reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam
Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie,dawno sie nie odzywałam do Was...
Ja o Was pamietam wiec daje znac o sobie....
Moja nieobecnosc moge wytłumaczyc pobytem w szpitalu - do dzis...Bo dzis mnie juz wypisali...
Troszke weny brakuje do pisania, wiec mysle ze jutro juz cosik wiecej napisze niz dzisiaj

Poki co pozdrawiam Was ciepło i zycze miłego wieczorku i udanego jutrzejszego dnia

reklama
No jak najbardziej, racja, trzeba mieć zwierzę, żeby móc nie mysleć o tym w kategoriach "fanaberi".
Ciekawa byłam co myslicie bo ja też Kocham Dejzi (która mieszka z rodzicami),ale może dlatego, ze rodzice mają plac bo mieszkaja w domu i pochowanie psa to własnie tam na placu (moim zdaniem) jest najblizsze sercu, napewno ludzie mieszkający w blokach (jak ja) maja wiekszy problem odnosnie pochowaniu psa, i może stąd potrzeba cmentarza, żeby nie chować własnie gdzies w lesie jak piszesz, ale tak czy inaczej myslałam, że takie rzeczy tylko zagranicą są... tak mi się przypomniał film polski o Kargulu i Pawlaku co polecieli do Stanów i tam weszli na zadbany cmentarz, chcieli tam swojego kuzyna pochować, a okazalo się że to cemnarz dla psow :p

Znikam na Mam talent :-)

Jak odszedł pies mojej cioci to byliśmy w Mikołowie i skremowaliśmy psiaka.

Ojej Carri, jak już dojdziesz do siebie to napisz Nam co się działo:-(
Pewnie, że Cię pamiętsmy, coprawda jest Nas już tu bardzo dużo, wiele dziewczyn nowych doszło i coraz trudniej wyłapać, że ktoś się nie odzywa dłużej:-( dobrze, że się odezwałaś :-) mam nadzieje, że wszystko juz dobrze skoro Cię wypisali. Zdrówka :-)

Ribi - zgadzam się z Tobą:-)
Fogia - ano widzisz czasem bardzo praktyczna telewizja:-)
Aniwar - również dziękuję :-) ogląda się miło :p
czyli w podobnym wieku mamy pieski, (powiedzmy "mamy" bo moja suczka została z rodzicami, ale często ją widuję, zreszta ostatnio była u mnie na kilka dni:-))moja w lutym będzie kończyć 3 latka :-) pamiętam jak w kwietniu ja przywiozłam do domku, jeszcze z rodzicami mieszkałam :-) słodka jest, uwielbiam ją i jej ślepka przesłodkie :p

Ciekawe kto przejdzie :-) - juz wiem :-)
lecę do wanny :-) udanego wieczorku i dobrych snów :-)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki co wy macie z tymi gardełkami?
mi pomagał syrop z cebuli i tabletki "tymianek i podbiał prawoślazem" na ból gardła

A i tak musiałam się leczyć kilka dni z tego , jak chorowałam na gardło w 3 miesiącu ciąży 3 razy :-(
a w M jak Mama pisali że właśnie tabletek tymianek i podbiał nie można używać w ciąży

och jak dobrze mieć enkę. Zatrzymałam sobie m jak talent ;-):-) spokojnie wykąpałam Filipa i zaraz idę oglądać.
nie wiem czy będę jeszcze w stanie zajrzeć dziś na bb więc jakby co to spokojnych snów Wam życzę girls.
no N fajna rzecz- tez mamy;)

moja psiura ma 3 lata i nie mysle o tym zeby jej nie bylo.. czasem doprowadza mnie do szalu, ale oprocz kredytu hipotecznego na 35 lat wiem ze tylko ona bedzie mi wierna;D

Witam dziewczyny. Jako nowa na forum przedtawiam się w pierwszej kolejności. Oczywiście termin mam na styczeń 17. Płci nie znam (nie chcieli powiedzieć w szpitalu) imienia też nie mamy wybranego ale mam listę imion prawdopodobnych ibędziemy dopasowywać jak zobaczymy dzidzie ;) Jestem mamą 2,5 letniego łobuziaka więc ta ciąża różni się od pierwszej, już nie mam tyle czasu dla siebie. Brzuchol mam wielki już, dzidzia rośnie. jeszcze 2 miesiące pracy i ide na urlop a później macieżyński od terminu porodu. Mieszkam w UK więc to troszkę ineczej wygląda jak w polsce. Tak czy inaczej po porodzie wracamy do polski więc niedługo już... Chyba to tyle jak na pierwszy raz... :)

Ostatnia edycja:
gosiaqool - witamy nową mamę, zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i zrob sobie :-) suwaczek

klaudoos - nic nie musisz sobie wyobrażać, żadna z Nas nie mysli o takiej sytuacji :no: piszemy tylko co uważamy o cmentarzu dla zwierząt, a wiadomo, że odpowiadając na pytanie staramy się odnieść to do Naszych najukochanszych i relacji z nimi:-)przecież je kochamy, czasem ludzie :dry: nie potrafią dać tyle radości co Nasze pupile :-)

Ostatnia edycja:
Hello Laski!
Ja już na nogach:) Właśnie pije kawę i jem moją pyszną szarlotkę:).

Witam nową mamusię.

carri napisz co się działo,mam nadzieję, że już wszysttko ok.

Ja życzę Wam miłego dzionka

reklama
Do góry