reklama
Przeczytalam was co do rozmiaru piersi- pani w sklepie wymierzyla 75F ale nie bylo rozmiaru i okazalo sie, ze 75E swietnie pasuje. Powiedziala , ze teraz przestana rosnac i rusza znowu w 9 miesiacu i rzeczywiscie- nie sa juz napiete i nie bola. ale troche obwisly no i mam na nich straszne rozstepy (od 3 miesiaca jesli pamietacie). Smaruje, masuje i nic wsumie to tak duzo mam tych rozstepow, ze wyglad zaczyna byc jednolity- wszedzie czerwono. Ale na brzuchu nic choc jest duzy
b_iala
Fanka BB :)
olandia ja na mleczarni tez mam ... smaruj smaruj... pozniej jak sie zmieniła z tych czerwonych na jasne to bedą mniej widoczne.. no i słonko je troche opali.. przynajmniej moje troche słonko łapie...
na brzuchu nie mam pewne dlatego ze wolniej rosnie niz te cycuchy co wyskoczył jak by sie palic miało.. z tymi rozmiarami jest róznie... moje jakos zabardzo nie wiszą ale ja stanik to i do spania mam załozony taki bezszwowy hihi juz do karmienia ( oczywiscie jak teraz jestem w ciazy i w czasie karmienia bo tak jak juz są puste to niee )
na brzuchu nie mam pewne dlatego ze wolniej rosnie niz te cycuchy co wyskoczył jak by sie palic miało.. z tymi rozmiarami jest róznie... moje jakos zabardzo nie wiszą ale ja stanik to i do spania mam załozony taki bezszwowy hihi juz do karmienia ( oczywiscie jak teraz jestem w ciazy i w czasie karmienia bo tak jak juz są puste to niee )
modlicha83
A ja już po obiadku - mielone, ziemniaczki i kapusta zasmażana.... Mięsko będzie jeszcze na jutro, bo mam wizytę u gin i nie będę miała za dużo czasu na gotowanie...
Ribi - super masz to mieszkanko, zaciekawiły mnie te schody na górę, czyżby do sypialni?:-)
Ariska - w końcu się dowiedziałaś:-) super, że wszystko oki
Damquelle - mój też tak się tłucze po nocach teraz jak ma na rano to nie śpię od 5.00, bo też mnie zawsze obudzi.. a najbardziej wkurza mnie trzaskanie drzwiami!!! ale co zrobić taką ma naturę i ja już chyba tego nie zmienię... eh
Ribi - super masz to mieszkanko, zaciekawiły mnie te schody na górę, czyżby do sypialni?:-)
Ariska - w końcu się dowiedziałaś:-) super, że wszystko oki
Damquelle - mój też tak się tłucze po nocach teraz jak ma na rano to nie śpię od 5.00, bo też mnie zawsze obudzi.. a najbardziej wkurza mnie trzaskanie drzwiami!!! ale co zrobić taką ma naturę i ja już chyba tego nie zmienię... eh
martusia29
Hej Dziewczynki
To zacznę od wizyty u laryngologa
-wystaliśmy się okropnie,ale powiedziała ze nas przyjmie2 godziny siedzielismy w kolejce och duszno i śmierdząco(full ludu)staliśmy,a później zostało mi ustąpione miejsce....wow...ale się zdziwiłam bo juz myslałam ze tam padnę.....
Zbaranialam w tym gabinecie..............bo mis uszy ma w jak najlepszym porządku-nic im nie jest.HA i skąd to choróbsko?
Zajrzała mu w gardziołek i jest trochę napuchnięty trzeci migdał i ogolnie czerwone,więc albo od migdała albo od zęba,moze mu 5 tka wychodzi?? powiedziala ze moze być i mogły go uszy boleć .Mamy za miesiąc wizytę u niej jak się wyleczy i zobaczy czy ten 3 migdał nie jest przerośnięty.
dalej mamy brać antybiotyk,a jak mu się nie polepszy do piątku,to mu sama zrobię analizę moczu,moze tam coś być jak lekarz nie pimyślał.
Ariska-gratuluję córci-ja muszę czekać do 3 listopada
Ribi-ładne mieszkankoJa mam 2 typy 1.to taki jak pisałaś grafit pomieszany z brązem i czarnym...albo coś w odcieniu kanapy.Ale bardziej obstawiam wersję 1.I napewno nie cięzkie zasłony tylko lekkie jakieś
Gabriella-cudniaste brzucho-akrobata niezly,mi jeszcze tak nie buszuje bardzo
marta70-co do znamion ktore mamy,ja tez mam małe na ramieniu ,ale są to zmiany pigmentacyjne (nierównomierne rozłożenie melaniny pod skórą)i nie mają nic wspólnego z tym przesądem.
Jak by tak było to mój mis miałby na brodzie,a nic nie ma.Oparzyłam sobie brodę o gorącą patelnię -tak próbowałam czy dobre..he he i do tej pory nie wiem jak ja to zrobilam.I zelazkiem rękę-dlatego nie lubię prasować.
To zacznę od wizyty u laryngologa
-wystaliśmy się okropnie,ale powiedziała ze nas przyjmie2 godziny siedzielismy w kolejce och duszno i śmierdząco(full ludu)staliśmy,a później zostało mi ustąpione miejsce....wow...ale się zdziwiłam bo juz myslałam ze tam padnę.....
Zbaranialam w tym gabinecie..............bo mis uszy ma w jak najlepszym porządku-nic im nie jest.HA i skąd to choróbsko?
