę mocno na smutki.
Filip wymęczył mnie dziś na maxa. Nie mogłam usiąść nawet na chwilę bo zaraz było "mamusiu choć". :-(
dzięki dziewczynki za rady w sprawie wyjazdu. Nie wiem co robić. Z jednej strony odzywa się moja dusza włóczykija i strasznie chce mi się ruszyć d... z domu gdzieś dalej. Natomiast z drugiej czuję, że to po prostu będzie męka. Te 9 godzin jazdy to trochę za dużo jak na jedną marną ciężarówkę. Chyba zadzwonię w poniedziałek do ginia i jeszcze jego zapytam o zdanie.
dzięki, kupiłam tą maść i będzę stosować, oby pomogłofogia- kup clotrimazolum czy jakos tak i lactacyd plyn z ph 3,5 taki dlugi!
gdynianka super, że się odezwałaś. Myślałam ostatnio o Tobie.
Ribi ta lacibiosfemina to tabletki? Jeżeli zdecyduję się na ten wyjazd to bardzo chętnie się z Tobą spotkam. :-)
w aptecewczoraj szukałam byłam w AUCHAN, i szukałam tych podpasek większych po porodzie..nie wiecie gdzie można takie nabyć??
joasiab bardzo dobre wieści, super. :-)
batonik mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wrócicie do domu.:-)
idę kąpać młodego......
Ribi tak mi przykro :---( te chłopy czasami to zachowują się tak jakby nie żyli na tym świecie, jak ich nie stelepniesz to nie wiedzą co ze sobą zrobić. Tulę mocno na smutki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
fogia tak ta lacibiosfemina to tabletki ale super działają na dóżnego rodzaju drożdżaki i temu podobne....mnie już kilka razy uratowała
Idę dziewczyny spać....mam takiego nerwa że muszę się trochę wyciszyć....miłej nocki
Idę dziewczyny spać....mam takiego nerwa że muszę się trochę wyciszyć....miłej nocki
Podziel się: