reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam
Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie,dawno sie nie odzywałam do Was...
Ja o Was pamietam wiec daje znac o sobie....
Moja nieobecnosc moge wytłumaczyc pobytem w szpitalu - do dzis...Bo dzis mnie juz wypisali...
Troszke weny brakuje do pisania, wiec mysle ze jutro juz cosik wiecej napisze niz dzisiaj

Poki co pozdrawiam Was ciepło i zycze miłego wieczorku i udanego jutrzejszego dnia

reklama
No jak najbardziej, racja, trzeba mieć zwierzę, żeby móc nie mysleć o tym w kategoriach "fanaberi".
Ciekawa byłam co myslicie bo ja też Kocham Dejzi (która mieszka z rodzicami),ale może dlatego, ze rodzice mają plac bo mieszkaja w domu i pochowanie psa to własnie tam na placu (moim zdaniem) jest najblizsze sercu, napewno ludzie mieszkający w blokach (jak ja) maja wiekszy problem odnosnie pochowaniu psa, i może stąd potrzeba cmentarza, żeby nie chować własnie gdzies w lesie jak piszesz, ale tak czy inaczej myslałam, że takie rzeczy tylko zagranicą są... tak mi się przypomniał film polski o Kargulu i Pawlaku co polecieli do Stanów i tam weszli na zadbany cmentarz, chcieli tam swojego kuzyna pochować, a okazalo się że to cemnarz dla psow :p

Znikam na Mam talent :-)

Jak odszedł pies mojej cioci to byliśmy w Mikołowie i skremowaliśmy psiaka.

Ojej Carri, jak już dojdziesz do siebie to napisz Nam co się działo:-(
Pewnie, że Cię pamiętsmy, coprawda jest Nas już tu bardzo dużo, wiele dziewczyn nowych doszło i coraz trudniej wyłapać, że ktoś się nie odzywa dłużej:-( dobrze, że się odezwałaś :-) mam nadzieje, że wszystko juz dobrze skoro Cię wypisali. Zdrówka :-)

Ribi - zgadzam się z Tobą:-)
Fogia - ano widzisz czasem bardzo praktyczna telewizja:-)
Aniwar - również dziękuję :-) ogląda się miło :p
czyli w podobnym wieku mamy pieski, (powiedzmy "mamy" bo moja suczka została z rodzicami, ale często ją widuję, zreszta ostatnio była u mnie na kilka dni:-))moja w lutym będzie kończyć 3 latka :-) pamiętam jak w kwietniu ja przywiozłam do domku, jeszcze z rodzicami mieszkałam :-) słodka jest, uwielbiam ją i jej ślepka przesłodkie :p

Ciekawe kto przejdzie :-) - juz wiem :-)
lecę do wanny :-) udanego wieczorku i dobrych snów :-)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki co wy macie z tymi gardełkami?
mi pomagał syrop z cebuli i tabletki "tymianek i podbiał prawoślazem" na ból gardła

A i tak musiałam się leczyć kilka dni z tego , jak chorowałam na gardło w 3 miesiącu ciąży 3 razy :-(
a w M jak Mama pisali że właśnie tabletek tymianek i podbiał nie można używać w ciąży

och jak dobrze mieć enkę. Zatrzymałam sobie m jak talent ;-):-) spokojnie wykąpałam Filipa i zaraz idę oglądać.
nie wiem czy będę jeszcze w stanie zajrzeć dziś na bb więc jakby co to spokojnych snów Wam życzę girls.
no N fajna rzecz- tez mamy;)

moja psiura ma 3 lata i nie mysle o tym zeby jej nie bylo.. czasem doprowadza mnie do szalu, ale oprocz kredytu hipotecznego na 35 lat wiem ze tylko ona bedzie mi wierna;D

Witam dziewczyny. Jako nowa na forum przedtawiam się w pierwszej kolejności. Oczywiście termin mam na styczeń 17. Płci nie znam (nie chcieli powiedzieć w szpitalu) imienia też nie mamy wybranego ale mam listę imion prawdopodobnych ibędziemy dopasowywać jak zobaczymy dzidzie ;) Jestem mamą 2,5 letniego łobuziaka więc ta ciąża różni się od pierwszej, już nie mam tyle czasu dla siebie. Brzuchol mam wielki już, dzidzia rośnie. jeszcze 2 miesiące pracy i ide na urlop a później macieżyński od terminu porodu. Mieszkam w UK więc to troszkę ineczej wygląda jak w polsce. Tak czy inaczej po porodzie wracamy do polski więc niedługo już... Chyba to tyle jak na pierwszy raz... :)

Ostatnia edycja:
gosiaqool - witamy nową mamę, zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i zrob sobie :-) suwaczek

klaudoos - nic nie musisz sobie wyobrażać, żadna z Nas nie mysli o takiej sytuacji :no: piszemy tylko co uważamy o cmentarzu dla zwierząt, a wiadomo, że odpowiadając na pytanie staramy się odnieść to do Naszych najukochanszych i relacji z nimi:-)przecież je kochamy, czasem ludzie :dry: nie potrafią dać tyle radości co Nasze pupile :-)

Ostatnia edycja:
Hello Laski!
Ja już na nogach:) Właśnie pije kawę i jem moją pyszną szarlotkę:).

Witam nową mamusię.

carri napisz co się działo,mam nadzieję, że już wszysttko ok.

Ja życzę Wam miłego dzionka

reklama
Do góry