reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam się :-) cudna noc za mną, pospaliśmy z mężem do 11tej (10tej po przestawieniu czasu) więc około 11h i tylko raz się przebudziłam, ale szybko zasnęlam :-) super, śniadanko zjedzone, rosołek wstawiony teraz próznujemy przed tv ;-)

Przyjemnej niedzieli :-)

reklama
klaudoos mam do Ciebie pytanie w związku z tym że znasz się na rehabilitacji etc czy dobre są wanienki profilowane :confused: bo zastanawiam się nad kupnem :dry: chodzi o coś w tym stylu
Wanienka ONDA EVO firmy OK BABY 3 kolory Promocja (1284920285) - Aukcje internetowe Allegro
jak najbardziej sa OK zwlaszcza dla rodzicow, którzy boją sie trzymac bobasa. ja jednak zakupilam zwykła duża, cała kąpiel trwa kilka minut, podłoże tetrowke zeby ewentualnie bobas sie nózkami nie slizgal.
tylko przemysl dobrze jeszcze zakup bo z czasem (jak bedziesz miala wprawe trzymania) bedzie to siedzisko Ciebie wkurzac! bo bedziesz chciala plecki umyc a to dziadostwo bedzie Ci przeszkadzac!

klaudoos literki super...ja też o takim wzorze myślałam....

Dziewczyny mam problem, odcinek lędźwiowy mnie boli....dokładnie w lewym boku z tyłu....nie mogę chodzić co mam robić?poradźcie coś na to.

ribi- masaz tego odcinka- tylko oliwka! z 3 razy dziennie. byc moze dopiero za 3 dni ci przejdzie. ja tak mialam w 5 mies. jesli masz kompresy w domu to poloz sobie cieple!! i jak lezysz poduszka- zrob z niej walek i podloz pod ledzwie a druga pod kolana!

Ribi śliczne firaneczki :)

Ja niestety nie będę wieszała dziecięcej firanki w pokoju bo Tomuś będzie z nami w sypialni. Ale jak robiłam pokoik dla Wiki to tam mam kilka kompletów cudnych firaneczek :)
Co do wanienki ja uwazam, że najzwyklejsza najlepsza :)
A ja kupiłam dzisiaj już resztę rzeczy dla tomcia. Został tylko wózek i dla mnie koszula do szpitala :)

cześć dziewczynki:-)
ja się dopiero witam, bo wczoraj wróciłam z "parapetnika" o 2 w nocy... i musiałam się wyspać. Mój bobasek ze względu na głośną muzykę i zbyt dużo jedzenia, które pochłonęłam tak wariował do tej 2 w nocy, że dzisiaj odezwał się do mnie dopiero ok 11 (ale miałam stresa)...

Marta - wszystkiego najlepszego!
Carri - napisz co się stało...

A teraz piekę schab w piekarniku na obiados i podjadam ciasto, które wczoraj upichciłam :-)

reklama
klaudoos powiedz mi czy można iść do masażysty w ciąży? Wydaje mi się, że tak. Jeszcze jedno pytanie z innej beczki czy kupiłaś już te firnaki? Jak tak to jakie?

ja znalazłam cos takiego i bardzo mi się podobają...
Zoo niebieskie - Swiat Firan, Firany, Firanki, Zaslony, Szycie na Wymiar

tutaj na metry
DZIECIĘCE FIRANY Z ORGANTYNY wys.1,5m ~ NOWOŚĆ (1285001352) - Aukcje internetowe Allegro
ciąża jest przeciwskazaniem do masazu i kazdy specjalista (prawdziwy- a nie taki ktory chce zarobic) odmówi dla Twojego i dziecka zdrowia! masaz głównie przyspiesza cisnienie krwi i to jest jednym z przeciwskazan! dlatego popros męża, połóz sie lekko na brzuchu podlóz lekko poduszke pod bok brzucha- tak zeby nie lezec na brzuszku i niech ci malzon pomasuje. raz mocniejsze uciski raz nie- wyczujesz ktory ruch daje Ci ulge! taki pseudo masaz nie zaszkodzi a pomoze!

jesli chodzi io firanki nie zamowilam- szkoda mi bylo troszke kasy, ale zamowie w nowym roku te na metry co wyslalas link! teraz mam pomaronczowo- zolte zaslonko- firanki z leroy i powiesilam, a boki wzielam za kaloryfer- tak ze jest trojkat w oknie- na pewno wiesz o co chodzi;)

Do góry