Zajrzała mu w gardziołek i jest trochę napuchnięty trzeci migdał i ogolnie czerwone,więc albo od migdała albo od zęba,moze mu 5 tka wychodzi?? powiedziala ze moze być i mogły go uszy boleć .Mamy za miesiąc wizytę u niej jak się wyleczy i zobaczy czy ten 3 migdał nie jest przerośnięty.
dalej mamy brać antybiotyk,a jak mu się nie polepszy do piątku,to mu sama zrobię analizę moczu,moze tam coś być jak lekarz nie pimyślał.
Ariska-gratuluję córci-ja muszę czekać do 3 listopada
Ribi-ładne mieszkankoJa mam 2 typy 1.to taki jak pisałaś grafit pomieszany z brązem i czarnym...albo coś w odcieniu kanapy.Ale bardziej obstawiam wersję 1.I napewno nie cięzkie zasłony tylko lekkie jakieś
Gabriella-cudniaste brzucho-akrobata niezly,mi jeszcze tak nie buszuje bardzo
marta70-co do znamion ktore mamy,ja tez mam małe na ramieniu ,ale są to zmiany pigmentacyjne (nierównomierne rozłożenie melaniny pod skórą)i nie mają nic wspólnego z tym przesądem.
Jak by tak było to mój mis miałby na brodzie,a nic nie ma.Oparzyłam sobie brodę o gorącą patelnię -tak próbowałam czy dobre..he he i do tej pory nie wiem jak ja to zrobilam.I zelazkiem rękę-dlatego nie lubię prasować.
Ostatnia edycja:
Madlen80
Jesli chodzi mezczyzn, to chyba wiekszosc z nich strasznie halasuje i sie tlucze Moj maz taki jest, moj ojciec tez ;-) Chyba natura tak ich stworzyla, ze brak im delikatnosci
Co do biustu to ja przed ciazami mialam 75 B, po pierwszej ciazy zostal mi 75 C, a teraz mam 75 D
w pierwszej ciazy biust mi strasznie sie powiekszyl z 75 B zrobilo sie chyba 80 E, bo staniki do karmienia mialam 80 DD i okazaly sie za male po porodzie jak nawal przyszedl
Co do biustu to ja przed ciazami mialam 75 B, po pierwszej ciazy zostal mi 75 C, a teraz mam 75 D
w pierwszej ciazy biust mi strasznie sie powiekszyl z 75 B zrobilo sie chyba 80 E, bo staniki do karmienia mialam 80 DD i okazaly sie za male po porodzie jak nawal przyszedl
C
claudia4you
Gość
ja już po wizycie i się pochwalę że będzie DZIEWCZYNKA! Szczęśliwa jestem jak nie wiem co bo po cichu wszyscy liczyli na dziewczynkę
Waży już ponad kilogram, wymiarami pasuje na 29 tydzień więc jest akurat łożysko przesunęło się wyżej na tylną ścianę i już nie przysłania ujścia. Zapalenie wyleczone więc wszystko w jak najlepszym porządku
Więc będzie wyczekana Michalinka
no to gratulacje kochana dziewczynki
usmażyłam placki ziemniaczane....mniam... Ja obiadek już zjadłam placki ziemniaczane i gulasz po węgiersku (improwizowałam). Teraz czekam na mężusia żeby też coś pochłoną.
Zdecydowałam, że firani zostają....zasłony kupię w ciemnym kolorze
Przy okazji dziękuję za sugestie i miłe słowa dot. mojego salonu. Faktycznie te schody to do sypialni. (to te o ktorych pisałam, że chodzę po nich kilka razy w nocy żeby siusiu zrobić-masakra).
madlen ja mam nadzieję, że moje piersiątka chociaż o rozmiar się powiększą po ciąży...bo widzę, że u Ciebie właśnie tak było....ale byłabym szczęśliwa. Niestety faktycznie moje trochę takie obwisłe chyba sie zrobiły....póki co u mnie siara nie leci, wczoraj naciskałam i sprawdzałam.
Zdecydowałam, że firani zostają....zasłony kupię w ciemnym kolorze
Przy okazji dziękuję za sugestie i miłe słowa dot. mojego salonu. Faktycznie te schody to do sypialni. (to te o ktorych pisałam, że chodzę po nich kilka razy w nocy żeby siusiu zrobić-masakra).
madlen ja mam nadzieję, że moje piersiątka chociaż o rozmiar się powiększą po ciąży...bo widzę, że u Ciebie właśnie tak było....ale byłabym szczęśliwa. Niestety faktycznie moje trochę takie obwisłe chyba sie zrobiły....póki co u mnie siara nie leci, wczoraj naciskałam i sprawdzałam.
ribi ja tez zaslonki zawsze kupuje w Leroy lub ikea. sama w mieszkaniu mam zaslonki ale nie jako zaslonki tylko dekorację ja mam karnisz od sciany do sciany na cala dlugosc okna i musialam zaslonic sciany. wlasnie tak jak mowisz mam lekkie, tzn teraz mam powieszone srednie, jutro jak ogarne mieszkanie to zrobie foty, moze mi cos tez doradzicie co out, co dokupic, moze cos zmienic zaraz,sszukam firanek do pokoju junioru bo kiedys w necie widzialam choc byly drogie
reklama
klaudoos właśnie teraz w leroyu są promocje na firany, zasłony, karnisze ale powiem szczerze,ze z dziecięcych to jaoś nic ciekawego nie bylo chociaż sprawdź sobie na stronie Dekoracja - produkty, pomysły i inspiracje dzięki sklepom Leroy Merlin
Wrzuć fotki jak już ogarniesz chałupkę,to coś pomyślimy. Dla mnie opinie dziewczyn były bardzo ważne bo powiem szczerze nie byłam przekonana do firan,ale już postanowione zostają
Wrzuć fotki jak już ogarniesz chałupkę,to coś pomyślimy. Dla mnie opinie dziewczyn były bardzo ważne bo powiem szczerze nie byłam przekonana do firan,ale już postanowione zostają
Podziel się: