reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny!!

a ja jeszcze w piżamce siedzę w łóżku.. mój śpi w drugim pokoju, żebym się mogła wyspać (wczoraj wypił parę piw a po tym zawsze chrapie) ale i tak od 6.30 już nie umiałam usnąć..

Ribi - ja też uwielbiam króla Juliana:-D

Carri - napisz koniecznie co się działo, no i jak się teraz czujesz..

Gosiaqool - witam serdecznie:-)

Marta70 - spełnienia marzeń!!! :-D:-D

Życzę udanej niedzieli!!!

A wszystkim chorującym - duużo zdrówla!!!!

reklama
ja też się witam porannie,
spać nie mogłam coś, miałam spać do oporu a tu 8 godzina i wielkie oczy i Alusia też już wyspana bo kopie jak szalona :-)
my dziś mamy w planach Ikeę bo w Gdańsku będziemy, to przy okazji i jakieś zakupki dla męża może się udadzą.
miłego dnia Wam życzę

cze dziewuszki, my bylismy u najomych ale tym razem od 20-22. zaraz chyba dalej sie kimnę bo na 15 jedziemy do znajomych.
wczoraj jedno ciasto mi nie wyszlo- za szybko wyciagnalem z blachy i sie rozpadlo;/ ale drugoie gotowe na jutro wiec zabiore do kawki.

dzisiaj z mezem wybralismy te literki z imionkami do pokoju- to co RIBI wczesniej pokazywala i po wyplacie sie zakupi- czyli za mc;)

Hej dziewczynki
niby zmiana czasu, śpimy o godzinę dłużej ale zanim dziecko się do tego przyzwyczai to trochę czasu minie. :-D:-D:-D Tak więc my po nowemu od 6 na nogach. :sorry2:
Śniadanko zjedliśmy, rosół się gotuje, zaraz pewnie wybierzemy się na spacer i zakupy (jutro sklepy pozamykane).
Fificiuch masmarkuje, w dodatku maruda na maxa, chyba znowu choróbsko się kluje. Muszę się dziś za niego znowu ostro zabrać.

fogia widzę wróciłaś już do zdrowia skoro taki power dziś:)
a faktycznie, czuję się lepiej. Co prawda kaszel jeszcze czasami mnie męczy ale już coraz mniej. :-D

Fogia - ano widzisz czasem bardzo praktyczna telewizja:-)
:-) oj fakt :-)

gosiaqool - witaj :-)

hej mamusie:-)
witam nową mamusię:-)

impreza nastolatków trwała tylko do 2 w nocy..po czym rozbudzili mnie na dobre i do 4 nie spałam:( teraz ostre sprzatanie odchodzi..
Ja odświętnie -urodzinowo zmykam do mamusi na pyszny obiadek i torcik:-)przy okazji odwiedze grob taty w warszawie.
świeci piękne słonko i tylko się cieszyć taką pogodą
i tym akcentem zyczę Wam milutkiej niedzieli:-)

ticker.php

reklama
Do góry