dzieciecych za bardzo nie ma tzn są u mnie przynajmniej ale ceny?????? 1 zaslonko- firanka z kubusiem puchatkiem 150zl- masakra zwlaszcza ze trzeba by bylo obcinac bo sa na 260cm. wrzucilam na zakupy- foto firanki ktora mnie interesuje- cena podobna do tej z leroy ale przynajmniej to niej jest kawalek wiszacej szmatki tylko chociaz wstazki ma;D
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam się popołudniowo :-)
Wizyta u ginekologa udana :-) waże 77kg czyli przybrałam 18 kg od poczatku ciąży ... Lekarz nic mi na temat wagi nie mówi:-)
ciśnienie 110/70 ;-)
Badanie USG udane widzielismy jak synuś ziewa i obrócił się mój KOCHANY główką w dół, dlatego pewnie ostatnio tak mnie dół brzusia bolał, coprawda w ten dzień cały byłam na nogach, ale tak właśnie pomyślałam, że może się obrócił :-) także poród sn w chwili obecnej :-) 29 tydzień z wyliczeń lekarza i z usg og 29 -30 tygodnia wszystkie części ciałka wskazują:-)
I uwaga mój synuś waży już 1500, kawał chłopa z niego jest, ale z drugiej strony ponad dwa m-ce do porodu więc moze akurat będzie, ale lekarz nie komentował wagi, tylko podał :-)
Nastepna wizyta 10 listopada :-)
Wizyta u ginekologa udana :-) waże 77kg czyli przybrałam 18 kg od poczatku ciąży ... Lekarz nic mi na temat wagi nie mówi:-)
ciśnienie 110/70 ;-)
Badanie USG udane widzielismy jak synuś ziewa i obrócił się mój KOCHANY główką w dół, dlatego pewnie ostatnio tak mnie dół brzusia bolał, coprawda w ten dzień cały byłam na nogach, ale tak właśnie pomyślałam, że może się obrócił :-) także poród sn w chwili obecnej :-) 29 tydzień z wyliczeń lekarza i z usg og 29 -30 tygodnia wszystkie części ciałka wskazują:-)
I uwaga mój synuś waży już 1500, kawał chłopa z niego jest, ale z drugiej strony ponad dwa m-ce do porodu więc moze akurat będzie, ale lekarz nie komentował wagi, tylko podał :-)
Nastepna wizyta 10 listopada :-)
Madlen80
Fanka BB :)
Blondi84 super , ze wizyta udana, a synus jaki juz duzy! :-)
Ribi no wlasnie mi po ciazy zostaly troszke wieksze, tyle ze nie sa juz tak samo jedrne jak byly kiedys ;-)No ale nie jest jeszcze tak zle, zobaczymy jak teraz bedzie
Ribi no wlasnie mi po ciazy zostaly troszke wieksze, tyle ze nie sa juz tak samo jedrne jak byly kiedys ;-)No ale nie jest jeszcze tak zle, zobaczymy jak teraz bedzie
modlicha83
Fanka BB :)
Blondi - super, że po wizycie wszystko w porządku a dzidzia duża już
Ja skończyłam oglądam "Majkę" teraz poczytam sobie "Język niemowląt" a potem pewnie przyjdzie mój i mi weźmie kompa...
Na razie!!
Ja skończyłam oglądam "Majkę" teraz poczytam sobie "Język niemowląt" a potem pewnie przyjdzie mój i mi weźmie kompa...
Na razie!!
Podaje link do strony Mama rozmawia | O projekcie . Można tam zapisać się na bezpłatne konsulatcje dla kobiet w ciąży organizowane w kilku miastach polski. Spotkanie ma być z położną i fizjoterapeutą.
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Kurcze też muszę znaleźć czas na lekturę "Języka niemowląt", Zaczęłam drugi rozdział pamiętam i tak staneło, ano tu śniadanko, tu obiad, czas na forum, jakies zakupki i dzień tak leci, że nie ma kiedy nawet poczytać, już wieczór powoli kolacje będę szykować...
Ribi - Napewno zalożymy wątek o odchudzaniu :-)
Ribi - Napewno zalożymy wątek o odchudzaniu :-)
reklama
C
claudia4you
Gość
Ribi - poczęstuj plackiem
Ale bym zjadła takie
Ja w sypialni to mam firaneczki i rolety no i zasłonę do koloru rolet - tak mi się podoba
Chcę dokupić tylko jak się dziecko urodzi jakieś dziecięce firanki i są niedrogie - u nas do 10zł na metr bieżący więc ok , już nawet miałam upatrzone w żyrafki za 7,50 :-)
Blondi to ważysz ładnie i synuś też :-)
Dobrze że zdrowy jest...
Ciekawe kiedy mi zrobią USG - miałam 4 tyg temu więc pewnie koło końca listopada dopiero zrobi
Ja już po kąpieli i szykuję się do obejrzenia jedynego serialu naszego ulubionego w telewizji - DWÓCH I PÓŁ - zna ktoś ;-)?
Ale bym zjadła takie
Ja w sypialni to mam firaneczki i rolety no i zasłonę do koloru rolet - tak mi się podoba
Chcę dokupić tylko jak się dziecko urodzi jakieś dziecięce firanki i są niedrogie - u nas do 10zł na metr bieżący więc ok , już nawet miałam upatrzone w żyrafki za 7,50 :-)
Blondi to ważysz ładnie i synuś też :-)
Dobrze że zdrowy jest...
Ciekawe kiedy mi zrobią USG - miałam 4 tyg temu więc pewnie koło końca listopada dopiero zrobi
Ja już po kąpieli i szykuję się do obejrzenia jedynego serialu naszego ulubionego w telewizji - DWÓCH I PÓŁ - zna ktoś ;-)?
Podziel się: